Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Su servetėlėm bandžiau visokiom, nepadeda. Kempiniu tokiu nemačiau pas mus

Ujazau, jau geri 5 metai siunciasi panos is aliexpress arba ebay

Atsakyti

GAILE*, 09 Lie 2019 - 19:46, parašė: kaip nuvalyti baltus batų padus?
Pirkau Dolitoj

Pridėta:

Atsakyti

Laukine Orchideja, kvepalai tie suviliojo?

Atsakyti

o ziema irgi? nu as zinau, kad pas tave balkonas aptvertas, bet vistiek, jei dezute balkone, tai nuolat turi buti balkonas praviras. tai idomu, o kaip ziema? as klausiu, nes draugai katyte ka tik pasieme, irgi noretu balkone istiklintam dezute laikyt, bet ziema balkonas ne visad praviras tikrai buna, galvoja ar nebus bedu, jei keisis dezutes vieta.

Taip, ir žiemą. Jos pasiprašo. O kai nešalta, tai durys pas mane nuolat praviros.

Keičiama vieta bent maniškėms problemų nekelia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 09 liepos 2019 - 22:30

Laukine Orchideja, kvepalai tie suviliojo?

Aha. Ir kaip ilgai kvepia ir vis kinta.  :wub:​ 

Atsakyti

Gaile, melamino kempines gerai nuvalo.

8pm, fainuole lialka ❤

O kur gaut tų kempinėliu?

Atsakyti

Harpija sako "mam" 😀

Kaip aš jums pavydžiu kačių 😽

Atsakyti

O kur gaut tų kempinėliu?

Kad ir cia parduoda: https://melaminokemp...pineles-10-vnt/

Bet, sakau, jas siunciasi is kinieciu. 

Upjoros ideta, yra ta pati, tik atitinkamo prekes zenklo. Kai jos ispopuliarejo tada pradejo didieji brandai jas irgi platinti, bet is tiesu  nieko nesiskiria. 

Patys piciausios is kinieciu, dar ir  geriausios. 

Labas rytas  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 10 liepos 2019 - 08:01

Labas rytas.

Piene, aš iš patirties kalbu, man buvo sunku tie remontai, ir morališkai ir finansiškai. Grįžus po darbo į remontinę betvarkę aš verkti norėjau ir verkiau. Jokios vizijos tuo momentu, kai nusikalus po darbo ir dar namie reikia šveisti ir tvarkyti, negelbėjo. Nors nesu pesimistė. 

Terrezos katės maaam maaam maaam ir garbės ratai visus prajuokino, o lodorius susipergyvenęs po namus zujo ir ieškojo katino. 

Aš tą stebuklingą kempinę gavau iš savo pedikiūro meistrės, jai iš Vokietijos aCeit geresnes teta siunčia. Darbe klientai perka iš bet kur. 

Limcamca, ar radai nagų meistrės pakeitimui ką? Aš devintame danguje, nes pedikiūro meistrė vėl dirba. Tik ji su mano pėdomis ir artritiniais nageliais stebuklus padaro. 

Labas rytas. Mintyse pasišaipiau iš diedo, nes tam amžiais atrodo, kad pieno ryte neužteks, o buvo lygiai du ąsotėliai, tiek kiek mums reikia pusryčiams. Ir bliamba išverčiau jo ant stalo, kėdės, grindų, sau į birkenštokus. Lodorius padėjo sutvarkyti, negaliu skųstis, bet diedo pusryčiai buvo sugadinti. Nepyksta žmogus, jis yra labai gerybinis, aš jau patraukus būčiau. Viskas, nuo dabar viešai pasižadu pirkti pieno ant zapaskės.

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2019 07 10, 09:26)
Labas rytas. Mintyse pasišaipiau iš diedo, nes tam amžiais atrodo, kad pieno ryte neužteks, o buvo lygiai du ąsotėliai, tiek kiek mums reikia pusryčiams. Ir bliamba išverčiau jo ant stalo, kėdės, grindų, sau į birkenštokus. Lodorius padėjo sutvarkyti, negaliu skųstis, bet diedo pusryčiai buvo sugadinti. Nepyksta žmogus, jis yra labai gerybinis, aš jau patraukus būčiau. Viskas, nuo dabar viešai pasižadu pirkti pieno ant <em>zapaskės</em>.

Ne nu jetau, pas mus abi tokie pat rupestuciai, visad grindys ispoliruotos, kiekvienas iskrites trupinukas ar zirniukas sugaudytas. biggrin.gif
Atsakyti

Upjora, tai ir aš gi tą patį rašiau, kad buvo sunku ...arba nesuprantu ką man norėjai parašyti  :hmm:​ 

Atsakyti

Jei pinigų stygiaus nebūtų, tai man lengva ir linksma būtų. Bet kai sustoja viskas, nes elementariai trūksta pinigų, erzina 😁 išvada, kad reikia daugiau dirbti ir uždirbti 🤫😇😁

O ir norai mano tokie nemaži, užsispyriau tų vinilinių grindų, kaina jų pagal laminatą yra žiaurulinė 🙈

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 10 liepos 2019 - 08:43