Dar Elija ir Tresnia prie to gausaus burio
Kažkaip galvojau Lietuvoje ta mielų zuikučių mezgėja
O Elijai - tai gal net atskiros trispalvės reikia ...gi neaišku kokioj šaly dabar klausosi kaip pinigėliai byra
Oi ne, turbūt tuo metu aš maiviausi prieš veidrodį ir prieš bambeklį
Nusipirkau dvi sukneles, tegu net nebando per visas atostogas lyti
Ryt jau krausiu lagaminą
Taigi tu lyg ir dzūkė? Jie iki šiol skundžiasi, kad pas juos nelyja ir nei grybų nei uogų ...dėl tos sausros dzūkų mergos liks nuogos
Taigi tu lyg ir dzūkė? Jie iki šiol skundžiasi, kad pas juos nelyja ir nei grybų nei uogų ...dėl tos sausros dzūkų mergos liks nuogos
Bus kaip bus, kol kas mano orų prognozė rodo nelabai tinkamus orus suknelėms ir basutėms ateinančią savaitę
Dzūkė dzūkė aš, grynakraujė Tegul verkia, kas toms mergoms belieka Aš gi ne merga
Oi ne, turbūt tuo metu aš maiviausi prieš veidrodį ir prieš bambeklį
Nusipirkau dvi sukneles, tegu net nebando per visas atostogas lyti
Ryt jau krausiu lagaminą
jei ka, keik Orage ji cia vasara is musu isvijo dabar dar to lietaus nedaug, bet zada, zada zodziu striuke ir guminius irgi isimesk i lagamina
Tai kaip tos lietuvių bendruomenės išsibarsčiusios po pasaulį, giedojote Tautišką giesmę?
8p.m.
Festina
Alta
Ir didžiausias būrys Limcamca, Sistina, Upjora, Terezza
Nepamiršau kurios?
O taip. Kartu su Elija, Elijum ir Elijūte unisonu traukėm. Kaipgi kitaip?
kas norit asara nubraukt, paziurekit Five feet apart, labai jaudinanti drama.
baigiau visus ziurimus serialus ziuret pagaliau, tai dabar filmu sankaupas tustinu, nes tuoj kompe nebetilps nu tuoj atostogos, tai jei tokie orai bus, tai man rodos tik filmus ir beliks ziuret
Aš baigsiu ryt Hanibalą žiūūrėt. Elijūtė dar kažkokį prisakė, bet aš per girtą galvą pamiršau. Reikės skambinti, kad primintų