Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

tai juk gausiu juos tik rugpjuti, ner ka leist :D bet ir sioms atostogoms bent padorus oras nepamaisytu, tik tiek teprasau :B

Tu kaip mažas vaikas, tiek išūži ausis zirzdama, kad ir saulė jau nuo tavęs slepiasi  :D​ 

Atsakyti

Aš tai turiu specialų valiklį avalynės baltiems padams valyti. Kai pirkau batus įsiūlė, tipo labai geras, bet man tai jis nevalo ...na pasidaro kažkiek balčiau nei prieš valymą, bet nekažką.

Mane ta baltų padų mada jau nervina. Rūpinkis čia jais kaip kūdikiais kasdien 😎. Visi totaliai baltapadziai batai pas mus atrodo murzini, nors plaunami gi. 

Atsakyti

Mane ta baltų padų mada jau nervina. Rūpinkis čia jais kaip kūdikiais kasdien 😎. Visi totaliai baltapadziai batai pas mus atrodo murzini, nors plaunami gi. 

Mano vaikai - tai patys tais baltais padais rūpinasi, šveičia. Man tik manieji lieka ...nu ir vargstam kiekvienas su savais  :huh2:​ 

Atsakyti

Mano vaikai - tai patys tais baltais padais rūpinasi, šveičia. Man tik manieji lieka ...nu ir vargstam kiekvienas su savais  :huh2: 

Mano vaikui tai dzin. Ir man dzin jo padai :D. Bet va savus tai reik kažkaip tvarkyt

Atsakyti

o tai kas cia tokio, kad devimu batu padas nebus akinamai baltas? nu as irgi tu budu visokiu zinau, bandziau, nu bet nelieka tie padai vistiek tokie kaip ka tik pirktu nauju. pagelsta kazkiek ir sveisk nesveitus. o dar jei ne vasara nesiojami, tai cia praktiskai kasdien sveist juos reiktu. as tai tiek batams netarnauju, man pofik jei ir ne nebe tokie balti...

Atsakyti

Bestulencija 

https://www.youtube....eature=youtu.be

Atsakyti

Nu, bet rimtai yra baltų padų mada, jie mane irgi erzina. Ypač vaikučio batai.  :oh: 

Atsakyti

o tai kas cia tokio, kad devimu batu padas nebus akinamai baltas? nu as irgi tu budu visokiu zinau, bandziau, nu bet nelieka tie padai vistiek tokie kaip ka tik pirktu nauju. pagelsta kazkiek ir sveisk nesveitus. o dar jei ne vasara nesiojami, tai cia praktiskai kasdien sveist juos reiktu. as tai tiek batams netarnauju, man pofik jei ir ne nebe tokie balti...

Nu žinok manieji atrodo baisiai. Ne kažkiek pageltę o pilki

Atsakyti

Glamonių niekada nebus per daug. Ji švelniai prašo, o pas mus ateina šlapia nosis ir niuksuoja. Išmokau paslėpti rankas ant sofos galo taip užmesdama virš galvos sau, nepraėjo nei mėnuo, kaip lodorius įkirto mano klastą. :D 

Atsakyti

Glamonių niekada nebus per daug. Ji švelniai prašo, o pas mus ateina šlapia nosis ir niuksuoja. Išmokau paslėpti rankas ant sofos galo taip užmesdama virš galvos sau, nepraėjo nei mėnuo, kaip lodorius įkirto mano klastą. :D

Jie gudresni, nei mes manom. :D​ 

Atsakyti

Priedas  IMG-20190709-WA0007.jpeg   152,32KB   0 Parsiųsta kartų

Labai skanus patiekalas. Tik aš žirnelių nededu ir česnako patrigubinu. Sau dar ir čili pipirų pavarai. Naudoju bile kokią žuvį. 

Atsakyti

Ar juodi, ar balti batus gi vistiek valyt reikia. Tik su baltais vargo daugiau.

Tai jei batų valymą vadinti tarnavimu batams, tuomet mes viskam tarnaujam ir drabužiams, ir dantims, ir indams, ir klozetui... Arba tiesiog patinka švara, tvarka, estetinis vaizdas...

Atsakyti