Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

bet as dar pagalvosiu :laugh: parduot gal vis tik didesne nauda bus, o tau i kalejima cigareciu tai butinai atnesiu  :laugh: 

Tu paklausk ar ji ruko?😂 nors sako viskas ten jom kainuoja, tai prastums😂

nedrisk net mineti to pavadinimo!!! as ant dietos nuuu

Bet ar gali tas maistas pakenkti dietai, nuuu??😂 cia prie dietos priedas😋

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2019 03 11, 22:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72379806" data-time="1552333918"><div><p>Kiek mokejot, kokiu laiku vaziavot? Gali ir i AZ.</p></div></blockquote><p>Sausio 19-26, 437 zmogui su viskuo</p>

Kosmine kaina. Paziurejau, geguzei 800eur zmogui.
Atsakyti

sausi ir vasari i Egipta galima labai gerom kainom pagaut

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 03 11, 22:29)
sausi ir vasari i Egipta galima labai gerom kainom pagaut

Bet tai salta...
Atsakyti

O jus i Rimmini nevaziuojat? Mes rugpjuti vaziuojam su visa seima. 2 savaites busim. 

Atsakyti

Nu man 437 tai lb gera kaina buvo uz tokia super kokybe. Bet as pirkau per black friday, buvo nuolaidos

Atsakyti

Bet tai salta...

Nesalta. Deginomes maudemes kasdien. 20-26. Tiesiog nekarsta. Vakarais taip, vesu. Kovo men buvau, tai jau buvo 25-30 visad

Atsakyti

Bet tai salta...

nu man tai salta, kazkam ne :) nors, lyginant su Lietuva, geriau ten :D  as paskutines minutes kelione uz 400 su trupuciu buvau uzmaciusi, 2savaitem! tai piguva

Atsakyti

Bet ar gali tas maistas pakenkti dietai, nuuu??😂 cia prie dietos priedas😋

ne ne, niekaip. ypac pilna lekste vedaru uzpilta pora samciu sonines ir svogunu padazo, pfff, ar nuo to galima sustoret? :D

Atsakyti
QUOTE(On the line @ 2019 03 11, 22:33)
O jus i Rimmini nevaziuojat? Mes rugpjuti vaziuojam su visa seima. 2 savaites busim. 

Vaziuojam vaziuojam, geguze su vyru zvalgaus varianto, rugpjuti su anyta.

QUOTE(GAILE* @ 2019 03 11, 22:35)
Nu man 437 tai lb gera kaina buvo uz tokia super kokybe. Bet as pirkau per black friday, buvo nuolaidos

Tai as cia ta prasme ir rasau, kad kosmiskai gerai. Butu tiek db, imciau uzsimerkus.
Atsakyti

ne ne, niekaip. ypac pilna lekste vedaru uzpilta pora samciu sonines ir svogunu padazo, pfff, ar nuo to galima sustoret? :D

Aisku, kad ne, prisiekiu😎 viskas is praktikos😁

Atsakyti

Vaziuojam vaziuojam, geguze su vyru zvalgaus varianto, rugpjuti su anyta.

Tai as cia ta prasme ir rasau, kad kosmiskai gerai. Butu tiek db, imciau uzsimerkus.

As su draugem i rimini birželio gale varau.

Siaip geguze jau Egipte bus lb karsta. Bet visa vidurzemio pakrantė pats tas, nes ir oras geras, ir kainos dar nesukile, tik vanduo vesokas

Atsakyti