Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas, man labai įdomu kitos patirtys ir nuomonės. 

Vakar mažės gulėdama po pasakų paklausiau kodėl ji nenorėjo su tečiu važiuot, atsakymas įdomiai nustebino, nes galvojau dėl draugės kiemo. O pasirodo, kad ji bijojo, kad jis ją parveš penktadienį vakare ar dar vėliau ir nespės ji su manim į Zarasus. Tai rodo baimę ir nepasitikėjimą dėl jo žodžio netesybų, jis ne kartą yra ją parvežęs kitu laiku ir kitom dienom nei buvo žadėta. Paskutinis kartas prie ežero kai pareiškė, kad ji pas mane nenori, ji man sakė, kad norėjo namo... Vat ir jo žaidimai jam pačiam atsiliepia.

Atsakyti

Fate, visų pirma tai niekas ir nelygino. O antra dažnai planai griūna kai vienas nesilaiko grafiko ir nesvarbu kiek tiems vaikams metų. Tuomet tik pasirinkimo klausimas ar konfliktuoti ir reikalauti, kad būtų kaip priklauso pagal grafiką ar žiūrėti lanksčiai ir nesugriauti, kad ir kokio to bendravimo, o ir sau nuotaikos ir nervų  :D nesigadinti.

Iliustracijos:

Vaikai išaugo batus. Su jais sutarėm, kad pasiimsiu laisvą pusdienį, nulėksim į Panoramą ar Akropolį ir nupirksim. Iš vakaro pamarinavau mėsytės kepsniams, prieš važiuodami dar papietausim. Kitą dieną kaip ir tarėmės parlekiu per pietus į namus, kepu kepsnius, tuoj ir važiuosim. Atvaro sūnus ir sako, kad skambina tėtis ir sako, kad lekia su irklentėm paplaukiot, nori paimti ir mus, ką jam atsakyt? 

Sūnūs: mielai papietautų namuose, nuvažiuotų nusipirkti batų - juk suplanuota, o ir patys naujų labai nori, o kitą dieną važiuotų praleisti laiko su tėvu tom irklentėm. 

Aš: drąsiai galiu neleisti, nes bent jau prieš 24 valandas jis turi manęs atsiklausti ar gali pasiimti vaikus. O dabar jis griauna mano planus ir mano parlėkimas iš darbo beprasmis.

Kuo viską baigiame? Vaikams sakau, kad batų nuvažiuosim kitą dieną, pasiimtas laisvas pusdienis tiek to, tiesiog pailsėsiu, kepsniai? , man daugiau liks :D ...ir po 10 minučių tėvas su vaikais jau lekia pramogauti, pakeliui nusiperka kebabų, kažkada vakare sugrįš.

Kodėl? Nes atstovėjusi savo grafiką, būčiau ištraukusi dar vieną plytą iš tėvo ir vaikų, kad ir kokio bendravimo, nes kitas skambutis gali būti ir po poros savaičių.

Išvada. Kad ir koks bendravimas aš neprisidėsiu, kad jis būtų dar mažesnis ir neįtakosiu tėvo-sūnaus ryšio. Užaugę darys kaip nori patys. Ar ryšys bus, ar nutrūks jau ne mano reikalas. Bet man priekaištų, kad sudariau problemas jiems susitikinėti vaikai neturės. O ir aš būsiu rami  :) 

Rašiau iliustracijos, bet tiek išsiplėčiau, kad šiam kartui užteks ir šios vienos  :D​ 

Atsakyti

Dėl kvepalų tai ilgai nežinojau ko noriu, o tas stabdė nuo pirkimo, paskiau tenka mamai dovanoti 😁 daba atradau arabiškų aliejinių, parsisiunčiau po 1ml mėginių ir svaigstu kaip man patinka, pakolkas apsistosiu ties jais, nors ir ne nišiniai prabangūs 😁 

Atsakyti

Dėl kvepalų tai ilgai nežinojau ko noriu, o tas stabdė nuo pirkimo, paskiau tenka mamai dovanoti 😁 daba atradau arabiškų aliejinių, parsisiunčiau po 1ml mėginių ir svaigstu kaip man patinka, pakolkas apsistosiu ties jais, nors ir ne nišiniai prabangūs 😁 

Visiškai dzin, nišiniai ar ne. Svarbu tinka ir patinka.

Atsakyti

Piene, čia net nelyginami dalykai ir aš tavo vietoje pamojuočiau vaikams ir dar tėvui. Deja pas mane jis jos neima, reikalauja, bet neima. Paėmęs buvo rugsėjo mėn, vėliau kovo mėn 2 val ir daba birželį 4 dienom. Visuomet vaikui meluojama ir nesilaiko žodžio. Jis jos neima, nes tada reikia kažką veikti, kažkur eiti ir ji jau moka reikauti. Daba ištraukė dviratį su ratukais pridedamais ir rankena, ji atsisakė važiuot, nes mažas ir ji moka su normaliu važiuot. Susinervino ir galiausiai parvežė namo ledų nupirkęs, nes ji nori namo, pas jį miegoti nenori. O kodėl nenori, nes savo dideliame name nėra jai kambario, su juo ji atsisako miegoti, nes jis knarkia 😁🤫 o kai pasakau, kad trys laisvi kambariai, įrenk kambarį, padaryk jos, kad ji ten jaustųsi sava. Aš barakuda kuri tik reikalauja 🤦

Atsakyti

Labas rytas, man labai įdomu kitos patirtys ir nuomonės

Vakar mažės gulėdama po pasakų paklausiau kodėl ji nenorėjo su tečiu važiuot, atsakymas įdomiai nustebino, nes galvojau dėl draugės kiemo. O pasirodo, kad ji bijojo, kad jis ją parveš penktadienį vakare ar dar vėliau ir nespės ji su manim į Zarasus. Tai rodo baimę ir nepasitikėjimą dėl jo žodžio netesybų, jis ne kartą yra ją parvežęs kitu laiku ir kitom dienom nei buvo žadėta. Paskutinis kartas prie ežero kai pareiškė, kad ji pas mane nenori, ji man sakė, kad norėjo namo... Vat ir jo žaidimai jam pačiam atsiliepia.

Tai ir gerai, kad pats kuria ar griauna tą ryšį su dukra. Ji jau maža atsirenka, suaugusi juolab atsirinks ir pasidarys išvadas. Ir jeigu ryšio ar bendravimo tarp jų neliks - tai tuomet juk gerai, kad pavyzdžiui kokio liūdesio akimirką ar praeities apmąstymuose dukra neįžvelgs, kad mama prisidėjo, jog bendravimas nutrūktų. Tegul jį susikuria ar sugriauna pats.

Atsakyti

Niekaip nesuprantu , kodel visi atsakingi uz ta mergaite , bobute , senelis ,brolis ,kaimynu suo. Tik ne tevas.Visgi cia gali jau ir juridinis aspektas buti , ne tik moralinis.
Stop, ponios , kazkas cia blogai gaunasi. Koks pavyzdys vaikui- mama yra augintoja ,o tevas siaip pramoga.
Nespejom apsidairyt ir vel almastu laikai. Gaile - kas yra almastu? Cia INTELEKTUALUS KLAUSIMAS.

Kad tėvas būtų net tik pramoga, pastangų turi įdėti mama. Deja, tokia realybė, kad ir kiek besipiktintumem. 

Sory, nesoksiu pagal vieną dūdą  ir nesakysiu, kad geriau jokio  tėvo negu toks. Geriau bet koks nei jokio. 

Atsakyti

Terezza, 11 Lie 2019 - 10:19, parašė: Visiškai dzin, nišiniai ar ne. Svarbu tinka ir patinka.
Mėginukai gerai, nes gal po mėn ir tų nenorėsiu 😅 Nors šitus nusižiūrėjus 🥰

Pridėta:

Atsakyti

Sory, nesoksiu pagal vieną dūdą  ir nesakysiu, kad geriau jokio  tėvo negu toks. Geriau bet koks nei jokio. 

Niekada nesutiksiu. 

Atsakyti

Rykute, kaip įdomiai  :hmm: . Tavo niekur nedirbančios mamos planus (kurių kitokių dar net neturėjo, nes tą dieną prižiūrėjo anūkę) atlėkęs dukros paimti sugriovė - tai blogis, kovot, nervuotis ir piktintis. Mano ir vaikų konkrečius planus sugriovė ...kepsniai velniop, batai nenupirkti, iš darbo atsiprašyta be reikalo - tai džiaugsmas, tik belieka ranka ne tik vaikams, bet dar ir ex'ui pamojuot.

Gerai, kad ties vienu pavyzdžiu ir apsistojau, nes svetimų ex'ų keistybės ir grafikų nesilaikymai, kai neliečia tavęs asmeniškai atrodo tik smulkmenos  :)​ 

Atsakyti

Piene, čia net nelyginami dalykai ir aš tavo vietoje pamojuočiau vaikams ir dar tėvui. Deja pas mane jis jos neima, reikalauja, bet neima. Paėmęs buvo rugsėjo mėn, vėliau kovo mėn 2 val ir daba birželį 4 dienom. Visuomet vaikui meluojama ir nesilaiko žodžio. Jis jos neima, nes tada reikia kažką veikti, kažkur eiti ir ji jau moka reikauti. Daba ištraukė dviratį su ratukais pridedamais ir rankena, ji atsisakė važiuot, nes mažas ir ji moka su normaliu važiuot. Susinervino ir galiausiai parvežė namo ledų nupirkęs, nes ji nori namo, pas jį miegoti nenori. O kodėl nenori, nes savo dideliame name nėra jai kambario, su juo ji atsisako miegoti, nes jis knarkia 😁🤫 o kai pasakau, kad trys laisvi kambariai, įrenk kambarį, padaryk jos, kad ji ten jaustųsi sava. Aš barakuda kuri tik reikalauja 🤦

Kažkur dingo citata. Atsakiau į šią.

Atsakyti

Rykute, kaip įdomiai  :hmm: . Tavo niekur nedirbančios mamos planus (kurių kitokių dar net neturėjo, nes tą dieną prižiūrėjo anūkę) atlėkęs dukros paimti sugriovė - tai blogis, kovot, nervuotis ir piktintis. Mano ir vaikų konkrečius planus sugriovė ...kepsniai velniop, batai nenupirkti, iš darbo atsiprašyta be reikalo - tai džiaugsmas, tik belieka ranka ne tik vaikams, bet dar ir ex'ui pamojuot. Gerai, kad ties vienu pavyzdžiu ir apsistojau, nes svetimų ex'ų keistybės ir grafikų nesilaikymai, kai neliečia tavęs asmeniškai atrodo tik smulkmenos  :)​ 
Tu kažką sumalei jau. Aš dėl vakar nepykstu, jam nepriklausė, aš parašiau, kad gali pasiimti, nepaėmė ir nereikia. Pyktį tik galiu dėl elgesio, kad vaikui pademonstravo pyktį ir nei žodžio nepasakęs išlėkė striuškėm. O pykstu, nes jei pasako atvešiu į darbą 20val, nes aš baigiu darbą apie tokį laiką, o atveža 18 val ir įmeta pro duris, vaikas paskiau man nei dirbti leidžia, nei prieš klientes smagu... Pykstu kai planuose būta jūros ir vaikų. O jam pageidavus duodu savaitgaliui, deja tik davažiavus iki Klaipėdos, gaunu skambutį iš sūnaus, kad parvežė vaiką.. ir tt daug daug nesąmonių.

Dėl mamos planų tai aš kalbu kai susitariu su juo, kad paims pvz iš darželio ir sekančią dieną pristatys į darželį, bet vietoje darželio jis neįspėjęs nei manes, nei mamos mano atveža į kiemą ir paleidžia, tašę padeda prie durų 😖

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 11 liepos 2019 - 09:51