Piene, oi ne. Sunkus darbas vaikus auginti, aš pasitenkinsiu svetimais leliukais.
Senokai buvau Terezza, Kuboj pabuvai? Patiko? Kur kita kelione?
Sistina, mazoji gerai - burbulas visiskas (visi vadina ja kamuoliuku). Kaip tavo sveikata?
aciu, sveikata gerai,randas irgi baigia isnykti, o kaip yra istiesu, tai bus matyti, einu ultrasoundui penktadieni ir i klinikas appointmentas rugpjucio pradzioje.
turbut graziausias kudikis koki esu maciusi labai labai miela mergyte
8 p.m 🥰 lelka nerealiai fainuolė 😍
...Suniukas - gerai, kaciukas - gerai, peliukas 1 vnt. - irgi gerai.
Tai jūs jau ir ropę galite rauti
Grazi nuotrauka, 8 p. m.
Siandien supratau, ka turejo galvoje Pinotija, kai sake, kad sunku susuktu sprandu vairuot. Viena vaziuot greitkeliu, kita ratai, kvadrati, ziedai, sankryzos. Vajei vajei kaip nieko gero.
Gaile, tai teoriskai jau ir i babutes gali pretenduot. Kiek tavo sunui metu?
Rudenį bus 22
Ištirpau nuo 8PM mažiukės grožio.
Gaile, kaip faina tavo vaikiui. O kaip mažiui pasimatymas? Juk neseniai ėjo.
Limcamcos kaip mes vadiname, profkiniai, baisu.
Orage, jūsų su Oraginu išmanieji nuotykiai praskaidrino dieną.
Tai eiba db vis pasivaikščioti su ta klasioke dažnai
Rudenį bus 22
Tai eiba db vis pasivaikščioti su ta klasioke dažnai
Mano tai be panų dar
Kurioj klasėj tavo mažasis?
Mano tai be panų dar
Kurioj klasėj tavo mažasis?
7 bus. Čia ne pana, o tipo draugė 😀. Jis dar nebręsta normaliai, tai nelabai žiūri į panas. Tiesiog mėgsta pafilisofuot, pašnekėti, ir lb džiaugiasi kai randa kas jo klausosi😃. O panos jo amžiaus tai jau ohoho kokios moteros, ir joms patinka mano bernas, nes yra lb gražus ir sudaro tokio rimto intelektualo įspūdį 🤣. Vaizdas tai toks biski komiškas kai eina su ta klasioke - ji aukštesnė visa galva, pasipuošusi, tipena šalia ir klausosi ką jis ten jai dėsto 🤣
7 bus. Čia ne pana, o tipo draugė 😀. Jis dar nebręsta normaliai, tai nelabai žiūri į panas. Tiesiog mėgsta pafilisofuot, pašnekėti, ir lb džiaugiasi kai randa kas jo klausosi😃. O panos jo amžiaus tai jau ohoho kokios moteros, ir joms patinka mano bernas, nes yra lb gražus ir sudaro tokio rimto intelektualo įspūdį 🤣. Vaizdas tai toks biski komiškas kai eina su ta klasioke - ji aukštesnė visa galva, pasipuošusi, tipena šalia ir klausosi ką jis ten jai dėsto 🤣
Aš tai šešias pabaigus dar visiškai maža mergytė su kasytėm buvau ...bet laikai gerokai pasikeitė ir brendimas žymiai ankstyvesnis ...nors mano tai ir bernai anksti į ūgį ištįso. Mažius ir tas jau praktiškai mano ūgio, poros cm tetrūksta
Aš tai šešias pabaigus dar visiškai maža mergytė su kasytėm buvau ...bet laikai gerokai pasikeitė ir brendimas žymiai ankstyvesnis ...nors mano tai ir bernai anksti į ūgį ištįso. Mažius ir tas jau praktiškai mano ūgio, poros cm tetrūksta
Anksti db mergaitės bręsta. Klasiokės visos su krūtinėmis jau. Berniukai vaikiškesni. Maniškis irgi tistelejo į ūgį šiemet, gal kokių 168cm jau. Bet ta mergaitė lb aukšta, jaučiu link 180cm traukia.
Mano 18metis ir dar jokios panelės nepristatė o taip smalsu būtų papamatyti jo skonį