Niekada nesutiksiu.
Tu turėjai tėvą todėl nesuprasi tiesiog. Gali bandyt įsivaizduot kad jo būtum neturėjus, ar kad mama būtų trukdžius jam bendraut su tavim
Kad tėvas būtų net tik pramoga, pastangų turi įdėti mama. Deja, tokia realybė, kad ir kiek besipiktintumem.
Sory, nesoksiu pagal vieną dūdą ir nesakysiu, kad geriau jokio tėvo negu toks. Geriau bet koks nei jokio.
O aš esu kitos nuomonės, pastangos turi abipusės ir kol toks mąstymas bus kaip tavo, tol tie vyrai ir augs neatsakingi.
Žinoma, kad geriau abu tėvai kai jie nekenkia piktybiškai. Mano atveju dar kol galiu kontroliuoti situaciją ok, bet realiai kai matau, kad va mano kolegė eina jau keli metai pas psichologę dėl tėvo teroro ir baisaus elgesio, psichologinio smurto... Gal geriau joks
O aš esu kitos nuomonės, pastangos turi abipusės ir kol toks mąstymas bus kaip tavo, tol tie vyrai ir augs neatsakingi.
Žinoma, kad geriau abu tėvai kai jie nekenkia piktybiškai. Mano atveju dar kol galiu kontroliuoti situaciją ok, bet realiai kai matau, kad va mano kolegė eina jau keli metai pas psichologę dėl tėvo teroro ir baisaus elgesio, psichologinio smurto... Gal geriau joks
Aš nekalbu apie kraštutinumus - smurtininikus prievartautojus ir narkomanus
Kalbų apie eilinius, tokius kaip tavo ir mano.
Ir žinai, pritariu kad būtų lb gerai, kad būtų taip, kaip turi būti. Nu bet taip nėra. Tai realybė, kurią reikia priimt. Tu nepakeisi to žmogaus. Tu pati jį pasirinkai but vaiko tėvu. Ir ne po vienos nakties nuotykio pastojai. Naivu tikėtis kad išauklėti dabar 50+ m dieda, kai net 10m gyvendama su juo neisauklejai.
Paprasčiau yra visiems suvokt, kad problema baigtine, ūgtelėjus vaikui išsispręs
Aš nekalbu apie kraštutinumus - smurtininikus prievartautojus ir narkomanus
Kalbų apie eilinius, tokius kaip tavo ir mano.
Ir žinai, pritariu kad būtų lb gerai, kad būtų taip, kaip turi būti. Nu bet taip nėra. Tai realybė, kurią reikia priimt. Tu nepakeisi to žmogaus. Tu pati jį pasirinkai but vaiko tėvu. Ir ne po vienos nakties nuotykio pastojai. Naivu tikėtis kad išauklėti dabar 50+ m dieda, kai net 10m gyvendama su juo neisauklejai.
Paprasčiau yra visiems suvokt, kad problema baigtine, ūgtelėjus vaikui išsispręs
Anas matai nei narkomanas, nei alkoholikas... Bet kadangi mano smurtauja psichologiškai, taip pat nevaldo ir savo pykčio, žinoma mažės atžvilgiu dar nepastebėjau, bet nesiruošiu toleruoti ir leisti jam bujoti. Tai mano pareiga saugoti vaikus. Realiai skyrybų priežastis pas mus smurtas ir buvo, kuris pasireiškė būtent paskutiniais metais gyvenimo kartu.
Rykute, ir kuo gi į tavo darbą 18 valandą atvežtas vaikas yra blogiau nei kai išvis iš darbo išleki, keiti planus ir pusdieniui visus susitikimus ir darbus atšauki, o pasirodo be reikalo, būtum galėjus sau ramiausiai dirbti, jeigu ex'as bent iš vakaro būtų teikęsis informuoti, kad turi planų su vaikais?
Nes pirmuoju atveju tai jau pyksti, o antruoju ne tik vaikui, bet dar ir ex'ui ranka atsisveikindama pamotum
Tevas ir motina yra konstanta , rykute ,blogai darai atseit saugodama dukra nuo tevo. Labai blogai. Ir jau visiems blogai. Tavo tevu vietoje isgrusciau jus visus von uz tuos farsus ant viso kauno. Seni zmones jau patys esat su dukros tevu , o proto tik mazeja.
Aha, visiems į senatvę proto mažėja, ką padarysi.
Rykute, ir kuo gi į tavo darbą 18 valandą atvežtas vaikas yra blogiau nei kai išvis iš darbo išleki, keiti planus ir pusdieniui visus susitikimus ir darbus atšauki, o pasirodo be reikalo, būtum galėjus sau ramiausiai dirbti, jeigu ex'as bent iš vakaro būtų teikęsis informuoti, kad turi planų su vaikais? Nes pirmuoju atveju tai jau pyksti, o antruoju ne tik vaikui, bet dar ir ex'ui ranka atsisveikindama pamotumGal dėl to, kad man būtų smagu matyti, jog vaikai noriai važiuoja, ir dar vaikams pramogos, laikas su tėvu. Aš esu už vaikų laiką su tėvais kuo daugiau. Ir galiu paburbuliuoti, bet supranti, kad vaikams smagiau. O kai vaikas neplanuotai numetamas į darbą ir tu turi jį išlaikyti priimamajame, ne skabinete užsirakinus dirbu, kai kitiems trukdoma... Arba kai geriau būčiau prie jūros išsivežus, nei ji viena su broliu namie laukė iki vakaro kol grįš kas nors namo... Ir kai mamai atveža neplanuotai, o mama planų turi, tai aš būtent extra atšaukinėju klientes ir lekiu namo.