Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Vaikelis sutinka biggrin.gif4u.gif

Nors kodel tada jei seimoje yra 3 sunus, du is ju priziuri savo vaikus, o va vienas net i ta puse nenori ziureti. Tai tik viena palike neizmoginta ? biggrin.gif4u.gif

O tu įsivaizduoji kad visi vaikai šeimoj auga vienodi? Gi žmonės skiriasi, tai ir tėvų elgesys su jais nevienodas, auklėjimas skirtingas

Atsakyti

Kartais ir sudiktuoti telefonu prašo ...pati visai neseniai viską telefonu sudiktavau, nes taip banko darbuotojas prašė. Gerai, kad tikras buvo  :)

Pas mus net bankas ispeja kad i jokius tel skambucius jokios info neteikti.Nebent skambini pats.Ir banko darbuotojai niekada neturi teises klausti korteles duomenu.

Labas rytas 4u.gifAs pradingus buvau, turejau pora uzsakymu zaislam, tai buvo darbas, namai ir nert biggrin.gifbiggrin.gifdabar liko paskutinis tai jau galiu ateiti pasiisveikinti 4u.gif

Kita savaitgali vaziuosim vel su palapinem i gamta savaitgaliui wub.gifbigsmile.giftai kumsciai laikomi kad oras butu puse velnio unsure.gifrolleyes.gif
o paskutini savaitgali sio menesio vaziuosim link skotijos, tik dar neapsisprendem kur, gal turit kokiu ideju ar pasiulymu? bigsmile.gifsmile.gif

Vaziuokit i Snaudonija.Man ten kazkas neralaus.Beje kurioj tu vietoj mazdaug gyveni?

Tu visas sitas laukimo scenas kazkaip turi uzdokumentuoti ir paduoti i teisma. Dabar gi paprasta padaryt video irasus su datom .
Kitaip tas balaganas niekada nesibaigs ir dar turi prisiminti ,kad 50 proc genu ir jo yra ir dar neiasku ,kaip tau paciai su tuo vaiku pasisuks.Ir sakau ,blogai sitie visi farsai , vaikas turi matyt bent koki pavyzdy buities ,kaip vyras ir moteris sugyvena ,ir tai dar visaip buna. O kai mato amzinas scenas tai kitaip ir neisivaizduoja gyvenimo.

Kaip be butu Rykute turi abudu graziai gyvenancius tevus.Taip kad Broske turi pavyzdi.

Vaikeli ,pas vyrus nera jaunikliu globojimo instinkto isvis. Cia priklauso kiek vyrai domestikuoti ir izmoginti.

Kaip ta nenormalu instinkat ismusti manajam?Nes savo 29metu pupuliukui gatavas sulysti i subine be vazelino?

Labas mamzeles.

Atsakyti

O tu įsivaizduoji kad visi vaikai šeimoj auga vienodi? Gi žmonės skiriasi, tai ir tėvų elgesys su jais nevienodas, auklėjimas skirtingas

Cia greiciau gyvuoja taisykle kad "v semje ne bez uroda".Verciu-seimoje ne be isgamos.

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2019 07 11, 13:34)
Vaziuokit i Snaudonija.Man ten kazkas neralaus.Beje kurioj tu vietoj mazdaug gyveni

Kaip ta nenormalu instinkat ismusti manajam?Nes savo 29metu pupuliukui gatavas sulysti i subine be vazelino?

windsor ax.gif tai kelelio ohoho bus biggrin.gif

tai pasirodo buna ir tookiu vyru ax.gif biggrin.gif
Atsakyti

windsor ax.giftai kelelio ohoho bus biggrin.gif

tai pasirodo buna ir tookiu vyru ax.gifbiggrin.gif

Tai būna gi domestikuotu :D

Atsakyti

Sveikos,

galvoj, kad nera net ko lyginti Pienes (kaip pvz nurodziau) ir Rykutes situacijos vien del skirtingo amziaus vaiku. Paaugliai berniukai patys gali spresti, kiek ir kada bus su tevu, paimta ar grazinta ne pagal grafika mergaite tikrai sumaisti kelia, nes ji dar per maza ir viena pabuti, ir savim pasirupinti. Bet, kaip Gaile raso, vaikas paaugs ir problemos nebeliks. Aisu, jei dar rysys su tevu bus islikes.

Sistina, labai dziugios zinios, kad viskas su sveikata gerai :4u:

Kvepalu man nereiki, bet i kokius nors vasariskus nespjauciau, bet, kad niekaip neisirenku geidziamu. 

...grizinejant  oro uosto cremineje ant bloteriuko  uzpurske BYREDO naujiena, tik pavadinimo nepamenu :oh: ,  pristate kaip  vasarini kvapa  ir tiesos delei labai  nebloga :)

Dėl kvepalų tai ilgai nežinojau ko noriu, o tas stabdė nuo pirkimo, paskiau tenka mamai dovanoti 😁 daba atradau arabiškų aliejinių, parsisiunčiau po 1ml mėginių ir svaigstu kaip man patinka, pakolkas apsistosiu ties jais, nors ir ne nišiniai prabangūs 😁 

turime ir tokiu :) aliejiniu,  labai neblogu kvapu yra,  o ir  nisiniai  nebutinai visi prabangus,o tik  retai sutinkami, bet ziurint i siu dienu situacija  manau, kad labai  mazai nisiniu like :)

Tai tiek tavo tiek mano vaikai reiškia leido laiką su tėvu, nes rašai buvo paėmęs ir parvežė. O tu pyksti visai ne todėl, kad nepaėmė, bet kad pora valandų anksčiau, t.y. ne pagal grafiką, tau ją parvežė.

Ir jeigu atvirai - tai manau jeigu būtum atšaukusi klientes ir pasiėmusi laisvadienį, dėl planų su dukra, o ex'as prieš pat jums išvykstant atsidurtų ant durų slenksčio, tam kad pasiimtų dukrą pvz. nueiti į kiną, o tavo pasiimtas laisvadienis liktų beprasmis ir planai su dukra neįgyvendinti - tai tau nekeltų nepasitenkinimo ar pykčio. 

o kodel  Tu manai, kad padarei didesne 'auka'  nei Rykute? jeigu  tektu rinktis, rinkciausi Tavo situacija,  kai  ex issiveza vaikus man turint  laisva laika, nei, kad ex atveza vaika man  i darba kur  neturiu galimybes  juo pasirupinti.

Su Gailes  posakiu, kad geriau,bet koks nei  jokio  tevo, niekaip  nesutinku. kiek tevu  yra sutraumave vaikus visam  gyvenimui savo  buvimu. zinau atveji kai vaikai  priekaistauja mamai iki siol kodel neissiskyre  ir  leido vaikams  kesti pragara. cia aisku  galima  ta pati ir pasakyti apie mama  jeigu i  yra 'nuodas' vaiku gyvenime.

Atsakyti

Tai būtent sutraumuoja gyvenimas šeimoj kur riejasi tėvai, o ne tėvų buvimas vaiko gyvenime apskritai 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 11 liepos 2019 - 12:21

Tai būtent sutraumuoja gyvenimas šeimoj kur riejasi tėvai, o ne tėvų buvimas vaiko gyvenime apskritai 

Būna visaip. 

Atsakyti

tai apskritai  vaikas turi augti su abiem  tevais santaikoje  ir meileje  ir gimti  is  meiles suplanuotas, o bet taciau  daznai  buna viskas  kitaip.

o jeigu tas tevo buvimas tik ir pasireiskia  riejimusi, tai  kaip tada gal geriau, kad jo ir nebutu gyvenime, o dar buna, kad  tevas susiranda vaikus tik tam, kad  pinigu paprasyti, nes kitam  dalykui  is vis  jie nereikalingi :)  taip, kad kiekviena situacija skirtinga ir negali buti absoliutinama.

Atsakyti

o kodel  Tu manai, kad padarei didesne 'auka'  nei Rykute? jeigu  tektu rinktis, rinkciausi Tavo situacija,  kai  ex issiveza vaikus man turint  laisva laika, nei, kad ex atveza vaika man  i darba kur  neturiu galimybes  juo pasirupinti.

Apie aukas nei galvojau, nei rašiau  :blink: , tiesiog parašiau Fatei atsakymą, kad planus moterims neatsakingi, nesilaikantys grafiko ex'ai griauna nepriklausomai nuo vaikų amžiaus ir iliustravau savo pavyzdžiu.

Ir ne, aš nebuvau laisva, man buvo darbo diena. 

Atsakyti

GAILE*, 11 Lie 2019 - 10:51, parašė: Tai būna gi domestikuotu :D

Tresnia, 11 Lie 2019 - 10:42, parašė: windsor ax.giftai kelelio ohoho bus biggrin.gif tai pasirodo buna ir tookiu vyru ax.gifbiggrin.gif
Manasis tai to domesticated. 4 val kelio ir jus jau lakstot po kalnus su avimis.Mes tai visada vaIuojam va situ marsrutu. Mes tai vaziuojam per Birmingham,paskui,Coventry,Osvestry,stojam  Ffestiniog, nakvojam Bangor.Dar Llandudno.Man ten kazkas nerealaus.Dar ten yra labai grazi pilis.

https://www.tripadvi...ales_Wales.html

Atsakyti
As kazkaip galvoju ,kad dabartinis idealaus gyvenimo siekis - tevas ,motina ,vaikai laimingi yra zmonijai svetimas ir itin naujas dalykas istorijos mastais. Turciu vaikai ir net princai - internatus ,ubagu tarnaut. Tik labai siauro vidurinio sluoksnio galejo but seimos isplestines ,su vaikais auginamais tevu. Labai mazai tokiu buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 liepos 2019 - 12:45