Užtikrinti - reiškia netrukdyti pasiimti. O ne įkalbinėti per prievartą
Man aiskiai pasake "jus turite padaryti, kad vaikas noretu" paklausus kaip man elgtis, jei nenori. As neinterpretuoju siuo atveju.
Padaryt kad kazko noretum ,gali tik geri reklamistai. Cia kaip is to anekdoto - o ko jums noreti pasakys reklamos skyrius.
Nelabai isivaizduoju ,kokia tu sakytoju kompetencija.
Nulinė. Patys nesugeba elgtis taip, kad vaikas norėtų laiką praleisti su jais, tai užkrauna šitą reikalą motinai sakydami, kad vaiko nenoras yra jos kaltė.
Nu kas cia tau juokinga, taip 🙄😎
Pas mus taip ta Meghan aukleja ir kritikuoja, kad jau net gaila darosi. Bet, ziurint, rimtai kaip ji idomiai ta vaikiuka laiko 😳
Paskutinis sakinys man juokingas.Nes kaip pirstu i......
Normaliai ji laiko,jeigu jam dar nesilaiko galva,tai ji pakelta alkune apsaugo jo kakla nuo nevalingo voztelijamsi atgal.
Jau nezino kaip kabinetis prie jos.
Padaryt kad kazko noretum ,gali tik geri reklamistai. Cia kaip is to anekdoto - o ko jums noreti pasakys reklamos skyrius.
Nelabai isivaizduoju ,kokia tu sakytoju kompetencija.
Vaiku teisese taip pasake. Esme tokia: yra sutartis, kuria patvirtino teismas. Abu tevai vaiko auklejimo, ugdymo ir pan.klausimais lygiaverciai. Nesvarbu pas kuri gyvena vaikas. Jei vaikas gyvena pas mama ir yra teismo patvirtintas vaiko laiko pas teti grafikas, mamos pareiga, kad vaikas tuo laiku atsidurtu pas teti (jei tetis ji nori pasiimti), nes vaikas nera teisiskai atsakingas, o mama jo atstove. Jei nenori, tai kitas klausimas Nera teisiniu priemoniu teva priverst vaika imt
Man norejosi garsiai keiktis, bet tepasakiau, kad supratau
Aisku, jei tas tevas asirodo kaip jaunas menulis arba dar reciau, na, tai tuometgal galima kazkaip tuo remtis vaiko nenora pas teva irodinejant, bet...Butu juokinga, jei nebutu graudu
Bet su savo exu lyg vel susikalbam. Normali moteris pas ji. Praplove smegenis gera linkme jam.
Man aiskiai pasake "jus turite padaryti, kad vaikas noretu" paklausus kaip man elgtis, jei nenori. As neinterpretuoju siuo atveju.
Manau formuluotė buvo kitokia. Čia tu gal taip interpretavai. Nes jei rimtai tiksliai taip pasakė, paprašyciau raštu tą užrašyti ir parašu patvirtint. O tada nusiusciau užklausimą į ministeriją dėl jos kompetencijos įvertinimo.
Šiaip ką ten tie socialiniai peza, tai nereik už gryną pinigą priimt. Dažnas jų net įstatymų nežino
Fate jaučiu, kad radau juos 😊https://www.fragrant...azed-54747.html