Kažkokie pilki pasidarė tie padai, kaip nevala atrodau
Kažkokie pilki pasidarė tie padai, kaip nevala atrodau
atrodai, kaip nesiojanti tuos batus, manau man sunku isivaizduot nesiojamus batus akinamai baltu padu
Tu per atostogas Vilniuj planavai sėdėti? Atostoginius gavai, pirk bilietą ir skrisk kur tik širdis geidžia. Neliks Lietuvoj nuolat zirziančių ir saulė pasirodys
Tu per atostogas Vilniuj planavai sėdėti? Atostoginius gavai, pirk bilietą ir skrisk kur tik širdis geidžia. Neliks Lietuvoj nuolat zirziančių ir saulė pasirodys
pirma- atostoginiu niekada neimu
antra- skrisiu kur sirdis geidzia rudeni
trecia- vistiek noriu gero oro net ir planu neturint
O tai neapmokamas atostogas gauni?
O tai neapmokamas atostogas gauni?
o toks dalykas, kaip atostoginiai ismokami kartu su atlyginimu tau nezinomi?
o toks dalykas, kaip atostoginiai ismokami kartu atlyginimu tau nezinomi?
Na tai ir pasiūliau atostoginius leisti atostogoms kur šilta
Gaile, aš su leliukiškom drėgnom servetėlėm nuvalau, dar yra tokia balta kempinėlė, su ja viskas nusivalo.
Screenshot_20190709-190816.jpg 110,74KB 0 Parsiųsta kartų
Jų būna įvairių gamintojų. Labai geras dalykas. Man netgi mašinos variklio alyvą iš striukės išvalė.
Na tai ir pasiūliau atostoginius leisti atostogoms kur šilta
tai juk gausiu juos tik rugpjuti, ner ka leist bet ir sioms atostogoms bent padorus oras nepamaisytu, tik tiek teprasau
Aš tai turiu specialų valiklį avalynės baltiems padams valyti. Kai pirkau batus įsiūlė, tipo labai geras, bet man tai jis nevalo ...na pasidaro kažkiek balčiau nei prieš valymą, bet nekažką.
Gaile, aš su leliukiškom drėgnom servetėlėm nuvalau, dar yra tokia balta kempinėlė, su ja viskas nusivalo.
Screenshot_20190709-190816.jpg
Jų būna įvairių gamintojų. Labai geras dalykas. Man netgi mašinos variklio alyvą iš striukės išvalė.
Su servetėlėm bandžiau visokiom, nepadeda. Kempiniu tokiu nemačiau pas mus