Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tai kad įtaria bankų darbuotojus prisidėjus prie sukčiavimo, ne kalinius

Atsakyti

Tai kad įtaria bankų darbuotojus prisidėjus prie sukčiavimo, ne kalinius

rimtai, nu čia išvis viršūnė :oh: 

Atsakyti

Tu viską darai su pauzėm, neskubėdama, spėji atsikvėpti ...aš tai laksčiau kaip voverė rate - tai ir padusau ...o gal meistrai tavo galvas kitas turi, aš tai pavargau ir su jais. O dar norėjau visko būtent taip kaip sumąsčiau ir nei lašo kitaip ...tai dar klaidų taisymų, koregavimų, ginčų, įrodinėjimų, kad noriu taip ir ne kitaip ir man tiiikrai bus gerai, gražu ir patogu, jeigu įgyvendins mano nepakoreguotas vizijas. O dar tos parduotuvės, kur rasti idealiausią variantą santechnikos, grindų, plytelių ...ıtengus dar baldų braižymas, medžiagų parinkimai, jų techninės charakteristikos ir analizė ...

Aš gal tarpinis variantas tarp tavęs ir Upjoros  :D ...neverkiau, bet ir linksmumo taip suktis nebuvo  :)​ 

Aš meistrus gaunu iš draugės vyro firmos ir tai labai didelė pagalba man. Sunkiausia buvo ant betono numatyti kur šviesos, kur kriauklės ir tt, dar plyteles lenkuose nuvažiavus teko išsirinkti abiems patalpoms per 15 min, nes kažkas iškvietė gaisrinę ir evakuacija vyko 😂 vėliau pačiai tą toną plytelių pasikrauti ir parsivežti, nes reikėjo greitai, o paslaugų teikėjai skubėti neketina 🤦 daba jau relax palyginus man ir kaifuoju nuo po truputį kuriamo vaizdo 🥰

Atsakyti

Aha. Ir kaip ilgai kvepia ir vis kinta.  :wub:​ 

A, tai jau  nusipirkai?

Jei pinigų stygiaus nebūtų, tai man lengva ir linksma būtų. Bet kai sustoja viskas, nes elementariai trūksta pinigų, erzina 😁 išvada, kad reikia daugiau dirbti ir uždirbti 🤫😇😁

O ir norai mano tokie nemaži, užsispyriau tų vinilinių grindų, kaina jų pagal laminatą yra žiaurulinė 🙈

Va va, man atrodo, čia pagrindinis dalykas. 

Jeigu finansai neriboja arba užtenka biudžeto skirto įsirengimui, tai tada visai kitokia nuotaika remontai vyksta. 

Pas mane šiandien vakarienė by Upjora  :4u: Pasirodo, viską turiu, tai gaminsiu  :angel_not:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 10 liepos 2019 - 10:45

Limcamca, ten ne by Upjora, ten mano mėgstama Aldi taip gamint rekomenduoja.

Atsakyti

A, tai jau  nusipirkai?

Nea, pasipurškiau tik, parduotuvėj testavau. Patiko. Didelio kiekio nenorėčiau, užtektų 10-15 ml. Dar noriu Molinard Patchouli intense, bet irgi nedaug. Ieškau, bet niekas nepasiūlo kol kas.  :unsure: 

Atsakyti

Limcamca, ten ne by Upjora, ten mano mėgstama Aldi taip gamint rekomenduoja.

Tikekimes Aldi neisizeis, nes pas mane prekes is Iceland  :unsure: 

Nea, pasipurškiau tik, parduotuvėj testavau. Patiko. Didelio kiekio nenorėčiau, užtektų 10-15 ml. Dar noriu Molinard Patchouli intense, bet irgi nedaug. Ieškau, bet niekas nepasiūlo kol kas.  :unsure:

O esi Kvapomanu grupeje LT? 

Gal ten kas turi. 

Jeigu nori galiu prideti tave. 

Atsakyti

O esi Kvapomanu grupeje LT? 

Gal ten kas turi. 

Jeigu nori galiu prideti tave. 

Ne, nesu, gali pridėti.  :ax:​ 

Atsakyti

Pirma taisykle - visada jungtis prie banko ir kt svarbiu puslapiu ne per nuorodas. O atsidarius atskirai langa narsykleje. Jeigu ten kazkas yra klientui, tai ten zinute ir bus. 

Kartais ir sudiktuoti telefonu prašo ...pati visai neseniai viską telefonu sudiktavau, nes taip banko darbuotojas prašė. Gerai, kad tikras buvo  :) 

Atsakyti

Kartais ir sudiktuoti telefonu prašo ...pati visai neseniai viską telefonu sudiktavau, nes taip banko darbuotojas prašė. Gerai, kad tikras buvo  :)

Nesu diktavus niekam, vykstu į banką jei kas. Bet problemų neturėjau niekad, kartą užstrigę buvo smart, tai banke parodė kaip perkrauti.

Atsakyti

Ne, nesu, gali pridėti.  :ax:​ 

Jau. 

Jeigu pati paskambini i banka, ir zinai, kad su banku kalbi, kodel gi ne. 

Bet, jeigu tau skambina ir prisistato is banko, tai aisku, kad negali diktuoti. Padedi rageli ir is kito telefono perskambini i banka pasiteirauti ko reikia. Arba internetineje zinute parasai. 

Pas mus biblioteka pakeite sistema. Pasiimi knyga ir anksciau buvo, kad likus kelioms dienoms iki atidavimo datos, gauni emaila. O, dabar pakeite ir emaila gauni tik tada, kai jau praleidai termina ir skaiciuojasi delspinigiai. Nu ar ne zarazos  :aggressive:As, aisku, praleidau.  :oh:​ 

Atsakyti

Va va, man atrodo, čia pagrindinis dalykas. 

Jeigu finansai neriboja arba užtenka biudžeto skirto įsirengimui, tai tada visai kitokia nuotaika remontai vyksta. 

Va čia labai skirtingi dalykai, kurie sąlygoja ir nuotaikas. Darant remontą paprastai atliekami matomi darbai, kurie džiugina akį ir kelia nuotaiką. Išsirenkti sienoms spalvą, perdažai ir džiaugiesi, pakeiti grindų dangą ir vėl matomas ir jaučiamas džiaugsmas. O įrenginėjant nuo nulio, kai reikia iš anksto įsivaizduoti ir nuspręsti, patalpoje, kuri dar nėra tavo namai ir turi tik išorines sienas, kur tau bus patogu pravedžioti laidus rozetėms, kokio apšvietimo reikia, ar jis bus pakankamas, kokių, kiek ir kur reikia jungiklių, kaip išvedžioti visą vamzdyną, kiek cm nuo vienos ar kitos sienos bus kriauklė, indaplovė ir apskritai, kur ta virtuvės zona, kur kabinsi šviestuvą valgomajame, kad būtų virš stalo, o ir išvis kur tas valgomasis, stalas ir koks jis bus, kurioje vietoje ir koks bus židinys, kokios jų rūšys, koks derės prie būsimo interjero, o tuo pačiu bus patogus ir efektyvus naudoti, tas sienų pertvarų planavimas, kaip pyrago raikymas iškart įsivaizduojant, kur kam ir kiek atriekti, tuo pačiu ir durų angos, kur ir kiek cm, kurioje vietoje kairiau ar dešiniau, ar paskui bus patogu... o vėdinimo sistema... dar visokie kabeliai, kurie turi būti išvedžioti iš anksto ir t.t. ir pan. ...va tie darbai nematomi, bet turi būti apgalvoti ir padaryti tobulai, kad paskui būtų patogu gyventi. O tada jau tik žiedeliai, spalva, danga ir kt.  :) 

Atsakyti