Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tą reikia sau įsisąmoninti ir užsirašyti ant veidrodžio. Tada nieko iš jų Nebesitikesit ir nevepatirsit tiek streso. Nepasitenkinimą sukelia neišsipilde lūkesčiai. Todėl reikia neturėti lūkesčių tiesiog 

Teorija yra teorija, kaip ir visokie Ommmm 🙏🧘😁 bet kai spec daro "zapadlo" tai stengiesi apsisaugoti save. O būtent jį ir siutina mano visiškas ignoras, kai dingsta keliems mėnesiams ar pusmečiui tikrai jo niekas neieško ir neklausia ar gyvas 😁

Atsakyti

Nu pipec,tu ka siulai,5 metu vaika uz duru puse dienos laikyti?Ir dar zinant kad tevas pusdurnis.

Jis turi namus, į juos ir grįžtu su vaiku

Tas siūlymas tai atsakymas į tai, kad aš nuteikinėju vaiką prieš jį, dėl to ji nenori būti pas jį, su juo. Kai gaunu el paštu raštiškai pretenziją, visuomet argumentuotai atsakau kaip atrodo mano manymu ir tt, man taip patarė vaikų teisės, nes jis pas juos dažnai kreipdavosi 😁 bet tai jau praėjo, bent pakolkas, tik aš vis dar atsargiai atsakinėju 😅 

Ir grįžti aš grįžau, nes sekmadienis, kaip ir viskas ok, tik nežinojau kelintą parveš. Kai atvežė šeštadienį, tai aš Klaipėdoje buvau pas Mają tortą valgiau. Tai jis sėdėjo iki vakaro kol mano tėvai grįžo, visų kaimynų daržus apėjo, pasibėdavojo, kad kokia aš motina bloga, vaiku nesirūpinu 🤣😂

O aš neatsakinėjau į jo durnu laiškus ir po kelių laiškų suprato, kad neapsimoka man rašyt, vsio ramu tapo. VTAT irgi iki tol buvo mėgstama jo įstaiga :D

Samones, nes man taip paaiskino. Jei yra sutartis ir patvirtintas grafikas, tai mama turi uztikrinti jo laikymasi atiduodama vaika, o tevas ji grazindamas. Vaiko norai/nenorai cia nelosia nieko ziurint is teisines puses.

Užtikrinti - reiškia netrukdyti pasiimti. O ne įkalbinėti per prievartą 

Atsakyti

Teorija yra teorija, kaip ir visokie Ommmm 🙏🧘😁 bet kai spec daro "zapadlo" tai stengiesi apsisaugoti save. O būtent jį ir siutina mano visiškas ignoras, kai dingsta keliems mėnesiams ar pusmečiui tikrai jo niekas neieško ir neklausia ar gyvas 😁

Geriausiai save apsaugotum su juo nebendraudama ir atsiribodama emociskai. 

Atsakyti

va man irgi toks klausimas pasistojo, kai Piene parase. kam imti iseigine, kad batus nupirkt, ar negalima palaukti savaitgalio? arba galop po darbo nulekt, juk Akropoliai visokie iki 22val dirba. jei pasieme iseigine, vadinasi buvo galimybe ir darbas turbut del to tikrai kazkaip nenukentejo, na bent as taip galvoju, nes juk neatsaukinetum itin svarbiu darbiniu reikalu del vaiku batu. juolab, kad su tevu vaikai isvaziavo (galvoju) tikrai ne basi, tai gal nebuvo taip itin svarbu imti ta iseigine, todel man si situacija kazkaip neatrodo blogai.

labos :4u:

O kodel mama negli pasiplauti is darbo ir su berniukais nuvaziuoti jiems pirkti batu ir pralesiti su jais laiko?O vat is jos ta galimybe ateme,nors ji ir norejo ir planavo.O gal jai tokios galimybes pasiplauti artimu metu nenusimato.O gal savaitgaliui yra kitu planu,o batu kaip ir reikia skubiai.Bet ji normaliai suregavo i tai ir isleido vaikus kur jiems smagiau.O tokiu expromtiniu situaciju ir pasiulymu buna tiek seimoj tiek tarp draugu.Ir ji nieko gi nesiskunde,tik parase savo situacija.

Atsakyti

Tai tik parodo, kad į bet kurią situaciją galima pasižiūrėti iš skirtingų pusių.

Vienam kyla klausimas, kam batus pirkti darbo metu, kitam kyla klausimas, o kodėl gi nepirkti batų darbo metu. 

Tiek Pienės tiek Rykutės situacijas galima išvedžioti tiek į teigiamą pusę, tiek į neigiamą. 

Ir nereikia čia tos Rykutės auklėti ar mokyti nuo ko ji kaip turėtų emociškai atsiriboti ar kaip žiūrėti į kiekvieną situaciją. 

Patarimo kiek pamenu, neprašė. 

Atsakyti

Tai tik parodo, kad į bet kurią situaciją galima pasižiūrėti iš skirtingų pusių.

Vienam kyla klausimas, kam batus pirkti darbo metu, kitam kyla klausimas, o kodėl gi nepirkti batų darbo metu. 

Tiek Pienės tiek Rykutės situacijas galima išvedžioti tiek į teigiamą pusę, tiek į neigiamą. 

Ir nereikia čia tos Rykutės auklėti ar mokyti nuo ko ji kaip turėtų emociškai atsiriboti ar kaip žiūrėti į kiekvieną situaciją. 

Patarimo kiek pamenu, neprašė. 

:lol: 

Atsakyti

O kodel mama negli pasiplauti is darbo ir su berniukais nuvaziuoti jiems pirkti batu ir pralesiti su jais laiko?O vat is jos ta galimybe ateme,nors ji ir norejo ir planavo.O gal jai tokios galimybes pasiplauti artimu metu nenusimato.O gal savaitgaliui yra kitu planu,o batu kaip ir reikia skubiai.Bet ji normaliai suregavo i tai ir isleido vaikus kur jiems smagiau.O tokiu expromtiniu situaciju ir pasiulymu buna tiek seimoj tiek tarp draugu.Ir ji nieko gi nesiskunde,tik parase savo situacija.

as juk nesakiau, kad negali. skirtumas cia yra tame, kai tu pati susiroganizuoji laisvadieni ir tevas pasiima vaikus,ir kai tu galbut negali to laisvadienio susiorganizuoti, bet vat per vaiko teva privalai mesti savo darbus, nes reikia staiga atveztu vaiku rupintis. apie tai as kalbu. tai yra dvi skirtingos situacijos. abieju atveju planai sugriauti, bet jei tu laisvadieni pati susiorganizavai, tai gal darbas bent maziau nukencia, nei staiga reik mesti klientus neplanuotai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 11 liepos 2019 - 15:34

as juk nesakiau, kad negali. skirtumas cia yra tame, kai tu pati susiroganizuoji laisvadieni ir tevas pasiima vaikus,ir kai tu galbut negali to laisvadienio susiorganizuoti, bet vat per vaiko teva privalai mesti savo darbus, nes reikia staiga atveztu vaiku rupintis. apie tai as kalbu. tai yra dvi skirtingos situacijos. abieju atveju planai sugriauti, bet jei tu laisvadieni pati susiorganizavai, tai gal darbas bent maziau nukencia, nei staiga reik mesti klientus neplanuotai.

Ai,cia tai faktas.Ne taip supratau.Tik pas Piene gal tas tevas man atrodo toks humaniskesnis,(sakau tik savo nuomone,nes tiksliai nieko nezinau).O pas Rikute tai trenktas konkreciai.Tai ir mamu reakcija skirtinga i situacija.

Atsakyti

:lol:

Nu kas cia tau juokinga,  taip 🙄😎

Pas mus taip ta Meghan aukleja ir kritikuoja, kad jau net gaila darosi. Bet, ziurint, rimtai kaip ji idomiai ta vaikiuka laiko 😳

https://www.dailymai...r-Princess.html

Atsakyti

Nu kas cia tau juokinga,  taip 🙄😎

Pas mus taip ta Meghan aukleja ir kritikuoja, kad jau net gaila darosi. Bet, ziurint, rimtai kaip ji idomiai ta vaikiuka laiko 😳

https://www.dailymai...r-Princess.html

Toks jausmas kad jai lb sunkus vaikas yra. Gal turi kokiu nors sveikatos problemų 

Atsakyti

Vat reikėjo tada is vis iš vln nevažiuot, pasakyt kad užsiėmusi ir adios amigos, lai tvarkosi pats su dukra 

Toks vaizdas kad tu neskaitai, tik ginčijiesi bile ginčytis.

Tėvas paliko vaiką kieme ir apsisukęs išvažiavo. Ir tu sėdtum sau Vilniuj išdidžiai laukdama, kad jis tvarkysis, kaip kad patari Rykutei? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 11 liepos 2019 - 16:33

Prikepiau 3 kepalus duonos prie alaus 😁 bet pati galvoju šampe vežtis  :hmm:  :D​ 

Atsakyti