Kada jūs spėja sunaudot tuis kvepalų litrus 😀. Pas mane kokios 5 -7 rūšys, neįmanoma nei 1 pabaigt jau keli m, nors kasdien purskiu
nespeju ir nespesiu ir del to dziaugiuosi cia kaip su pinigais, taupai jie kaupiasi, bet vis vien eini i darba
Tai tu dirbi kaip ir dirbusi. Jis iš močiutės paima mergaitę, po kiek laiko grąžina ...kam tau nustot dirbus
O tu galvoji mano mama neturi savo gyvenimo? Jis juk neįspėja, kad atveš, o namie kai nieko neranda, palieka man darbe. Jis veitoj sekmadienio gali atvežti šeštadienį, arba vietoj 20val parvežti 15 val ir tada sėdi prie namų kol kas nors grįš. Nafig man tokios komedijos. Daba va net nebandė su ja kalbėtis ar tartis, išlėkė pasiutęs, vos mamos nepartrenkė sakė, kaimynai pasibaisėję.
O tu galvoji mano mama neturi savo gyvenimo? Jis juk neįspėja, kad atveš, o namie kai nieko neranda, palieka man darbe. Jis veitoj sekmadienio gali atvežti šeštadienį, arba vietoj 20val parvežti 15 val ir tada sėdi prie namų kol kas nors grįš. Nafig man tokios komedijos. Daba va net nebandė su ja kalbėtis ar tartis, išlėkė pasiutęs, vos mamos nepartrenkė sakė, kaimynai pasibaisėję.
Gal visi mes skirtingi. Aš tiesiog žiūriu savaip. Jeigu jau tavo mama yra apsiėmusi šiandien prižiūrėti anūkę - tai ir yra jos šios dienos planas. Jeigu turės neplanuotą kelių valandų pertrauką, nes anūkę išsiveš tėtis - tai norės pailsės, norės pasitvarkys ar ką pagamins ...jos dienos planas gi nesugriuvo
Gal visi mes skirtingi. Aš tiesiog žiūriu savaip. Jeigu jau tavo mama yra apsiėmusi šiandien prižiūrėti anūkę - tai ir yra jos šios dienos planas. Jeigu turės neplanuotą kelių valandų pertrauką, nes anūkę išsiveš tėtis - tai norės pailsės, norės pasitvarkys ar ką pagamins ...jos dienos planas gi nesugriuvo
O man tokios savybės kaip neplanavimas ir nepunktualumas kelia siaubą. Koks skirtumas apsiėmė žiūrėt, neapsiėmė, bet jei atlekia per vidurį dienos ir paima vaiką, tai ir tos močiutės planai gal būtų buvę kitokie. Nu, šiaip, nelaikantys žodžio, mane erzina.
Gal visi mes skirtingi. Aš tiesiog žiūriu savaip. Jeigu jau tavo mama yra apsiėmusi šiandien prižiūrėti anūkę - tai ir yra jos šios dienos planas. Jeigu turės neplanuotą kelių valandų pertrauką, nes anūkę išsiveš tėtis - tai norės pailsės, norės pasitvarkys ar ką pagamins ...jos dienos planas gi nesugriuvoMano mama retai ir nevisai su noru žiūri anūkę, tad jei ją išsiveš, ji mielai sau šoks į suknelę ir ant gastrolių lėks ir tt... Ir būtų ne bėda jei žinotum, kad po poros valandų ją gražins, bet gali ir po kelių parų, tai sėdi ir lauki?
Aš surašiau per porą savaičių jo norą ale šiandien, va kai mes su maže pačios prisiplanavę išvykas ir tt. Šiandien kai jau pas močiutę buvo, tai ir skyriau laiką jam pasiimti, nesugebėjo ir tiek.
O man tokios savybės kaip neplanavimas ir nepunktualumas kelia siaubą. Koks skirtumas apsiėmė žiūrėt, neapsiėmė, bet jei atlekia per vidurį dienos ir paima vaiką, tai ir tos močiutės planai gal būtų buvę kitokie. Nu, šiaip, nelaikantys žodžio, mane erzina.
Tai būtent, kodėl aš turiu šokti iš visų savo planų, ir paskiau sukti galvą kur ją dėti extra atveju. Aš planuoju ir savaitgalius kas pažiūrės, kas kitom dienom, močiutė būna kartais va planuose. Tad aš iš ryto turiu žmonėm aiškinti, kad va nereikės jų pagalbos, o paskiau jis apsigalvoja ir aš turiu jau vėl per naują ieškoti, prašyti... Jei aš galiu susiplanuoti, tai žmogus kuris nedirba, kuris neturi jokių įsipareigojimų niekam, manau galėtų labiau prie mūsų taikytis.
Rykutės ex atžvilgiu, tai čia ne jo neplanavimo klausimas. Tiesiog veikia kenkimo tikslais. Bet ir vėl nesuprantu - ne pienburnis koks. Greičiausiai, visą gyvenimą vyks tas "rūpinimasis". Juk reikia kažkaip atkeršyt, kad jį paliko. (Sorry, Rykute, parašiau, bet nžn kaip buvo)...Čia mano prielaida.
Tai ir išsiskiriam gi ne todėl, kad jų savybės, elgesys mums patiko ir kėlė džiaugsmą ...todėl jie ir ex ...tik tada ir lūkesčių nebepuoselėji, kad viskas ims ir pasidarys kitaip ...
Tai ir išsiskiriam gi ne todėl, kad jų savybės, elgesys mums patiko ir kėlė džiaugsmą ...todėl jie ir ex ...tik tada ir lūkesčių nebepuoselėji, kad viskas ims ir pasidarys kitaip ...
Aš ir neturiu lūkesčių, neprašau ir nereikalauju jos imti. Tiesiog neleidžiu sau ant galvos lipti ir daryti nesąmonių kas liečia mus. Mane tik nervina, kad mažė dėl to lieka nuskriausta, o dėl manęs tai jei jis nesirodytų, būtų daug lengviau.
Aš ir neturiu lūkesčių, neprašau ir nereikalauju jos imti. Tiesiog neleidžiu sau ant galvos lipti ir daryti nesąmonių kas liečia mus. Mane tik nervina, kad mažė dėl to lieka nuskriausta, o dėl manęs tai jei jis nesirodytų, būtų daug lengviau.
Aš ne apie lūkesčius ją imti, o apie tuos kur Madam rašė neplanavimas, nepunktualumas...
Jeigu jis būtų atsakingas, punktualus, pareigingas, dėmesingas kito poreikiams ir lūkesčiams, galvotų kaip jo vienas ar kitas veiksmas įtakoja tavo dienotvarkę, ar tau patogu ir taip toliau - ar tikrai jis būtų ex? Va apie tai rašiau
Rykutes, dar pora m ir šios problemos tiesiog neliks, nes mergaitė viena galės pabūt namie, kai parves ja. Žinok lygiai tuos pačius nervus turėjau kaip tu, bet vaikas ūgtelėjo ir viskas savaime išsisprendė. Ras nesuk per daug galvos. Gali duok vaiką, negali neduok. Nesiruek tu su juo ir kuo mažiau diskutuok. Bus ir vaikui ramiau, nes db ji mato kad tu nepatenkinta dėl situacijos ir jaudinasi