Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

as tikrai labai rimtai mastau apie Orages deportacija i siaures asigali... nu tikrai rimtai :D

Atsakyti

Sedziu nuo tu veju sprandu surakintu, galvos pasukt ne na pravo, ne na levo negaliu. Suduva konkreti.

Atsakyti

Sedziu nuo tu veju sprandu surakintu, galvos pasukt ne na pravo, ne na levo negaliu. Suduva konkreti.

Nu tu nors priežastį turi. Aš šįryt duše skutausi koją, kažkur šiknoj, nu ok ok, strėnose, trekšt. Ir vualia. Guliu Perskindol'iu prisitepusi ir fyg padeda  :B​ 

Atsakyti

as tikrai labai rimtai mastau apie Orages deportacija i siaures asigali... nu tikrai rimtai :D

Aš prisidedu 😁

Atsakyti

Starost ne radost  :B​ 

Atsakyti

sunkiausia būna vairuot mašiną su susuktu kaklu, žinau tą džiaugsmą. Pasitepk kuo nors atpalaiduojančiu.

Atsakyti

Nu tu nors priežastį turi. Aš šįryt duše skutausi koją, kažkur šiknoj, nu ok ok, strėnose, trekšt. Ir vualia. Guliu Perskindol'iu prisitepusi ir fyg padeda  :B 

Ir as juo tepuosi :D nes tik toki turiu ir tik toki zinau. Reiks eit i senatves kursus :D 

Atsakyti

sunkiausia būna vairuot mašiną su susuktu kaklu, žinau tą džiaugsmą. Pasitepk kuo nors atpalaiduojančiu.

Parvairavau kazkaip 300 km. O kas tas atpalaiduojantis galetu buti?

Atsakyti

Parvairavau kazkaip 300 km. O kas tas atpalaiduojantis galetu buti?

Išdykėlis

Atsakyti

Išdykėlis

Velnias!!! Kaime palikau :D 

Atsakyti

Va čia tai tiesiog pravalas. Teks grįžt?

Atsakyti

Na tai jau ir liksi dabar neatsipalaidavus  :hihihi:​ 

Atsakyti