Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

as nevilty... :cry2: :cry2:  atostogos, o ne kojos is namu kelt nesinori :cry2:  davai mergos, metames ir issiunciam Orage is LT bent iki rudens, nu rimtai, uzkeike ragana...

Dar panervuok, tai ir sniegą prikviesiu  :brunette:​ 

Atsakyti

Kaip Fates galva, jau sukiojasi?

Atsakyti

Fate ropę rauna.

Atsakyti

Tu kaip mažas vaikas, tiek išūži ausis zirzdama, kad ir saulė jau nuo tavęs slepiasi  :D​ 

aha, ir tik as viena cia temoj uziu ir zirziu kaip mazas vaikas, kitos, kurios irgi silumos nori, tai gink dieve ne mazi vaikai ir nezirzia :D

Atsakyti

Aš kedus tai į skalbimo mašiną įmetu ir skalbiklis man gražiai viską išpalauna, sūnaus Nike tikrai pakankamai užnešioti, bet baltuoja tie padai, žinoma įtrūkimai mikro keičia spalvą kažkiek.

Atsakyti

Ar juodi, ar balti batus gi vistiek valyt reikia. Tik su baltais vargo daugiau.

Tai jei batų valymą vadinti tarnavimu batams, tuomet mes viskam tarnaujam ir drabužiams, ir dantims, ir indams, ir klozetui... Arba tiesiog patinka švara, tvarka, estetinis vaizdas...

tai as nesakau, kad nevalyt, nereik savaip interpretuot.

Atsakyti

Dar panervuok, tai ir sniegą prikviesiu  :brunette:​ 

kas cia zvimbia? :hmm:  girdit?

Atsakyti

Aš kedus tai į skalbimo mašiną įmetu ir skalbiklis man gražiai viską išpalauna, sūnaus Nike tikrai pakankamai užnešioti, bet baltuoja tie padai, žinoma įtrūkimai mikro keičia spalvą kažkiek.

as vyro ir vaiko kedus visad i skalbimo masina metu plaut, buna tikrai pakankamai svarus tie padai.

Atsakyti

Šiandien sūnus suorganizavo draugus, kad mažės lovą užneštų į 2a. Gražiai atrodo jos kambaryje  :wub:  daba užsakysiu dažus ir galės pati dažyti  :thumb_yello:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 09 liepos 2019 - 21:24

tai as nesakau, kad nevalyt, nereik savaip interpretuot.

Tai kam savaip nusiinterpretavai? :)​ Gailė tiesiog paklausė kaip valyt, o tu apie kasdien, batams tarnaut ...

Atsakyti

Rykute, žinau, kad tau vargas ir rūpesčiai namus įsirenginėti, bet iš šalies tai taip faina dėl tavęs.  :wub:​ 

Atsakyti

Ne visi gi batai, kurie baltais padais yra kedai ir ne visi skalbiami skalbyklėje  :)​ 

Atsakyti