Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nebus Megan tautos numylėtinė, tai ir kabinėsis prie kiekvieno menkniekio.

Bet, kad ji ir nepadeda sau. 

Keista, kad niekas nepaprotina jos. 

Atsakyti

Piene, bet didžiausis nesusipratimas, kad tas planų maišytojas būtent ex.

Pamodeliuokim situaciją kitu kampu. Tu paauglė dukra, kuri išaugo batus. Mama ima laisvą pusdienį, kepa kepsnius ir ruošiasi su dukra į Akropolį. Skambutis. Skambina dukters draugės/vaikinas - kviečia į spektaklį/filmą/koncertą. Dukra labai nori, jaučiasi kaltą prieš motiną. Mama žino, kaip ji nori į tą filmą/koncertą/ spektaklį ir net džiaugiasi, kad draugės/vaikinas ją kviečia. Didžiausia bėda, kad tai ne draugės/vaikinas, o ex. Aš jei pati būčiau vaikas pagal grafiką, man būtų labai liūdna. Mažai maergaitei kitaip nebus, bet būdama paauglė norėčiau turėti abu tėvus be grafiko. Ir dažnai tėvai vaiką naudoja kaip instrumentą kažkokioms savoms sąskaitoms suvesti. 

Atsakyti

Sundazed ta naujiena, Sistina. 

Atsakyti

Bet, kad ji ir nepadeda sau. 

Keista, kad niekas nepaprotina jos. 

Nekenčiantys visada nekęs, kad ir ką ji bedarytų. Tai kam stengtis?

Atsakyti

Sundazed ta naujiena, Sistina. 

Aš suradau ir Tau net nuoroda įdėjau 😊Bandei juos? 

Atsakyti

Aš suradau ir Tau net nuoroda įdėjau 😊Bandei juos? 

Nedaskaicius iki galo parasiau. Bandziau. Nesuzavejo. 

Atsakyti

Manau formuluotė buvo kitokia. Čia tu gal taip interpretavai. Nes jei rimtai tiksliai taip pasakė, paprašyciau raštu tą užrašyti ir parašu patvirtint. O tada nusiusciau užklausimą į ministeriją dėl jos kompetencijos įvertinimo. :D

Šiaip ką ten tie socialiniai peza, tai nereik už gryną pinigą priimt. Dažnas jų net įstatymų nežino 

Si mintis man kilo tik isejus is kabineto.
Tiek, kad exas tikrai graziai ten elgesi ir siaip situacija issiprende, nors niekas nieko realiai neissprende. Vaikas nusiramino, kas tuo metu ir buvo svarbiausia, o exui isgaravo mintys ji imt pagal grafika.
Na irase, kad vaikas bijo tecio, dar ten kazka, o as po geros savaites gavau sablonini laiska apie abieju tevu lygias teises dalyvauti vaiko auklejime ir ugdyme, bei nenustatyta joki gresme lygi.

Ir, vistik, nors mane panos ispejinejo, kad situo tikrai nesbaigs ir exas rengia kersto planus man, pasirode, kad tas tikrai nevyksta, o ji tiesiog zmona paprotino, kad prievarta jis nieko gero nepasieks, kad turi leisti vaikui rinktis kada jam pas teva vaziuoti ir akcentuoti, jog ju namuose jis visuomet laukiamas.

Atsakyti

Paskaitau komentarus lietuvių apie Megan. Tai siaubų siaubas, jei taip ir britai komentuoja, tai kaip ji besistengtų - žmonėms neįtiks. 

Atsakyti

Paskaitau komentarus lietuvių apie Megan. Tai siaubų siaubas, jei taip ir britai komentuoja, tai kaip ji besistengtų - žmonėms neįtiks. 

Įdėk nuorodą. 

Nekenčiantys visada nekęs, kad ir ką ji bedarytų. Tai kam stengtis?

Kad ta neapykanta ne prie ko čia. Ją labai šiltai priėmė, manyčiau. Jau vien iš vestuvių atneštas pelnas parodo, kaip liaudis ją priėmė. 

Tiesiog, rizikinga yra nesitaikstyti su publika, iš kurios pinigų gyveni. Ir, bandyti perdaryti tvarką savaip, vien dėl to, kad aš taip nenoriu, irgi labai rizikinga. Na nenori anglai pokyčių.  Myli jie savo tradicijas, istoriją. Atvirkščiai, bet koks bandymas ją naglai keisti sukelia priešiškumą. Tai, kam tuos žmones erzinti? 

Panašiai gi elgėsi ir Diana, ir va kuom baigėsi. Arba Sara Fergusson. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 11 liepos 2019 - 18:05

Įdėk nuorodą. 

Kad ta neapykanta ne prie ko čia. Ją labai šiltai priėmė, manyčiau. Jau vien iš vestuvių atneštas pelnas parodo, kaip liaudis ją priėmė. 

Tiesiog, rizikinga yra nesitaikstyti su publika, iš kurios pinigų gyveni. Ir, bandyti perdaryti tvarką savaip, vien dėl to, kad aš taip nenoriu, irgi labai rizikinga. Na nenori anglai pokyčių.  Myli jie savo tradicijas, istoriją. Atvirkščiai, bet koks bandymas ją naglai keisti sukelia priešiškumą. Tai, kam tuos žmones erzinti? 

Panašiai gi elgėsi ir Diana, ir va kuom baigėsi. Arba Sara Fergusson. 

Na, visi tie, kurie ją vadina pusbeždžione, tikrai nebuvo šiltai ją priėmusiųjų tarpe. Bent jau man susidarė nuomonė, kad iš karto buvo dvi stovyklos. 

O ir lietuvių komentarai tokie, kad linksta ausys skaitant. Nors lietuviškų tradicijų ji tikrai nelaužo ir istorijos neperrašinėja.

(Nuorodos neįdėsiu, skaičiau seniai, bet atsidarius delfi bet kurį straipsnį apie ją, manau, rasi tikrų perliukų).

P.s. Dianos karalienė nemėgo, ko nepasakysi apie Megan.

Atsakyti

Bet, kad ji ir nepadeda sau.  Keista, kad niekas nepaprotina jos. 
O kam jai padeti .Ji gyvena savo gyvenima ir ja palaiko jos vyras.Ji niekada nebus karaliene.Ir ji net neskaito tu komentaru ir nesigadina sau nervu.Ir ne tiek jau daug tie mokesciu moketojai investuoja i karaliska seima,nes jie labai neblogai issilaiko patys.Cia pries kazkiek metu buvo 13pencu per menesi nuo zmogaus jiems skirts.Dabar nezinau .Va karalienes sunelio geras draugas i pedofilijos skandala isivele,tai visiska geda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 11 liepos 2019 - 18:45

O kam jai padeti .Ji gyvena savo gyvenima ir ja palaiko jos vyras.Ji niekada nebus karaliene.Ir ji net neskaito tu komentaru ir nesigadina sau nervu.Ir ne tiek jau daug tie mokesciu moketojai investuoja i karaliska seima,nes jie labai neblogai issilaiko patys.Cia pries kazkiek metu buvo 13pencu per menesi nuo zmogaus jiems skirts.Dabar nezinau .Va karalienes sunelio geras draugas i pedofilijos skandala isivele,tai visiska geda.

Tai, kad ir karalienes sunus linksniuojamas dabar pas mus pedofilo Epstein byloj.

Manau is dalies Meghan nepadeda ir britu spauda: neaisku kiek tiesos straipsniuose, ir tonas/pavadinimas tu straipsniu irgi daug ka lemia.

Labs.

Atsakyti