Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

labas :) pasirodo mano scanas siandien buvo, o ne  penktadieni  :)   tai  gerai, kad sms atsiunte kaip priminima vakar,  tai va kaip ir viskas  gerai su manim, niekas neauga, nedideja   ir nesiplecia,  bet  manau gydytojas issamiau  paaiskins kai susitiksime rugpjuty.

Ačiū.  :4u:​ 

nezinau ar  pagelbesiu, bet cia  gera kaina  yra  pirkti,  gal ir man  reikia,  kad jau sakai  skaniai  kvepia :)

http://www.allbeauty...ASABEgJwpvD_BwE

ir 

http://www.allbeauty...ASAAEgKL-PD_BwE

Atsakyti

labas :) pasirodo mano scanas siandien buvo, o ne  penktadieni  :)   tai  gerai, kad sms atsiunte kaip priminima vakar,  tai va kaip ir viskas  gerai su manim, niekas neauga, nedideja   ir nesiplecia,  bet  manau gydytojas issamiau  paaiskins kai susitiksime rugpjuty.

Puikios žinios  :lietuva:​ 

P.s. Nu ir labai reikėjo čia tas nuorodas sudėt???

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 10 liepos 2019 - 16:00
Saunu ,sistina.
Atsakyti

Puikios žinios  :lietuva:​ 

P.s. Nu ir labai reikėjo čia tas nuorodas sudėt???

aciu!

aha, o  labai  cia Limcamcai reikejo  apie tuos kvepalus  paklausti,  nes  pirmaji posta Laukines orchidejos  praignoravau :),   o  va  dabar jau  'bedute' gaunasi :) nes pries pora  savaiciu Delina nusipirkau, Xerjoff Aleksandra  krepsiukyje laukia  ir va prasau  papildoma  pagunda atsirado, o svarbiausia,  kad  gavau algos  £500 daugiau nei buvau numaciusi , tai  va taip ir kvieni viska ant kvepalu 'paleist'

Atsakyti

Saunu ,sistina.

aciu Tau ir  E.lijai  uz  duotus patarimus :)

Atsakyti

aciu!

aha, o  labai  cia Limcamcai reikejo  apie tuos kvepalus  paklausti,  nes  pirmaji posta Laukines orchidejos  praignoravau :),   o  va  dabar jau  'bedute' gaunasi :) nes pries pora  savaiciu Delina nusipirkau, Xerjoff Aleksandra  krepsiukyje laukia  ir va prasau  papildoma  pagunda atsirado, o svarbiausia,  kad  gavau algos  £500 daugiau nei buvau numaciusi , tai  va taip ir kvieni viska ant kvepalu 'paleist'

Aš vis dar laikausi. Nosies įmerkimas į turimą kvepalyną suveikė kaip raminamoji terapija  :D​ 

Atsakyti

Aš vis dar laikausi. Nosies įmerkimas į turimą kvepalyną suveikė kaip raminamoji terapija  :D​ 

as tai  dar siandien po skano  parsinesiau du  bloterius Widian London ir II is black collection :)  kaip cia praeisi pro sali nieko neisbandziusi :)  ir ka aisku, kad verti nuodemes,   ypac London :)

Atsakyti

nezinau ar  pagelbesiu, bet cia  gera kaina  yra  pirkti,  gal ir man  reikia,  kad jau sakai  skaniai  kvepia :)

http://www.allbeauty...ASABEgJwpvD_BwE

ir 

http://www.allbeauty...ASAAEgKL-PD_BwE

Smagu girdėti, kad viskas gerai. 

Molinard ir pas mus randu gera kaina, bet man per dideli kiekiai, man max iki 20 ml užtektų. Kvapai ilgai laiko, 1-2 pšykai ir gana, tai tuos kibirus nusipirkus neaišku kada supurkščiau.  :hmm:  :D Ne nebent niekas nepasiūlys nedidelio kiekio, teks pirkt kibiriuką ir pačiai dalintis.  :D​ 

Atsakyti

Taigi su tokiom didelėm nuolaidom pirkdama kiek sutaupai 😅 ...ir kuo didesnis kiekis tuo didesnė suma sutaupyta 🤣

Atsakyti

Smagu girdėti, kad viskas gerai. 

Molinard ir pas mus randu gera kaina, bet man per dideli kiekiai, man max iki 20 ml užtektų. Kvapai ilgai laiko, 1-2 pšykai ir gana, tai tuos kibirus nusipirkus neaišku kada supurkščiau.  :hmm:  :D Ne nebent niekas nepasiūlys nedidelio kiekio, teks pirkt kibiriuką ir pačiai dalintis.  :D​ 

aciu!

tikra tiesa turiu Habanita Molinard, tai kvapas  labai ilgai laikosi ir gana intensyvus, tai daugiau poros papurskimu  nei pro kur :) kartais galima rasti travel dydzio, tai  tada visai super, bet turbut ne visus kvapus 'pilsto' i travel .

Atsakyti

Kada jūs spėja sunaudot tuis kvepalų litrus 😀. Pas mane kokios 5 -7 rūšys, neįmanoma nei 1 pabaigt jau keli m, nors kasdien purskiu 

Atsakyti

Tai taip, bet aš nesiruošiu visų savo planų pastoviai keisti kai jam šauna į galvą čia ir dabar po nei iš šio, nei iš to pažaisti porą valandų. O man ką, ant suoliuko palaukti, nes nei dirbti galiu, nei kur išvažiuoti, nes va atvež ir numes pažaidęs.

Tai tu dirbi kaip ir dirbusi. Jis iš močiutės paima mergaitę, po kiek laiko grąžina ...kam tau nustot dirbus  :mastau: 

Atsakyti