nu man tai irgi salta pvz siom dienom, nu tie niekingi 17-18 nesildo nesildo noriu karscio vel, bet kad nelabai artimu metu jo nusimato
Kalcio, magnio, geležies ir tt žvynelinė, inkstų bėdos ir tt, labai daug variantų gali būti, kaip ir nelygumai būna įvairūs.
Tai kaip žinoti ką gerti ar ką tepti ant jų, kad susitvarkytų
Kaip čia apibūdinus tą nagų paviršiaus nelygumą ...jaučiu tiesiog juos liesdama, o įsižiūrėjus tokios kaip ir vertikalios vagelės matosi.
Tenerifej
Rimtai? Ten dabar ne karščiai?
Ei patriotes , o jei man kazkaip blogai atrodo tas MK.Ir jo elgesys Daumanto atzvilgiu.
Tai jus esate giesmes giedotojos ,nasilniko ir paleistuvo garbintojos ir sv daumanto niekintojos ar kaip?Ar kaip visada - istorija tik is nugaletoju puses ir nugaletoju jau niekas neteis?
Daumantas šventas tik rusėnams, nes padėjo lietuvių žemes puldinėt. Mindaugo elgesys jo atžvilgiu, aišku, buvo neetiškas, bet jo atsakas, išpjaunant ir jį, ir jo sūnus, taip pat nėra labai dvasingas
Rimtai? Ten dabar ne karščiai?
Pažiūrėjau gismeteo prognozes - tai Santa Kruz kaip Lietuvoj
Ei patriotes , o jei man kazkaip blogai atrodo tas MK.Ir jo elgesys Daumanto atzvilgiu.
Tai jus esate giesmes giedotojos ,nasilniko ir paleistuvo garbintojos ir sv daumanto niekintojos ar kaip?Ar kaip visada - istorija tik is nugaletoju puses ir nugaletoju jau niekas neteis?
Himną skyrėm Lietuvai, ne Mindaugui. Tavo minimą soituaciją taip pat aptarėm.
Kaip čia apibūdinus tą nagų paviršiaus nelygumą ...jaučiu tiesiog juos liesdama, o įsižiūrėjus tokios kaip ir vertikalios vagelės matosi.
Šie produktai man labai patinka ir veiksmingi. O kalcio magnio pagerti manau visad į naudą, įpatingai vasarą 😁