Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

gaila mergytes unsure.gifmano tetis toks buvo, kaip vakar prisiimenu sededavau isvakarese kaledu ir laukdavau kada atvaziuos pasiimti kad sventes kartu praleisti, o jo kaip nera taip nera, po poros dienu atsiranda - sventes pasventes blink.gifunsure.gifo man liudna kaip vaikui budavo. Ir dabar mazai labai bendraujam unsure.gif

Šiais metais mamos diena ir tėvo darželį darė kartu, tai bent aš buvau, nes kai atskirai, gaunasi aš mamos dienos šventėje būnu, o tėvelio :(  

Šiais metais atviruką tėvo dienos proga į pašto dėžutę įmetė mažė 😁

Atsakyti
Tu visas sitas laukimo scenas kazkaip turi uzdokumentuoti ir paduoti i teisma. Dabar gi paprasta padaryt video irasus su datom .
Kitaip tas balaganas niekada nesibaigs ir dar turi prisiminti ,kad 50 proc genu ir jo yra ir dar neiasku ,kaip tau paciai su tuo vaiku pasisuks.Ir sakau ,blogai sitie visi farsai , vaikas turi matyt bent koki pavyzdy buities ,kaip vyras ir moteris sugyvena ,ir tai dar visaip buna. O kai mato amzinas scenas tai kitaip ir neisivaizduoja gyvenimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 liepos 2019 - 10:36

Tu visas sitas laukimo scenas kazkaip turi uzdokumentuoti ir paduoti i teisma. Dabar gi paprasta padaryt video irasus su datom .
Kitaip tas balaganas niekada nesibaigs ir dar turi prisiminti ,kad 50 proc genu ir jo yra ir dar neiasku ,kaip tau paciai su tuo vaiku pasisuks.

Man advokatė kai vyko teismas pareiškė, kad aš pagal įstatymą privalau vaiką duoti, o jis vat neprivalo jos imti, nėra prievolės tokios ir nei naudos, nei bausmės. Tai ką duoti? Ką galėčiau, tai nebent tuo pagrindu alimentus didesnius nei minimumą prisiteisti. 

Atsakyti

Kitaip tas balaganas niekada nesibaigs ir dar turi prisiminti ,kad 50 proc genu ir jo yra ir dar neiasku ,kaip tau paciai su tuo vaiku pasisuks.Ir sakau ,blogai sitie visi farsai , vaikas turi matyt bent koki pavyzdy buities ,kaip vyras ir moteris sugyvena ,ir tai dar visaip buna. O kai mato amzinas scenas tai kitaip ir neisivaizduoja gyvenimo.

Joks teismas neprivers tėvo lankyt vaiko. Absoliučiai ner prasmės ten kreiptis 

Atsakyti
As tai manau, kad paprasciausiai pas vienus yra teviskas inkstinktas o pas kitus nera ir jokie teismai neprivers ax.gif
Atsakyti
Vaikeli ,pas vyrus nera jaunikliu globojimo instinkto isvis. Cia priklauso kiek vyrai domestikuoti ir izmoginti.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 07 11, 12:41)
Vaikeli ,pas vyrus nera jaunikliu globojimo instinkto isvis. Cia priklauso kiek vyrai domestikuoti ir izmoginti.

Vaikelis sutinka biggrin.gif 4u.gif

Nors kodel tada jei seimoje yra 3 sunus, du is ju priziuri savo vaikus, o va vienas net i ta puse nenori ziureti. Tai tik viena palike neizmoginta ? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresnia: 11 liepos 2019 - 10:45

Gal dėl to, kad man būtų smagu matyti, jog vaikai noriai važiuoja, ir dar vaikams pramogos, laikas su tėvu. Aš esu už vaikų laiką su tėvais kuo daugiau. Ir galiu paburbuliuoti, bet supranti, kad vaikams smagiau. O kai vaikas neplanuotai numetamas į darbą ir tu turi jį išlaikyti priimamajame, ne skabinete užsirakinus dirbu, kai kitiems trukdoma... 

Tai tiek tavo tiek mano vaikai reiškia leido laiką su tėvu, nes rašai buvo paėmęs ir parvežė. O tu pyksti visai ne todėl, kad nepaėmė, bet kad pora valandų anksčiau, t.y. ne pagal grafiką, tau ją parvežė.

Ir jeigu atvirai - tai manau jeigu būtum atšaukusi klientes ir pasiėmusi laisvadienį, dėl planų su dukra, o ex'as prieš pat jums išvykstant atsidurtų ant durų slenksčio, tam kad pasiimtų dukrą pvz. nueiti į kiną, o tavo pasiimtas laisvadienis liktų beprasmis ir planai su dukra neįgyvendinti - tai tau nekeltų nepasitenkinimo ar pykčio. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 11 liepos 2019 - 11:00

Aš nekalbu apie kraštutinumus - smurtininikus prievartautojus ir narkomanus 

Na, mano supratimu, sąvoka "bet koks" apima ir tavo išvardytuosius.

Jei tėvas normalus, be abejo toks geriau karts nuo karto, nei jokio iš vis. Bet jei adekvatumo nerasta, tai tikrai geriau jokio.

Rykute, ir kuo gi į tavo darbą 18 valandą atvežtas vaikas yra blogiau nei kai išvis iš darbo išleki, keiti planus  ir pusdieniui visus susitikimus ir darbus atšauki, o pasirodo be reikalo, būtum galėjus sau ramiausiai dirbti, jeigu ex'as bent iš vakaro būtų teikęsis informuoti, kad turi planų su vaikais?  :hmm:

Manau galima prarasti klientes, kurioms nepatinka procedūrų metu aplink besimalantis svetimas vaikas. 

Atsakyti

Manau galima prarasti klientes, kurioms nepatinka procedūrų metu aplink besimalantis svetimas vaikas. 

O išvis atšaukus klientus?  :hmm:​ ...o kaip dar vėliau pasirodytų, kad visai be reikalo?

Atsakyti

O išvis atšaukus klientus?  :hmm:​ ...o kaip dar vėliau pasirodytų, kad visai be reikalo?

Su reikalu ar be reikalo klientai nežino.

Bet kokiu atveju, geriausia, kai per exus darbai nenukenčia.

Atsakyti

Su reikalu ar be reikalo klientai nežino.

Bet kokiu atveju, geriausia, kai per exus darbai nenukenčia.

Taip - tai būtų geriausia. Kai jau nėra - tai arba nuolat pykstam, gadinamės nuotaiką, kažko veltui tikimės, keliam problemas... arba bandom apeiti ir nesigadinti sau nuotaikos dėl to ko negalim pakeisti.

Vaikai paskui patys nuspręs ir pasidarys išvadas kuo gali pasitikėti kuo ne, kas laikosi žodžio kas ne, kas kelia jam stresą, o su kuo leisti laiką gera ir taip tie patys vyrai sau susikurs arba sugriaus bendravimą su vaiku ateityje ir visai be mūsų pagalbos ar trukdymų, reakcijų, kišimosi ir pan.

Atsakyti