Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Mano 18metis ir dar jokios panelės nepristatė  :unsure:  o taip smalsu būtų papamatyti jo skonį  :D 

Vyresnysis savo pirmos panos irgi man nerodė. Bet ten tik kelis mėnesius jie draugavo, nespėjo supažindinti. Su šita tai lb jau rimtai, įsimylėjęs nori vesti, vaikų 😃

Atsakyti

Mano 18metis ir dar jokios panelės nepristatė  :unsure:  o taip smalsu būtų papamatyti jo skonį  :D​ 

Maniškis su pirma meile supažindino dar į mokyklą neidamas. Parsivedė iš kiemo darželinukę ir sako: "Susipažink, ji bus mano žmona". :D Tai pavaišinau marčią sausainiais, o paskui prisakiau jaunikiui pasirūpinti, kad ji saugiai grįžtų namo.

Kai paklausiau, kuo ji jam patinka, atsakė: "Gi ji tokia pati kaip tu - ryža ir su akiniais.".

:D 

Atsakyti

Maniškis su pirma meile supažindino dar į mokyklą neidamas. Parsivedė iš kiemo darželinukę ir sako: "Susipažink, ji bus mano žmona". :D Tai pavaišinau marčią sausainiais, o paskui prisakiau jaunikiui pasirūpinti, kad ji saugiai grįžtų namo.

Kai paklausiau, kuo ji jam patinka, atsakė: "Gi ji tokia pati kaip tu - ryža ir su akiniais.".

:lol:​ 

Atsakyti

Žydi mano grožė  :wub: 

66349298_451555979022637_418894587367941

Atsakyti

Mano 18metis ir dar jokios panelės nepristatė  :unsure:  o taip smalsu būtų papamatyti jo skonį  :D​ 

Tai skonį pamatyti nesunku. Paimk klasės nuotrauką ir tegul parodo kurios jam fainos  :D ...arba kur nors mieste kartu būnant, prasilenkiant su kokiom panelėm ir aiškus tas skonis  :D ...tik paskui dar reikia, kad skoniai sutaptų ir toms kurios yra jo skonio ir jis joms toks būtų  :) 

Atsakyti

Ar išliko tas pats skonis?  :D​ 

Atsakyti

Rykute lyg kazko idomaus ieskojo... :)

https://www.ginoris....JgnzI6yfeOF1EaI

Atsakyti

Rykute lyg kazko idomaus ieskojo... :)

https://www.ginoris....JgnzI6yfeOF1EaI

Ačiū, šiaip norėčiau baltos ant baltos sienos, bet jei ką, visuomet dažų yra tam reikalui 😅

Atsakyti

Ar išliko tas pats skonis?  :D​ 

Nežinau. Dabartinių nerodo.  :D​ 

Atsakyti

Mašiniukas mano vėl užlinko  :cry2:  na kaip man reikia, kad jis dar minimum metus tarnautų  :taika:​ 

Atsakyti

Aš tai šešias pabaigus dar visiškai maža mergytė su kasytėm buvau  :D

as sesias pabaigus merga jau 170cm perzengusi buvau, tai jau nebeturejau buti panasi i maza mergaite :D

bet dabar tai isvis 12-13metu panos jau visos mergos atrodo, ne visos, bet tikrai buna, kad galvoji, kad joms ne maziau 16...

Maniskei jau 9 uz keliu dienu, nespesiu pamatyt, kaip papai stuktels, mmm...nenoriu dar :D :D

Atsakyti

as sesias pabaigus merga jau 170cm perzengusi buvau, tai jau nebeturejau buti panasi i maza mergaite :D

Aš visus diplomus susirinkau iki tiek neužaugus  :lol:​ 

Atsakyti