Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Aloha,

tai LT kepet girdejau. As tai buvau a la "lietuviskam" klimate savaitele, tai nu nepasiilgau tu salciu ir vaiku apmuturiuotu :D  Grizus pasigavau noro/roto ar dar kazkoki virusa (ar kazkoki maisto apsinuodijima zo), tai dar plius savaite vapsie paslika gulejau. Nuslinkau i darba ir po valandeles sekmingau parslinkau. I restikus dar ilgai neisiu :unsure:

Ojei, kaip nefaina. 

Bet džiugu, kad čia pasirodei :)

Atsakyti

Orage, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tai sakai pasilinksminai :) 

O  vat   oru skustis  visai negaliu, geriau  nei buvo ir geriau nei  dabar  Lietuvoje :) :D

8p.m. kaip  mazoji jusu  auga?

Atsakyti

:)

Priedas  Capture .JPG   72,25KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Senokai buvau :blush-anim-cl: :blush-anim-cl: Terezza, Kuboj pabuvai? Patiko? Kur kita kelione?

Sistina, mazoji gerai - burbulas visiskas (visi vadina ja kamuoliuku). Kaip tavo sveikata?

Atsakyti

Senokai buvau :blush-anim-cl: :blush-anim-cl: Terezza, Kuboj pabuvai? Patiko? Kur kita kelione?

Čia nuotrauka daryta prieš 4 metus. Tiesiog dabar vis BW fotografijos grupėj apdovanojimus gaunu ir čia giriuosi  :ax:​ 

O gruodį į Afriką trauksiu. 

Pasakok daugiau apie savo kamuoliuką.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 08 liepos 2019 - 20:32

Labdien

...skaitykite tęsinį...

Šįryt geriu kavą. Chm, grindys negražios. Pasiimu telefoną, paleidžiu končitą. Ji man sako, liuks, einu dirbti. Išvalo aplink vazoną, išvažiuoja į vidurį kambario, kažką nusikeikia ir sako going to dock. Išdidžiai grįžta į stotelę ir sako charging! Žiūriu akis išvertus, vėl liepiu dirbt. Ana istoriją pakartoja, nuo vidurio apdėlioja mane fackais ir grįžta į stotelę. Patikrinu konteinerius, nu švaru. Apčiupinėju, nu viskas tvarkoj. Vėl leidžiu. Vėl tas pats. Užpykau, po penkto karto, skambinu Oraginui. Sakau, klasyyyyyk, tavo končita sugedo. Tas pradeda žvengt, sako, TAI TU ČIA LEIDI??? Tada jau man reik minutės atsikvėpuot, sakau tai tu pliac čia ją stabdai???? Tai va, ryte pasilinkaminom, aš liepiu dirbt, o anas iš darbo pamatęs, kad ji dirba, siunčia ilsėtis  :B Nu vaikų darželis, ne kitaip  :B 

:D  :D  :D 

Tai sakiau, kad gyvs geriau.

Ir as, Rykute jau su masina. Is diedulio atemiau. Tegul sedi kaime be masinos. Dviratis yra. Bet man salt. Siandien eidama iki parkingo dar i lietu papuoliau. Gerai, kad rankinej celofanini plosciuka turejau, tai buciau pas klientus kaip slapia vista nuvaziavus.

Piene, o neina atsiemimui laiko internetu pasiskirt?

Atsakyti

Priedas  20190625_202101.jpg   106,76KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Fainuolė. Labai į seserį panaši  :wub: 

Atsakyti

Grazi nuotrauka, 8 p. m.

Siandien supratau, ka turejo galvoje Pinotija, kai sake, kad sunku susuktu sprandu vairuot. Viena vaziuot greitkeliu, kita ratai, kvadrati, ziedai, sankryzos. Vajei vajei kaip nieko gero.

Gaile, tai teoriskai jau ir i babutes gali pretenduot. Kiek tavo sunui metu?

Atsakyti

Ištirpau nuo 8PM mažiukės grožio.  :wub: 

Gaile, kaip faina tavo vaikiui. O kaip mažiui pasimatymas? Juk neseniai ėjo. 

Limcamcos kaip mes vadiname, profkiniai, baisu.

Orage, jūsų su Oraginu išmanieji nuotykiai praskaidrino dieną. 

Atsakyti

Upjora, tau pačiai kažin ar savo leliuko nereiktų, kad taip tirpsti nuo mažylių 🤗

Gailę į bobutes jau Fate stumia 😅 ...o kaip tavo žentai? Kur anūkai? O tai peliukais, šuniukais, kačiukais apsikrovėt ☺

O dėl laiko rezervavimo internetu paso atsiėmimui - tai tik rugpjūčiui nebent (kuriam dar net neregistruoja). Visa liepa užimta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 08 liepos 2019 - 21:10

Mano galimi zentai gerai. Tikiuosi. Va vienas visai gerai egzamina islaike, kai Italijoj dukra i ligonine pateko - pasirupino tinkamai. 

Kitas gal irgi neblogai, nes vakar  23 val. paskambino, kad cili dribsniu reikia - abu ten kazka gaminosi.  Suniukas - gerai, kaciukas - gerai, peliukas 1 vnt. - irgi gerai. 

Atsakyti