Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nemanau, kad komentatoriai yra nuomones rodiklis. Pasislepe po anonimo kauke, pagiezingi zmones. Paziurekim i No 1 influencere Jagelaviciute, koks zodynas. Tai, ka noreti kitaip. 

Kalbu apie tokius dalykus kaip karaliskos seimos fanai lauke visa nakti pries krikstynas, arba Wimbledon skandalas, kai neleido zmonems fotogrofuoti. Cia jau biski per daug, arogantiskai atrodo. 

I.Elija, buti karaliskos seimos atstove yra darbas. Ir ji reikia dirbti. Jeigu nenori, gali kaip Zara pasiprasyti atleidziama. Tada niekas ir antakiu nekilnos, kad kazko nedarai ar sugalvojai simtametes (dar gilesnes, turbut) ignoruoti. 

Idomumo delei del tu 13 ct. Duke of Edinburgh award, vienam vaikui kainuoja apie 250-300 svaru i metus. Prasau, kiek ikurta organizacija surenka pinigu, kad gautum zenkliuka. O, nieko ypatingo, siaip. Misko takeliais pabegioti, savanoriauti. 

Atsakyti

Piene, bet didžiausis nesusipratimas, kad tas planų maišytojas būtent ex.

Pamodeliuokim situaciją kitu kampu. Tu paauglė dukra, kuri išaugo batus. Mama ima laisvą pusdienį, kepa kepsnius ir ruošiasi su dukra į Akropolį. Skambutis. Skambina dukters draugės/vaikinas - kviečia į spektaklį/filmą/koncertą. Dukra labai nori, jaučiasi kaltą prieš motiną. Mama žino, kaip ji nori į tą filmą/koncertą/ spektaklį ir net džiaugiasi, kad draugės/vaikinas ją kviečia. Didžiausia bėda, kad tai ne draugės/vaikinas, o ex. Aš jei pati būčiau vaikas pagal grafiką, man būtų labai liūdna. Mažai maergaitei kitaip nebus, bet būdama paauglė norėčiau turėti abu tėvus be grafiko. Ir dažnai tėvai vaiką naudoja kaip instrumentą kažkokioms savoms sąskaitoms suvesti. 

Retai rašau pavyzdžius iš savo gyvenimo, turbūt teisingai ir darau, nes pagal jūsų čia kai kurių nusiinterpretavimus - tai arba nemoku perduoti esmės, kad ir kaip išsamiai viską dėstyčiau arba jums patinka viską išvartyti savaip.

Savo ta ilgąja žinute tenorėjau pasakyti, kad tie ex'ai, griauna moterims planus, nepriklausomai nuo to vaikai dideli ar maži. Galima pykti, stresuoti, galima susitaikyti, nereaguoti - rezultatas tas pats, kad niekas nuo mūsų reakcijų ir nepasitenkinimų nepasikeis, jie ir toliau elgsis kaip jiems, o ne kaip mums būtų patogu.

Paskutinių tavo dviejų sakinių išvis nesupratau. Nebent ne man juos rašei.

P.S. Frofesorei ir kitoms, kurios stebėjosi dėl batų ir laisvos popietės (kai kurioms ji išvirto ir į visą paimtą laisvadienį) pamąstymui:

Jeigu vietoj batų tai popietei vaikas būtų priregistruotas pas ortodontą - tai mano ex'as būtų pakambinęs iš vakaro ir informavęs apie planus pasiimti vaikus?  :D  ...jam tiesiog nerūpi ką ir kada aš turiu suplanavus, elgiasi kaip tą akimirką šovė į galvą ir tiek. Jis net ne Kalėdų Senelis, nes jo bent žinotum kada tikėtis  :lol: 

Atsakyti

Retai rašau pavyzdžius iš savo gyvenimo, turbūt teisingai ir darau, nes pagal jūsų čia kai kurių nusiinterpretavimus - tai arba nemoku perduoti esmės, kad ir kaip išsamiai viską dėstyčiau arba jums patinka viską išvartyti savaip.

Savo ta ilgąja žinute tenorėjau pasakyti, kad tie ex'ai, griauna moterims planus, nepriklausomai nuo to vaikai dideli ar maži. Galima pykti, stresuoti, galima susitaikyti, nereaguoti - rezultatas tas pats, kad niekas nuo mūsų reakcijų ir nepasitenkinimų nepasikeis, jie ir toliau elgsis kaip jiems, o ne kaip mums būtų patogu.

Manau, kad didžiausias skirtumas tarp ex-ų yra tas, kad vieni tų planų nesilaiko nepiktybiškai ir eina į kompromisus, kiti gi viską jaukia specialiai, su tikslu bent jau panervint ir parodyt kieno čia viršus, jei ne pakenkt.

Žinau aplinkoj ir vienokių, ir kitokių. Pasiskirstę +- po lygiai.

Atsakyti

Pritariu 8pm, tikrai britu spauda nepadeda.

Siaip, ziurint i prieki, ta ideja su Voque ir pan tikrai naudinga. Jeigu ji apsiims spresti jaunimo problemas (pvz) per instagramus ir kt siuolaikinius saltinius, tai tikrai didelis pliusas. Pamatysim kitokia Meghan. 

Gaila, kad manes rumai nesamdo, duociau as jiems ideju 😂😂

Atsakyti

Gaila, kad manes rumai nesamdo, duociau as jiems ideju 😂😂

O bent siūleisi?

Atsakyti

Mano naujokė Martin Pope.

66832989_701748260238176_229448779428790

Atsakyti

O bent siūleisi?

Nu paprasysiu, kad mano agentai susisiektu 😎😂😂

Atsakyti

O aš šiandien primarinavau mėsų, keptos duonos prikepiau ir dar spėjau į riedučių pamokas 🥰

Pridėta:

Atsakyti

P.S. Frofesorei ir kitoms, kurios stebėjosi dėl batų ir laisvos popietės (kai kurioms ji išvirto ir į visą paimtą laisvadienį) pamąstymui:

Jeigu vietoj batų tai popietei vaikas būtų priregistruotas pas ortodontą - tai mano ex'as būtų pakambinęs iš vakaro ir informavęs apie planus pasiimti vaikus?  :D  ...jam tiesiog nerūpi ką ir kada aš turiu suplanavus, elgiasi kaip tą akimirką šovė į galvą ir tiek. Jis net ne Kalėdų Senelis, nes jo bent žinotum kada tikėtis  :lol:

Nepriklauso nuo vaiku amziaus. Cia as sutinku irgi. Tik atsiranda niuansas, kad vaikams ugtelejus planus jaukia itraukiant vaikus.
Palyginimas , kad vietoj ex galetu buti kazkas kitas nera tinakamas, nes bent pas mus niekas daugiau tiesiog neturi tokiu vipiniu planu griovimo teisiu arba buna planai pasikeicia jau tada visai seimai, o ne tik vaikui.

Pvz. man normaliai taip ir neatsako ar vaziuos jie numatytu laiku i pajuri, o siand kaip tik ziurejau kur apsistot, tai tikrai reikejo zinoti ar sunus bus su manimi ar su teciu. Tik ivertinus, kai pas ji 2 maziukai, kuriu vienas turi bedu su sveikatom, tai suprantama, kad zmones negali tiksliai zinoti. Taciau tos dalykas bent nenervina, nes supranti, kad tai nera tycinis kazkoks planu griovimas.

Apskritai tas vaiku pasiiminejimas jaukia namu tvarka, jaukia visa gyvenima. Mamoms daznai butu paprasciau, jei tie tetukai nebefiguruotu ju gyvenimuose, bet mes neturime teises spresti uz vaikus, netgi visai mazus. Kiekvienas vaikas turi teise tureti teva, kad ir ne idealu.

Atsakyti

Tai, kad ir karalienes sunus linksniuojamas dabar pas mus pedofilo Epstein byloj.

Manau is dalies Meghan nepadeda ir britu spauda: neaisku kiek tiesos straipsniuose, ir tonas/pavadinimas tu straipsniu irgi daug ka lemia.

Labs.

Nu tai as apie ta pati tik kitais zodziais.

Nemanau, kad komentatoriai yra nuomones rodiklis. Pasislepe po anonimo kauke, pagiezingi zmones. Paziurekim i No 1 influencere Jagelaviciute, koks zodynas. Tai, ka noreti kitaip. 

Kalbu apie tokius dalykus kaip karaliskos seimos fanai lauke visa nakti pries krikstynas, arba Wimbledon skandalas, kai neleido zmonems fotogrofuoti. Cia jau biski per daug, arogantiskai atrodo. 

I.Elija, buti karaliskos seimos atstove yra darbas. Ir ji reikia dirbti. Jeigu nenori, gali kaip Zara pasiprasyti atleidziama. Tada niekas ir antakiu nekilnos, kad kazko nedarai ar sugalvojai simtametes (dar gilesnes, turbut) ignoruoti. 

Idomumo delei del tu 13 ct. Duke of Edinburgh award, vienam vaikui kainuoja apie 250-300 svaru i metus. Prasau, kiek ikurta organizacija surenka pinigu, kad gautum zenkliuka. O, nieko ypatingo, siaip. Misko takeliais pabegioti, savanoriauti. 

Karaliska seima,senai atsiske be galo daug valstybes privelegiju.Bet tu nepamirsk,kad karaliene yra turtingiausia pasaulio moteris.Ir jos turtas daro pinigus.

O del to atstovavimo,kas ji kaip supranta.Pati karaliene buna kad pazeidizia protokola.Pvz,per Dianos laidotives neiseidama pas zmones.Jie irgi tokie patys zmones kaip ir mes,tik po padidinamuoju stiklu.

Atsakyti

Nu tai as apie ta pati tik kitais zodziais.

Karaliska seima,senai atsiske be galo daug valstybes privelegiju.Bet tu nepamirsk,kad karaliene yra turtingiausia pasaulio moteris.Ir jos turtas daro pinigus.

O del to atstovavimo,kas ji kaip supranta.Pati karaliene buna kad pazeidizia protokola.Pvz,per Dianos laidotives neiseidama pas zmones.Jie irgi tokie patys zmones kaip ir mes,tik po padidinamuoju stiklu.

Aš atsimenu, kad Megan baisiausiai linksniavo už koją užkeltą ant kojos. Kol galiausiai buvo įdėta taip sėdinčios karalienės nuotrauka (kai ji buvo gerokai jaunesnė, panašiai Megan metų). 

Tiesiog yra tas kabinėjimasis lygioj vietoj ir to niekas nepakeis.

Atsakyti

Manau, kad ant LT jūsų karaliai visai neįdomūs. Reikia gyvent toj šalyje. Lygiai, kaip jums ir būsimas prezidentas mūsų visai dzin.

Atsakyti