Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Arba kad jau į senatvės kursus įsirašei - tai vietoj išdykėlio kokį kamparo spiritą bandyk  :) ...mano močiutės kambario kvapas  :D 

Atsakyti

Labas rytas,  kaip aš tingiu šiandien į darbą. Dar tas oras toks š 😖 reikia žieminius rūbus traukti 🥶

Atsakyti

Labas rytas. Tingiu ir as. Trinuosi pakampemis, nors jau turejau but darbe. 

Sakai zieminiu rubu reikia? Ka rengtis???

Atsakyti

Šiandien suknelė su 3/4 rankovėm, kedukai, nuogos kojos ir kašmyro megstukas. Bet aš su mašina 😊

Atsakyti

Tiesa, gavau dovanų iš kolegės losjoną kūnui po kurio mano įdegusios kojos žvilga, įdegis toks šviežias atrodo  :wub:​ 

Atsakyti

sveikos, nu orelis tai tragiškas bent pas mus pajūryje, jau pradedu bijoti ar nebus tas birželis atidirbęs gerus orus už visą vasarą :D 

Dar galiu kentėti kol dirbu, po dviejų asvaičių otostogai tai prašysiu gerų orų :P 

Varau dirbti :P​ 

Atsakyti

Taip, akivaizdžiai orelis supyko ant burbančių ir nelaimingų, kad per karšta  - tai dabar kol gerai nepamokys, tol ir negrįš...

Atsakyti

Na, taip, atsivežiau ir  gultą patogų, atseit ruošiausi pradėt drybsot prieš saulę laisvalaikiu,  tai net nesiruošia orai keistis. :huh2:

Atsakyti

Pagamino sūnui pasą. Reikia važiuoti pasiimti kurią dieną. Bet ten tieeek žmonių būna, kad reiks kelias valandas aukoti  :oh: ...kaip taip nesutvarkyti tos sistemos, kad žmonėms laisvadienio nereiktų, norint asmens dokumentą pasiimti. O ir automobilį palikti ten nėra kur. Jokios stovėjimo aikštelės...

Limcamca, kaip čempionatas? Dar vis pergalę švenčiat?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 08 liepos 2019 - 09:59

2019-ųjų geriausios nuotraukos. Fantastika.

https://www.national.../week-1-all/24/

Ačiū už nuorodą. Koks įvairus ir gražus pasaulis  :wub:

Atsakyti

Tai vis orais skundžiatės? Man tai naipuikiausi orai  :)  Šeštadienį į pirtį su vanojimu, o po to į ežerą  :wub:  Vėjas tokias bangas kėlė, kad ežeras kaip jūra bangavo. Fain. Šiandien man irgi nešalta. Gal jau klimaksas man?  :hmm:​ 

Atsakyti

Mano sūnus tai iki šiol į lauką varo marškinėliai trumpom rankovėm ir šortai ...gi vasara 😁

Atsakyti