Sveikos,
galvoj, kad nera net ko lyginti Pienes (kaip pvz nurodziau) ir Rykutes situacijos vien del skirtingo amziaus vaiku. Paaugliai berniukai patys gali spresti, kiek ir kada bus su tevu, paimta ar grazinta ne pagal grafika mergaite tikrai sumaisti kelia, nes ji dar per maza ir viena pabuti, ir savim pasirupinti. Bet, kaip Gaile raso, vaikas paaugs ir problemos nebeliks. Aisu, jei dar rysys su tevu bus islikes.
Sistina, labai dziugios zinios, kad viskas su sveikata gerai
Kvepalu man nereiki, bet i kokius nors vasariskus nespjauciau, bet, kad niekaip neisirenku geidziamu.
...grizinejant oro uosto cremineje ant bloteriuko uzpurske BYREDO naujiena, tik pavadinimo nepamenu , pristate kaip vasarini kvapa ir tiesos delei labai nebloga
Dėl kvepalų tai ilgai nežinojau ko noriu, o tas stabdė nuo pirkimo, paskiau tenka mamai dovanoti 😁 daba atradau arabiškų aliejinių, parsisiunčiau po 1ml mėginių ir svaigstu kaip man patinka, pakolkas apsistosiu ties jais, nors ir ne nišiniai prabangūs 😁
turime ir tokiu aliejiniu, labai neblogu kvapu yra, o ir nisiniai nebutinai visi prabangus,o tik retai sutinkami, bet ziurint i siu dienu situacija manau, kad labai mazai nisiniu like
Tai tiek tavo tiek mano vaikai reiškia leido laiką su tėvu, nes rašai buvo paėmęs ir parvežė. O tu pyksti visai ne todėl, kad nepaėmė, bet kad pora valandų anksčiau, t.y. ne pagal grafiką, tau ją parvežė.
Ir jeigu atvirai - tai manau jeigu būtum atšaukusi klientes ir pasiėmusi laisvadienį, dėl planų su dukra, o ex'as prieš pat jums išvykstant atsidurtų ant durų slenksčio, tam kad pasiimtų dukrą pvz. nueiti į kiną, o tavo pasiimtas laisvadienis liktų beprasmis ir planai su dukra neįgyvendinti - tai tau nekeltų nepasitenkinimo ar pykčio.
o kodel Tu manai, kad padarei didesne 'auka' nei Rykute? jeigu tektu rinktis, rinkciausi Tavo situacija, kai ex issiveza vaikus man turint laisva laika, nei, kad ex atveza vaika man i darba kur neturiu galimybes juo pasirupinti.
Su Gailes posakiu, kad geriau,bet koks nei jokio tevo, niekaip nesutinku. kiek tevu yra sutraumave vaikus visam gyvenimui savo buvimu. zinau atveji kai vaikai priekaistauja mamai iki siol kodel neissiskyre ir leido vaikams kesti pragara. cia aisku galima ta pati ir pasakyti apie mama jeigu i yra 'nuodas' vaiku gyvenime.