Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Jau. 

Ačiū.  :4u:​ 

Atsakyti

Šiandienos kuriozas su ex 😇😅

Jau rašiau, kad jis mažės neima kaip priklauso pagal grafiką, piktybiškai ignoruoja ir bando provokuoti, kad mat aš neduodu vaiko jam, nors susigalvoja šiandien ir daba, nesvarbu, kad turi planų. Žodžiu, nuo anos savaitės parašiau, kad trečiadienį (šiandien) gali imti ją tokiu ir tokiu laiku. Atsakymo nėra, kaip ir kai siūliau penktadienį paimti... Pirmadienį jam vėl susišvietė paimti iš darželio, nu neina ji į darželį, jau sakiau, tada nereikia. Vakar paklausiau ar ims šiandien, atsakymo nėra. Šiandien el paštu gaunu laišką, kad galiu atvežti jam į namus 🤣😂 Aha, aš pati su taxu, skubu 😁😇, parašiau pasiimk pats, tik parašyk kelintą būsi, nes gali mažė su seneliais ant gastrolių išlėkti, aišku atsakymo nėra 🥰

Žodžiu, atvažiavo su saldainiais (mažė nemėgsta saldainių), mažoji gatvėje žaidė su vaikais, susirinko saldainius, išdalino draugams ir pareiškė, kad nenori su juo važiuoti, nenori būti pas jį... Tėvelis Išlėkė striuškėm net su mama nepasisveikinęs 🙊🙉🙈 daba laukiu priekaištų kaip nuteikinėju vaiką prieš jį 🤗

Atsakyti
Tai buna visokiu vaizdeliu internete ,pasirenki stiliuka ir analizuoji.Na bent as taip dariau.
Pas mane dar buvo archeologija- atkasti ir atrasti senuosius namo oro cirkuliacijos taskus ,isvezti su karuciu keliu kartu gyvenimo kulturinius sluoksnius.Dar ir kabli pagavau ,dabar visokius apleistus pastatus knisineju ,bet cia as,senienu gerbeja.
Atsakyti

Alta, aš tai vaizdelius kas ir kaip turi būti mano namuose kūriau pati, nes geriausiai save ir savo poreikius žinau  :D ...gal todėl tiek ir ginčų su meistrais buvo, kai man jie įrodinėjo, kad taip nebūna, taip nieks nedaro, mintyse gal ir galvojo, kad moteris - tai nieko nenusimano ...bet aš savo atstovėjau, dabar turiu individualiai susikurtą interjerą ir nesigailiu dėl savo kai kur netradicinių sprendimų  :) 

Atsakyti

Rykute, nekreipiu dėmesio į grafikus, nes kitaip nuolat gadinčiausi nuotaiką. Taip ramiau visiems.

Atsakyti

Alta, aš tai vaizdelius kas ir kaip turi būti mano namuose kūriau pati, nes geriausiai save ir savo poreikius žinau  :D ...gal todėl tiek ir ginčų su meistrais buvo, kai man jie įrodinėjo, kad taip nebūna, taip nieks nedaro, mintyse gal ir galvojo, kad moteris - tai nieko nenusimano ...bet aš savo atstovėjau, dabar turiu individualiai susikurtą interjerą ir nesigailiu dėl savo kai kur netradicinių sprendimų  :)

Jo, lyg faktas kad "niekas taip nedaro", būtų kažkoks rodiklis  :D​ 

Atsakyti

O ką, Piene, tokio įdomaus ir netradicinio darei? Man dabar virtuvei baldus reikia mintyse nusipiešti, tai kažkaip sunkiai sekasi.

Sveikos.

Atsakyti

Nepažįstu nei vieno išsiskyrelio, besilaikancio grafiko 😀. Realiai neapsimoka nervintis dėl to net, tikrai neišauklėsi ir nieko nepakeisi, tik gadinsi nervus tiek sau, tiek vaikui, nes jie jaučiasi įkaitais tokioj situacijoj 

Atsakyti

Limcamca, aš Aldžiui nesakysiu, kad to jo receptą Icelando produktais gaminsi.  :B 

Noriu į pensiją.  :rolleyes: Dabar. Su šitu kūnu ir sveikata.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Rykute, nekreipiu dėmesio į grafikus, nes kitaip nuolat gadinčiausi nuotaiką. Taip ramiau visiems.

Tai taip, bet aš nesiruošiu visų savo planų pastoviai keisti kai jam šauna į galvą čia ir dabar po nei iš šio, nei iš to pažaisti porą valandų. O man ką, ant suoliuko palaukti, nes nei dirbti galiu, nei kur išvažiuoti, nes va atvež ir numes pažaidęs.

Atsakyti

Sunku su tais neadekvačiais eksais jums. Kaip gerai, kad mano eks dingo kaip į vandenį:ax: 

Rykute, ar atgaivins tavo mašiną?

Atsakyti

Sunku su tais neadekvačiais eksais jums. [s][sub]Kaip gerai, kad mano eks dingo kaip į vandenį[/sub][/s].  :ax: Rykute, ar atgaivins tavo mašiną?
Varau už pusvalandžio pasiimti, žiūrėsiu ar ilgam 🙄 sakė apie 100€ bus 

Jau su mašiniuku, galėsiu saugiai į Zarasus lėkti 🥰

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 10 liepos 2019 - 15:01