Piene, tu rašei, kad kai įsirenginėjai, tai net nesusimąstei kaip tai sunku. O aš rašau, kad man įsirenginėjant buvo labai sunku.
Kada čia rašėm, kad Lietuvoje banko sąskaitoj pinigams saugu.
O čia mat kaip lengva pinigus kitiems pasiimti. Atsiunčia žinutę iš seb, kitam įrenginy susikuria naują smart-id ir viską ištuština
Skaitėt? Girdėjot?
Upjora, tai ir aš gi tą patį rašiau, kad buvo sunku ...arba nesuprantu ką man norėjai parašyti
Kiek pas tave kvadratų? Pas mane nėra jokio realiai tamsaus kambariuko, palnuoju šalia namo prilipdyti kažką panašaus į sandėlį kur dviračiai ir visokie rakandai būtų sudėti, tik nežinau ar kaimynai pasirašys 😇
Jei pinigų stygiaus nebūtų, tai man lengva ir linksma būtų. Bet kai sustoja viskas, nes elementariai trūksta pinigų, erzina 😁 išvada, kad reikia daugiau dirbti ir uždirbti 🤫😇😁
O ir norai mano tokie nemaži, užsispyriau tų vinilinių grindų, kaina jų pagal laminatą yra žiaurulinė 🙈
Tai tavo kitoks požiūris. Šaunuolė tu.
O dėl baisulinių kainų, tai po to nesigailėsi, kaip aš dėl medinių grindų. Kainavo daug, bet yra labai jauku. Joks laminatas neatstos to medžio šiltumo.
Piene, tu rašei, kad kai įsirenginėjai, tai net nesusimąstei kaip tai sunku. O aš rašau, kad man įsirenginėjant buvo labai sunku.
Gal neaiškiai tada surašiau. Interjero viziją susikurti ir jaukius gražius namus įsivaizduoti yra viena, o kai prasideda visi darbai ir vargai, va tada tai jau ....neįsivaizduoju kaip viską ir pavežiau, o dar ir suderinti darbą, remontus, vaikus, buitį ...visur spėti ...o ir norisi gi idealaus rezultato ...tada gi surask ir įgyvendink viską kaip susikūrei toj vizijoj ...aišku mąstyti ar sunku gal ir laiko bei jėgų nebebuvo - tai tiesiog dariau, žiūrėjau į šviesą tunelio gale ...na svarbu jau baigta
Tai tavo kitoks požiūris. Šaunuolė tu.
O dėl baisulinių kainų, tai po to nesigailėsi, kaip aš dėl medinių grindų. Kainavo daug, bet yra labai jauku. Joks laminatas neatstos to medžio šiltumo.
2a sudėjau laminatą, bet gal ateityje kai sudėvėsiu dėsiu medžio alyvuotas dideles lentas tokias 🥰😍 bet ne daba, nes kitu atveju dar po metų gerų tektų kraustytis 😁
Jei pinigų stygiaus nebūtų, tai man lengva ir linksma būtų. Bet kai sustoja viskas, nes elementariai trūksta pinigų, erzina 😁 išvada, kad reikia daugiau dirbti ir uždirbti 🤫😇😁
O ir norai mano tokie nemaži, užsispyriau tų vinilinių grindų, kaina jų pagal laminatą yra žiaurulinė 🙈
Tu viską darai su pauzėm, neskubėdama, spėji atsikvėpti ...aš tai laksčiau kaip voverė rate - tai ir padusau ...o gal meistrai tavo galvas kitas turi, aš tai pavargau ir su jais. O dar norėjau visko būtent taip kaip sumąsčiau ir nei lašo kitaip ...tai dar klaidų taisymų, koregavimų, ginčų, įrodinėjimų, kad noriu taip ir ne kitaip ir man tiiikrai bus gerai, gražu ir patogu, jeigu įgyvendins mano nepakoreguotas vizijas. O dar tos parduotuvės, kur rasti idealiausią variantą santechnikos, grindų, plytelių ...ıtengus dar baldų braižymas, medžiagų parinkimai, jų techninės charakteristikos ir analizė ...
Aš gal tarpinis variantas tarp tavęs ir Upjoros ...neverkiau, bet ir linksmumo taip suktis nebuvo
Kada čia rašėm, kad Lietuvoje banko sąskaitoj pinigams saugu.
O čia mat kaip lengva pinigus kitiems pasiimti. Atsiunčia žinutę iš seb, kitam įrenginy susikuria naują smart-id ir viską ištuština
Skaitėt? Girdėjot?
kažkos kosmosas, 21 amžiuje suprantu visokie hakeriai ir pan. bet jaučiu čia tiuremščikų darbas, pikta, kad nieks jų pažaboti negali
Pas mus vis lija, o šiandien dar tie kažkokie septyni broliai
Rykute ir Piene jūs šaunuolės, puikiai tvarkotės
Sveikos
kažkos kosmosas, 21 amžiuje suprantu visokie hakeriai ir pan. bet jaučiu čia tiuremščikų darbas, pikta, kad nieks jų pažaboti negali
Pas mus vis lija, o šiandien dar tie kažkokie septyni broliai
Rykute ir Piene jūs šaunuolės, puikiai tvarkotės
Sveikos
Bet tai nuotraukose akivaizdžiai matosi, kad žinutės iš SEB. Nes ir anksčiau iš to paties numerio siųsta žmogui buvo Seb'o žinutės. Kaip žinoti kada jos tikros, o kada apgaulė...
Bet tai nuotraukose akivaizdžiai matosi, kad žinutės iš SEB. Nes ir anksčiau iš to paties numerio siųsta žmogui buvo Seb'o žinutės. Kaip žinoti kada jos tikros, o kada apgaulė...
aš skambinčiau iškart į banką, tokiu atveju, galvoti gal čia tas ar anas neverta
Laba. Vasara tikrai pabėgo. Lietus, fui.
Ne nu jetau, pas mus abi tokie pat rupestuciai, visad grindys ispoliruotos, kiekvienas iskrites trupinukas ar zirniukas sugaudytas.
Ja, ja. maniškė irgi siurblys, viską susiurbliuoja.
Pirma taisykle - visada jungtis prie banko ir kt svarbiu puslapiu ne per nuorodas. O atsidarius atskirai langa narsykleje. Jeigu ten kazkas yra klientui, tai ten zinute ir bus.