Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Apie aukas nei galvojau, nei rašiau  :blink: , tiesiog parašiau Fatei atsakymą, kad planus moterims neatsakingi, nesilaikantys grafiko ex'ai griauna nepriklausomai nuo vaikų amžiaus ir iliustravau savo pavyzdžiu.

Ir ne, aš nebuvau laisva, man buvo darbo diena. 

....as citavau ne Fatei, o Rykutei  Tavo atsakyma :) ir auka parasiau kabutese :) Tu jau  buvai laisva, nes buvai namuose, o Rykute buvo darbe ir  dirbo su kliente uzsirakinusi, greiciausia  buvo depiliacija  ir  dukra negalejo  niekaip buti salia del pagarbos klientei.

O tai Tu supykai  ar nesupykai, kad ex pasirode? nes lyg ir  priekaistauji  Rykutei  del pykscio.

Atsakyti
Gerai , dabar pasakykit ,tai kaune jau nebegalima ant saligatviu vaikams zaist? Gi kameros visur sustatytos ,net sudkaimiuose su du pilieciai populiacija. Turetu but saugu.Kas bus ,vaiku teises atims?
Atsakyti

Gerai , dabar pasakykit ,tai kaune jau nebegalima ant saligatviu vaikams zaist? Gi kameros visur sustatytos ,net sudkaimiuose su du pilieciai populiacija. Turetu but saugu.Kas bus ,vaiku teises atims?

Dabar mamaites galetu tai savo pupuliukus atgal susikistu.Vaiku nei i lauka leidzia,nei draugu tureti leidzia.

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2019 07 11, 14:42)
. 4 val kelio ir jus jau lakstot po kalnus su avimis.Mes tai visada vaIuojam va situ marsrutu. Mes tai vaziuojam per Birmingham,paskui,Coventry,Osvestry,stojam  Ffestiniog, nakvojam Bangor.Dar Llandudno.Man ten kazkas nerealaus.Dar ten yra labai grazi pilis.
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.tripadvisor.co.uk/Attraction_Review-g186430-d624836-Reviews-Penrhyn_Castle-Bangor_Gwynedd_North_Wales_Wales.html'>https://www.tripadvisor.co.uk/Attraction_Review-g186430-d624836-Reviews-Penrhyn_Castle-Bangor_Gwynedd_North_Wales_Wales.html</a></p>

aciu, pasiziurinesiu 4u.gif ax.gif
Atsakyti

....as citavau ne Fatei, o Rykutei  Tavo atsakyma :) ir auka parasiau kabutese :) Tu jau  buvai laisva, nes buvai namuose, o Rykute buvo darbe ir  dirbo su kliente uzsirakinusi, greiciausia  buvo depiliacija  ir  dukra negalejo  niekaip buti salia del pagarbos klientei.

O tai Tu supykai  ar nesupykai, kad ex pasirode? nes lyg ir  priekaistauji  Rykutei  del pykscio.

Aš rašiau savo pavyzdį atsakydama Fatei, o ne Rykutei. Rykutė pradėjo mūsų pavyzdžius lyginti ir rašyti, kad savo atveju tai anksčiau parveža tai pyksta, o išvis darbo dienai sugriuvus jau rankom plotų ir ex'ui mojuotų. Tai ir suabejojau ar tikrai jau taip ir būtų. Tiesiog arba nuolat pyksti, nervuojiesi, bandai kažką pakeisti ...arba tiesiog suvokiant, kad tai būtų beviltiškos pastangos ir nuolatinis stresas bei nuotaikos sau gadinimas ir kova su vėjo malūnais, priimi kaip reiškinį, kurio nesi pajėgus kontroliuoti...

Ir prie ko čia priekaištai Rykutei? Koks gi man skirtumas, kaip ji nori, taip tegul ir elgiasi, aš tiesiog nekovoju ir nieko iš jo nesitikiu, man taip ramiau.

Atsakyti
O as buvau devyniolikos ,kai pastojau ,buvo montekiu kapuleciu vardo aistros tarp seimu ir tik mano baba ir jo tevas viena karta susitike taikiai pabendravo. Nes tik jie like buvo gyvi. Visi kiti mire.
Taiva per tuos karus mane tiek visi prikaltino ir tiek nuteise ,kad jau niekaip negalvojau ,kad as viena cia tuos vaikus auginsiu ir tam kalejime sedesiu. Nes supratau ,kad mano vaikai visai gali uzaugt ir tokie kaip ir tos musu seimos. Tokie ir uzaugo.
Bet ne nemaniau ,kad as cia viena turiu namus statytis ir vaikus augint , o tevas dar tures teises kritikuot .
Ir nezinau , seneliu pavyzdys , lieka seneliu. O va mano tevai isejo 40 .tai babos bulgarijoje man atrodo nemirtingos.
Atsakyti

tai apskritai  vaikas turi augti su abiem  tevais santaikoje  ir meileje  ir gimti  is  meiles suplanuotas, o bet taciau  daznai  buna viskas  kitaip.

o jeigu tas tevo buvimas tik ir pasireiskia  riejimusi, tai  kaip tada gal geriau, kad jo ir nebutu gyvenime, o dar buna, kad  tevas susiranda vaikus tik tam, kad  pinigu paprasyti, nes kitam  dalykui  is vis  jie nereikalingi :)  taip, kad kiekviena situacija skirtinga ir negali buti absoliutinama.

Kam rietis jei nebegyveni su vyru? Tam ir skiriasi gi kad nesuriet :D

Atsakyti

Nieko nebus, tik vienam mažam vaikui gatvėje nėra kas veikti tarp mašinų ir statybų  :hmm:​  o jei žiema tai ir tamstamsu, šalta, ką tas 3-4 metų vaikas ten veiks?

Atsakyti

Snowdonia yra super graži. Taip pat lake district. Bet orai ten nenuspėjami. Mes lake district kempinge atsibudom baloj plaukiančioj palapinėj su žaibais naktiniam danguje :D. O iš vakaro saulė ritinejos 

Atsakyti
na statybose galima issiterliot smala ir prisimetyt statybines gumos i plaukus. Dar galima kasineti negesintu kalkiu duobes ir daug idomios veiklos yra biggrin.gif
Atsakyti

Kam rietis jei nebegyveni su vyru? Tam ir skiriasi gi kad nesuriet :D

niu taip, o  vat pasirodo  horizonete ir sukelia rietines :) ir ka tu jam gi nemojuosi skyrybu popieriuku, kad priekaistu  ir pageidavimu as nepriimineju :) ir, kad musu  vaikas nenori pas tave  tik del tavo pacio elgesio :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 11 liepos 2019 - 13:28

niu taip, o  vat pasirodo  horizonete ir sukelia rietines :) ir ka tu jam gi nemojuosi skirybu popieriuku, kad priekaistu  ir pageidavimu as nepriimineju :) ir, kad musu  vaikas nenori pas tave  tik del tavo pacio elgesio :)

Pats durniausias dalykas ką moteris daro, yra aiškint Exui kaip jis turi gyvent ir dėstyti savo požiūrį į priežastis pasekmes. Kai tą supratau ir įjungiau ignora, visiems gyvenimas palengvėjo. Ir neliko nei nervų nei streso 

Atsakyti