As su draugem i rimini birželio gale varau.
Siaip geguze jau Egipte bus lb karsta. Bet visa vidurzemio pakrantė pats tas, nes ir oras geras, ir kainos dar nesukile, tik vanduo vesokas
kaip kam
Jei nepamirsiu, paklausiu mamos. ji man vasara ji rode, tik uzmeciau aki, nesigilinau. Vat ir nepamenu nei ksip atrodo 😆Kercheri turim. Purskiasi, trinasi su tokia mikro sluoste ir su kitu daiktu nusisiurbia. Pasaka!
https://www.topocent...VoaAvaPEALw_wcB
Aisku iki tobulumo reikia dar su kokia sluoste ar pop. ranksluosciu padailinti, nes kai braukiasi palei sonus lieka ruozai ir buna kitu mazu defektu
Aha, prisimenu, tu buvai.
Ką galima nuveikti/aplankyti per kelias dienas, skrydis su persėdimu, per kur patogiau? Kur dar galima nuvykti iįskyrus Fl., apylinkėse, kas arti?
Žodžiu, kolkas nežinau nieko, kelionė planuojama, aš turiu prisijungti arba ne.
Mane baisiai apsunkina tie persėdimai, pusė dienos laukimo kažkur. Kai jau atvykstu, tai nebūnu žvalūs agurkėlis.
Skrydis tiesiogis, as is Vilniaus i Milana skridau, dukra is Edinburgo, musu skrydziai valandos skirtumu buvo. Mes keleta dienu Milane praleidom, po to traukiniu i Florencija. Pamatyt ten labai daug ka yra, taigi kulturos lopsiu vadinamas miestas, ten viskas taip grazu, muziejus po atviru stogu.
Bet jei skrendat su persedimu, kazkur laukt puse dienos, tai puikiai suprantu, kad abejones. Kas ten taip keistai ir nepatogiai kelione delioja?
Atgal skridom irgi is Milano. Tiesioginis i Vilniu yra.
Pinot, Florencija yra nuostabi, tai miestas muziejus. Vaziuok butinai. Bilietus i uficiu galerija patariu pirkt internetu iš anksto, nes eiles kilometrines. Taip pat ir i akademijos galerija, kurioje stovi Dovydas.
va, sitose buvom,kaip Gaile rekomendavo, tai irgi bilietus is anksto nusipirkom, nors ten ir su jais pastovet eilej teko, kol ieini. Dar i Baboli sodus ejom, zo, yra ten ka pamatyt, tikrai.
Labu.
Rytas.
Labas rytas su kava
Labas rytas
Prisedau nusipirkt skrydziu - ziuriu, kad etiopijos oro liniju lektuvas nukrito. O kaip tik su jom skristi iseina . Gerai tik tiek, kad visi 737 MAX8 skrydziai nuimti.
Pernai tas pats buvo - aeromexico skrydzius pirkau kelios dienos po to, kai nukrito ju lektuvas.