Arba kad jau į senatvės kursus įsirašei - tai vietoj išdykėlio kokį kamparo spiritą bandyk ...mano močiutės kambario kvapas
Labas rytas, kaip aš tingiu šiandien į darbą. Dar tas oras toks š 😖 reikia žieminius rūbus traukti 🥶
Labas rytas. Tingiu ir as. Trinuosi pakampemis, nors jau turejau but darbe.
Sakai zieminiu rubu reikia? Ka rengtis???
Šiandien suknelė su 3/4 rankovėm, kedukai, nuogos kojos ir kašmyro megstukas. Bet aš su mašina 😊
Tiesa, gavau dovanų iš kolegės losjoną kūnui po kurio mano įdegusios kojos žvilga, įdegis toks šviežias atrodo
sveikos, nu orelis tai tragiškas bent pas mus pajūryje, jau pradedu bijoti ar nebus tas birželis atidirbęs gerus orus už visą vasarą
Dar galiu kentėti kol dirbu, po dviejų asvaičių otostogai tai prašysiu gerų orų
Varau dirbti
Taip, akivaizdžiai orelis supyko ant burbančių ir nelaimingų, kad per karšta - tai dabar kol gerai nepamokys, tol ir negrįš...
Na, taip, atsivežiau ir gultą patogų, atseit ruošiausi pradėt drybsot prieš saulę laisvalaikiu, tai net nesiruošia orai keistis.
Pagamino sūnui pasą. Reikia važiuoti pasiimti kurią dieną. Bet ten tieeek žmonių būna, kad reiks kelias valandas aukoti ...kaip taip nesutvarkyti tos sistemos, kad žmonėms laisvadienio nereiktų, norint asmens dokumentą pasiimti. O ir automobilį palikti ten nėra kur. Jokios stovėjimo aikštelės...
Limcamca, kaip čempionatas? Dar vis pergalę švenčiat?
Ačiū už nuorodą. Koks įvairus ir gražus pasaulis
Tai vis orais skundžiatės? Man tai naipuikiausi orai Šeštadienį į pirtį su vanojimu, o po to į ežerą Vėjas tokias bangas kėlė, kad ežeras kaip jūra bangavo. Fain. Šiandien man irgi nešalta. Gal jau klimaksas man?
Mano sūnus tai iki šiol į lauką varo marškinėliai trumpom rankovėm ir šortai ...gi vasara 😁