Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Neturėjau jokių nervų, per 28 metus nei jis, nei jo motina nepasidomėjo anūku, tai jaučiu turinti teisę siųst juos ant trijų raidžių, jei daba atsirastų. Net ir dar toliau, ale jau jų žemėlapis tiek nenuvestų.

Atsakyti

Rykute, uzuojauta... Ir kaip pazistama

Atsakyti

Rykutes, dar pora m ir šios problemos tiesiog neliks, nes mergaitė viena galės pabūt namie, kai parves ja. Žinok lygiai tuos pačius nervus turėjau kaip tu, bet vaikas ūgtelėjo ir viskas savaime išsisprendė. Ras nesuk per daug galvos. Gali duok vaiką, negali neduok. Nesiruek tu su juo ir kuo mažiau diskutuok. Bus ir vaikui ramiau, nes db ji mato kad tu nepatenkinta dėl situacijos ir jaudinasi

Aš minimaliai bendrauju su juo, prie jos iš vis apie jį nekalbu, jei kažką noriu pasakyti kažkam, tai rusų k gelbėja 😁 bet ji man pasiskundė šiandien, kad tetis užpyko ant jos, kad ji pasakė, jog nenori su juo būti, bet pasigyrė, kad saldainių gavo su draugais. Na tai pasakiau, kad tikriausiai nelabai pyksta tas tetis jei jau sladainius dalina 🙊🙈😁 

Va ar baigisis tai neaišku, jis juk spec kuria situacijas kurios apsunkina bendravimą. Jei pamato, kad va, man tinka, tai padaro kažką nesąmoningo ir vis naujų bajerių prisigalvoja 🤦 tai su mokykla ir namais bus dar čiūdų, tikrai žinau, o, kad aš jo per duris neįsileisiu tai ir faktas. 

Atsakyti

Neturėjau jokių nervų, per 28 metus nei jis, nei jo motina nepasidomėjo anūku, tai jaučiu turinti teisę siųst juos ant trijų raidžių, jei daba atsirastų. Net ir dar toliau, ale jau jų žemėlapis tiek nenuvestų.

Taip gal ir geriau, net nežinau kas labiau vaiką traumuoja  :hmm:​  

Atsakyti

Taip gal ir geriau, net nežinau kas labiau vaiką traumuoja  :hmm:​  

Matai, savo atveju, nervų negadinau ir sūnus nuo 7 metų tėčiu vadino kitą žmogų. Ir po šiai dienai tebevadina.  :wub:​ 

Atsakyti

Aš kaip žmogus, kurį tėvas pamiršo, galiu tvirtai pasakyt, kad tame nėra nieko gero. Nors ir gerą patevi turėjau. Tėvas yra vienas, kaip ir mama. Ir vaikams jo reikia, kad ir nereguliariai, kad ir koks jis butu 

Atsakyti

Rykute, uzuojauta... Ir kaip pazistama

O tavo ex dar viską spėja?  :)​ 

Atsakyti

O tavo ex dar viską spėja?  :)​ 

Nezinau kiek viska jis speja, bet planu nekeicia: 2 sav.su trupuciu vaikas varo pas ji. Sakyciau ta jo nauja zmona gera daro itaka jam. 

Ir vistik sakyciau verta buvo ir tose durnose nepatogiosese situacijose atsidurti, ir nervu pasigadinti, bet nesugriauti vaiko rysio ru tevu.

Zodziu nzn kaip bus veliau, gal visko dar bus, bet dabar yra labai gerai :)

Nors visa men.jie ir nesimate, nes tas ligoninej pragyveno :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 liepos 2019 - 06:18

Nezinau kiek viska jis speja, bet planu nekeicia: 2 sav.su trupuciu vaikas varo pas ji. Sakyciau ta jo nauja zmona gera daro itaka jam. 

Ir vistik sakyciau verta buvo ir tose durnose nepatogiosese situacijose atsidurti, ir nervu pasigadinti, bet nesugriauti vaiko rysio ru tevu.

Zodziu nzn kaip bus veliau, gal visko dar bus, bet dabar yra labai gerai :)

Nors visa men.jie ir nesimate, nes tas ligoninej pragyveno :)

Na tai reiškia dar vis spėja viską, jeigu sūnų tokiam laikui ima ...tikrai gerai vaikui tas ryšys. 

O ligoninėj tiek ilgai čia dėl vaikų?  :mastau:​ 

Atsakyti

Na tai reiškia dar vis spėja viską, jeigu sūnų tokiam laikui ima ...tikrai gerai vaikui tas ryšys.  O ligoninėj tiek ilgai čia dėl vaikų?  :mastau:​ 

Del vaiku, na, su vaikais :)

Matai, pas juos dar 2 mergaites maniskio bendraamzes, tai tas vaikas visai i tema ten. Kita sav.vezios visus i dienos stovykla, Po to varys chebra i pajuri atostogu. Sunkiai isivaizduoju , nu bet tegul :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 liepos 2019 - 08:05

Sveikos,

galvoj, kad nera net ko lyginti Pienes (kaip pvz nurodziau) ir Rykutes situacijos vien del skirtingo amziaus vaiku. Paaugliai berniukai patys gali spresti, kiek ir kada bus su tevu, paimta ar grazinta ne pagal grafika mergaite tikrai sumaisti kelia, nes ji dar per maza ir viena pabuti, ir savim pasirupinti. Bet, kaip Gaile raso, vaikas paaugs ir problemos nebeliks. Aisu, jei dar rysys su tevu bus islikes.

Sistina, labai dziugios zinios, kad viskas su sveikata gerai :4u: 

Kvepalu man nereiki, bet i kokius nors vasariskus nespjauciau, bet, kad niekaip neisirenku geidziamu. 

Atsakyti
Niekaip nesuprantu , kodel visi atsakingi uz ta mergaite , bobute , senelis ,brolis ,kaimynu suo. Tik ne tevas.Visgi cia gali jau ir juridinis aspektas buti , ne tik moralinis.
Stop, ponios , kazkas cia blogai gaunasi. Koks pavyzdys vaikui- mama yra augintoja ,o tevas siaip pramoga.
Nespejom apsidairyt ir vel almastu laikai. Gaile - kas yra almastu? Cia INTELEKTUALUS KLAUSIMAS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 liepos 2019 - 08:13