Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

viltis kieno ten motina? :hmm: :hmm: :D :D

pernai net spalio 18diena buvo silciau nei pvz siandien liepos 6 :D

Gerokai perdedi gąsdindama festiną :) . Arba nežinau kur tu čia esi, bet Vilniuj kasdien saulė. Po kokių 15 minučių nulyja ir vėl sausa. Nei botų, nei striukių nematau, kad kas dėvėtų  :hmm: ...vakar irgi taip gražiai visas Vilnius su dekučiais susirinkę į Lukiškių aikštę piknikavo ir pramogavo, net vakare, koncerto metu ir tai dar 18 laipsnių buvo  :) 

Atsakyti
Ei patriotes , o jei man kazkaip blogai atrodo tas MK.Ir jo elgesys Daumanto atzvilgiu.
Tai jus esate giesmes giedotojos ,nasilniko ir paleistuvo garbintojos ir sv daumanto niekintojos ar kaip?Ar kaip visada - istorija tik is nugaletoju puses ir nugaletoju jau niekas neteis?
Atsakyti

Visuotinis giesmės giedojimas buvo sumanytas Lietuvos tūkstantmečio proga prieš dešimt metų. Visiems patiko ir tęsiasi ta tradicija jau dešimtmetį. Ypač išpopuliarėjo prie keturis metus, kai buvo šūkis, kad lietuvių pasaulyje 4 milijonai  :lietuva:​ 

Atsakyti
O tu isitikinus ,kad taip jau ir visiems?
Atsakyti

O tu isitikinus ,kad taip jau ir visiems?

Gerai jau netiksliai parašiau  :D  ...daug kam ši idėja patiko  :lietuva:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 07 liepos 2019 - 09:58

Gerokai perdedi gąsdindama festiną :) . Arba nežinau kur tu čia esi, bet Vilniuj kasdien saulė. Po kokių 15 minučių nulyja ir vėl sausa. Nei botų, nei striukių nematau, kad kas dėvėtų  :hmm: ...vakar irgi taip gražiai visas Vilnius su dekučiais susirinkę į Lukiškių aikštę piknikavo ir pramogavo, net vakare, koncerto metu ir tai dar 18 laipsnių buvo  :)

Taigi čia Frofesorė  :ax:  Jos tokia mada  :hihihi: Jeigu žmogui komfortiška temperatūra virš +30, tikiu, kad iki +20 gali prireikti striukės  :lol: 

Atsakyti

Aš gi tai turiu ir internetą, ir lietuvišką tv matau, ir net šeimą tėvynėj, viską žinau, kas ir kaip ten. Nieko nebijau, išgyvensiu, jei tik pragaro liepsnų karščio neįjungs  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Aš tai noriu karščio  :vacation1: man tas 18 tai košmaras, šalta  :bijau2:  penktadienį į Zarasus lekiam, tai labai labai tikiuosi bus šilčiau  :dry2:​ 

Atsakyti

Aš tai noriu 25 ...kur užsisakyti  :B​ 

Atsakyti

Kokių vitaminų ar dar ko trūksta kai nagų paviršius darosi nelygus?  :hmm:​ 

Atsakyti

Kokių vitaminų ar dar ko trūksta kai nagų paviršius darosi nelygus?  :hmm:​ 

Kalcio, magnio, geležies ir tt žvynelinė, inkstų bėdos ir tt, labai daug variantų gali būti, kaip ir nelygumai būna įvairūs. 

Atsakyti

nu man tai irgi salta pvz siom dienom, nu tie niekingi 17-18 nesildo nesildo :D noriu karscio vel, bet kad nelabai artimu metu jo nusimato  :unsure:​ 

Atsakyti