Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Mano sūnus tai iki šiol į lauką varo marškinėliai trumpom rankovėm ir šortai ...gi vasara 😁

Mano vaikas irgi kažkoks pingvinas. Man net žiūrėti į jį šalta 🤣

Atsakyti

Mano vaikas irgi kažkoks pingvinas. Man net žiūrėti į jį šalta 🤣

Na bet neserga ☺  ...daug juda, gražiai įdegęs, žvalus ir linksmas ...tai ir nebesistengiu kokį džemperį įsiūlyt, tik paliks paskui ant kokio suolo ar šakos 😅

Atsakyti

Labdien

...skaitykite tęsinį...

Šįryt geriu kavą. Chm, grindys negražios. Pasiimu telefoną, paleidžiu končitą. Ji man sako, liuks, einu dirbti. Išvalo aplink vazoną, išvažiuoja į vidurį kambario, kažką nusikeikia ir sako going to dock. Išdidžiai grįžta į stotelę ir sako charging! Žiūriu akis išvertus, vėl liepiu dirbt. Ana istoriją pakartoja, nuo vidurio apdėlioja mane fackais ir grįžta į stotelę. Patikrinu konteinerius, nu švaru. Apčiupinėju, nu viskas tvarkoj. Vėl leidžiu. Vėl tas pats. Užpykau, po penkto karto, skambinu Oraginui. Sakau, klasyyyyyk, tavo končita sugedo. Tas pradeda žvengt, sako, TAI TU ČIA LEIDI??? Tada jau man reik minutės atsikvėpuot, sakau tai tu pliac čia ją stabdai???? Tai va, ryte pasilinkaminom, aš liepiu dirbt, o anas iš darbo pamatęs, kad ji dirba, siunčia ilsėtis  :B Nu vaikų darželis, ne kitaip  :B​ 

Atsakyti

Na bet neserga ☺  ...daug juda, gražiai įdegęs, žvalus ir linksmas ...tai ir nebesistengiu kokį džemperį įsiūlyt, tik paliks paskui ant kokio suolo ar šakos 😅

Ir aš nebesigilinu. Pripratus jau su vyresniuoju, tas iš vis pusnuogis visą gyvenimą varinėja 

Atsakyti

Tai, Orage, dabar ir pasitvarkyt nebegali be vyro žinios 😅

Atsakyti

Mano sūnus tai iki šiol į lauką varo marškinėliai trumpom rankovėm ir šortai ...gi vasara 😁

tai dzin dabar gi vasarą, va maniškis prie -2 išėjo be striukės, tai gavo velnių, o šiaip manieji tai ruoniai, jiems dažniau karšta nei šalta :P​ 

Atsakyti

Pagamino sūnui pasą. Reikia važiuoti pasiimti kurią dieną. Bet ten tieeek žmonių būna, kad reiks kelias valandas aukoti  :oh: ...kaip taip nesutvarkyti tos sistemos, kad žmonėms laisvadienio nereiktų, norint asmens dokumentą pasiimti. O ir automobilį palikti ten nėra kur. Jokios stovėjimo aikštelės...

o ko isanktinio talono nepasiemei kai pasa uzsisaket? galima gi ir atsiemimui isankstini imti :mirksiukas:

zviegiau Orage skaitydama :lol:

Atsakyti

o ko isanktinio talono nepasiemei kai pasa uzsisaket? galima gi ir atsiemimui isankstini imti :mirksiukas:

Iškart niekas nedavė, o pasiūlė prisiregistruoti atsiėmimui internetu. Bet iškart ir perspėjo, kad tai padaryti beveik misija neįmanoma. Nes registruoja po 4 gal į valandą, nors pasiėmimas tai trunka pora minučių ir per valandą galėtų registruoti bent po 20. Taigi dėl tokios tvarkos retas kuris ten su išankstine registracija, panašiai kaip su loterijos bilietu ...o visi kiti gyva eile  :oh: 

Atsakyti

Mergikės  :4u: 

Limcamca, kaip čempionatas? Dar vis pergalę švenčiat?

Aaaa, apie ką tu? Moterų futbolą ar ką nors kito? 

Tai vis orais skundžiatės? Man tai naipuikiausi orai  :)  Šeštadienį į pirtį su vanojimu, o po to į ežerą  :wub:  Vėjas tokias bangas kėlė, kad ežeras kaip jūra bangavo. Fain. Šiandien man irgi nešalta. Gal jau klimaksas man?  :hmm:​ 

Kaip fainai susiskaitė, iš karto vaizdas prieš akis  :wub: 

Labdien

...skaitykite tęsinį...

Šįryt geriu kavą. Chm, grindys negražios. Pasiimu telefoną, paleidžiu končitą. Ji man sako, liuks, einu dirbti. Išvalo aplink vazoną, išvažiuoja į vidurį kambario, kažką nusikeikia ir sako going to dock. Išdidžiai grįžta į stotelę ir sako charging! Žiūriu akis išvertus, vėl liepiu dirbt. Ana istoriją pakartoja, nuo vidurio apdėlioja mane fackais ir grįžta į stotelę. Patikrinu konteinerius, nu švaru. Apčiupinėju, nu viskas tvarkoj. Vėl leidžiu. Vėl tas pats. Užpykau, po penkto karto, skambinu Oraginui. Sakau, klasyyyyyk, tavo končita sugedo. Tas pradeda žvengt, sako, TAI TU ČIA LEIDI??? Tada jau man reik minutės atsikvėpuot, sakau tai tu pliac čia ją stabdai???? Tai va, ryte pasilinkaminom, aš liepiu dirbt, o anas iš darbo pamatęs, kad ji dirba, siunčia ilsėtis  :B Nu vaikų darželis, ne kitaip  :B​ 

:lol:  :lol:  :lol: 

Gerai dar, kad jūsų močiutė neturi končitos distancinio  :lol:​ 

Atsakyti

Limcamca, 08 Lie 2019 - 14:35, parašė: Mergikės :4u: Aaaa, apie ką tu? Moterų futbolą ar ką nors kito? Kaip fainai susiskaitė, iš karto vaizdas prieš akis :wub: :lol: :lol: :lol: Gerai dar, kad jūsų močiutė neturi končitos distancinio :lol:
Pas močiutę telefonas mygtukinis, tai ji vaikšto iš paskos ir barasi, "nu čia neišvalė, va čia nepraėjo" :B Visas komplektas žodžiu namie.

O končita taip įdomiai, nuskenuoja plotą, apeina kažkokią dalį petimetru, išvalo tą dalį, tada kitą perimetrą pasiima. Va kaip šįryt padirbėjo:

Priedas  Screenshot_20190708-143841_Mi Home.jpg   93,77KB   0 Parsiųsta kartų

Pienė_, 08 Lie 2019 - 12:27, parašė: Tai, Orage, dabar ir pasitvarkyt nebegali be vyro žinios 😅

Nu. Jokio asmeninio gyvenimo blyn. :B :D

Atsakyti

Limcamca, vaikui gi tavo buvo čempionatas, o tu sirgalė. Ar klystu?  :hmm:​ 

Atsakyti

Nu. Jokio asmeninio gyvenimo blyn. :B :D

Kol šaldytuvo ir kavos aparato naudojimo davikliai ne pas vyrą - tai dar kontrolė ne pilna 😅

Atsakyti