Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Moterys lb mėgsta kontroliuoti ką exai daro ar nedaro kai vaikas pas juos. Aiškina ką veikt kaip rengti maitint migdyti ir tt. Nevaidinkim čia nekaltų avelių. :D

Taip, aiškinau ir dėsčiau visas priežastis ir pasekmes, nervavausi kad nesilaiko grafiko, ir nieko nepasiekiau, tik kėliau papildomai stresą tiek sau tiek vaikui. Tai buvo klaida

Nieko neaiškinu, net neskabinėju ir nerašinėju net kai vaikas pas jį būna. Tik paklausiu kada grįžti ketina, kad būčiau namie ir laukčiau, bet ir to atsakymo nebūna. Tad kartą laukė ant gatvės prie namų kol iš Vilniaus grįžau 😁

Atsakyti

Apie aukas nei galvojau, nei rašiau  :blink: , tiesiog parašiau Fatei atsakymą, kad planus moterims neatsakingi, nesilaikantys grafiko ex'ai griauna nepriklausomai nuo vaikų amžiaus ir iliustravau savo pavyzdžiu.

Ir ne, aš nebuvau laisva, man buvo darbo diena. 

Taip, exai amziais griauna planus, nes galvoja jie apie save savanaudzia sikniai :D
Del to ir exai...

Atsakyti

Nieko neaiškinu, net neskabinėju ir nerašinėju net kai vaikas pas jį būna. Tik paklausiu kada grįžti ketina, kad būčiau namie ir laukčiau, bet ir to atsakymo nebūna. Tad kartą laukė ant gatvės prie namų kol iš Vilniaus grįžau 😁
Na siūlei kambarį vaikui įrengt :D. Aš suprantu kad jis yra paršas kuris užknisa. Ir kai jis tau priekaištauja dėl kažko , tau norisi jam atsikirsti ir paaiškint priežastis pasekmes. O vat būtent to ir neverta daryt. Nes tu jo nepakeisi. Ignoruok jo priekaištus ir pats pamatys, kad tau px. 

Vat reikėjo tada is vis iš vln nevažiuot, pasakyt kad užsiėmusi ir adios amigos, lai tvarkosi pats su dukra 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 11 liepos 2019 - 14:37

Taip, exai amziais griauna planus, nes galvoja jie apie save savanaudzia sikniai :D
Del to ir exai...

Tą reikia sau įsisąmoninti ir užsirašyti ant veidrodžio. Tada nieko iš jų Nebesitikesit ir nevepatirsit tiek streso. Nepasitenkinimą sukelia neišsipilde lūkesčiai. Todėl reikia neturėti lūkesčių tiesiog 

Atsakyti

Na siūlei kambarį vaikui įrengt :D. Aš suprantu kad jis yra paršas kuris užknisa. Ir kai jis tau priekaištauja dėl kažko , tau norisi jam atsikirsti ir paaiškint priežastis pasekmes. O vat būtent to ir neverta daryt. Nes tu jo nepakeisi. Ignoruok jo priekaištus ir pats pamatys, kad tau px. 

Vat reikėjo tada is vis iš vln nevažiuot, pasakyt kad užsiėmusi ir adios amigos, lai tvarkosi pats su dukra 

Nu pipec,tu ka siulai,5 metu vaika uz duru puse dienos laikyti?Ir dar zinant kad tevas pusdurnis.

Atsakyti

Beje, o kam batams pirkti reikia iseigine imti?  :hmm:

va man irgi toks klausimas pasistojo, kai Piene parase. kam imti iseigine, kad batus nupirkt, ar negalima palaukti savaitgalio? arba galop po darbo nulekt, juk Akropoliai visokie iki 22val dirba. jei pasieme iseigine, vadinasi buvo galimybe ir darbas turbut del to tikrai kazkaip nenukentejo, na bent as taip galvoju, nes juk neatsaukinetum itin svarbiu darbiniu reikalu del vaiku batu. juolab, kad su tevu vaikai isvaziavo (galvoju) tikrai ne basi, tai gal nebuvo taip itin svarbu imti ta iseigine, todel man si situacija kazkaip neatrodo blogai.

labos :4u:

Atsakyti
Uz kokiu duru , tas tevas benamis. Griztu vel i namus.
Atsakyti

Uz kokiu duru , tas tevas benamis. Griztu vel i namus.

Taigi ji jau kazkur ten rase,kad jis su vaiku lauke velniai zino kazkiektai atvezes ja nelaiku.

Atsakyti

As tai nesuprantu to vaiku laikymo neigaliais ir silpnaprociais .
Nuo 2 metu jau gali daug ka nuveikt , o nuo 4 pats rupintis savo gyvenimu , jei jau mato ,kad tevams nesekasi. Ir nereikia nei gint nuo tevo ar motinos ar perdetai rupintis l

Bet kai 2,5 m vaikis dingsta is horizonto ir neatsiranda per 10 min, tai zinok tikrai neramu. Esu kelissyk pakscius  kaime ieskodama, nors paprastai nueina pas kaimynus, kur buna brolis arba pas kazkuri is seneliu, bet esu sutikus ir keliaujanti link/nuo ezero. Tai zn.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 liepos 2019 - 15:05

Rykute yra rasiusi kelis kartus, kad jis turi iproti, isleisti mergaite kieme ir isvaziuoti. 

Atsakyti

Tas siūlymas tai atsakymas į tai, kad aš nuteikinėju vaiką prieš jį, dėl to ji nenori būti pas jį, su juo. Kai gaunu el paštu raštiškai pretenziją, visuomet argumentuotai atsakau kaip atrodo mano manymu ir tt, man taip patarė vaikų teisės, nes jis pas juos dažnai kreipdavosi 😁 bet tai jau praėjo, bent pakolkas, tik aš vis dar atsargiai atsakinėju 😅 

Ir grįžti aš grįžau, nes sekmadienis, kaip ir viskas ok, tik nežinojau kelintą parveš. Kai atvežė šeštadienį, tai aš Klaipėdoje buvau pas Mają tortą valgiau. Tai jis sėdėjo iki vakaro kol mano tėvai grįžo, visų kaimynų daržus apėjo, pasibėdavojo, kad kokia aš motina bloga, vaiku nesirūpinu 🤣😂

Atsakyti

Lb gerai kad mes tokios tobulos esam 🤣

Nesąmones šneki. Nieko tu neprivalai tuo klausimu 

Samones, nes man taip paaiskino. Jei yra sutartis ir patvirtintas grafikas, tai mama turi uztikrinti jo laikymasi atiduodama vaika, o tevas ji grazindamas. Vaiko norai/nenorai cia nelosia nieko ziurint is teisines puses.

Atsakyti