Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Dar Elija ir Tresnia prie to gausaus burio :)

Kažkaip galvojau Lietuvoje ta mielų zuikučių mezgėja  :mastau: 

O Elijai - tai gal net atskiros trispalvės reikia  :lietuva:  ...gi neaišku kokioj šaly dabar klausosi kaip pinigėliai byra  :D 

Atsakyti

Oi ne, turbūt tuo metu aš maiviausi prieš veidrodį ir prieš bambeklį  :flirt2:  

Nusipirkau dvi sukneles, tegu net nebando per visas atostogas lyt:D

Ryt jau krausiu lagaminą  :yahoo:

Taigi tu lyg ir dzūkė? Jie iki šiol skundžiasi, kad pas juos nelyja ir nei grybų nei uogų ...dėl tos sausros dzūkų mergos liks nuogos  :lol:​ 

Atsakyti

Taigi tu lyg ir dzūkė? Jie iki šiol skundžiasi, kad pas juos nelyja ir nei grybų nei uogų ...dėl tos sausros dzūkų mergos liks nuogos  :lol:​ 

Bus kaip bus, kol kas mano orų prognozė rodo nelabai tinkamus orus suknelėms ir basutėms ateinančią savaitę  :B 

Dzūkė dzūkė aš, grynakraujė  :lol:  Tegul verkia, kas toms mergoms belieka  :lol:  Aš gi ne merga  :P  :flirt2:​ 

Atsakyti

Oi ne, turbūt tuo metu aš maiviausi prieš veidrodį ir prieš bambeklį  :flirt2:  

Nusipirkau dvi sukneles, tegu net nebando per visas atostogas lyti  :D

Ryt jau krausiu lagaminą  :yahoo:

jei ka, keik Orage :lol: ji cia vasara is musu isvijo :D  dabar dar to lietaus nedaug, bet zada, zada :D zodziu striuke ir guminius irgi isimesk i lagamina :D

Atsakyti

jei ka, keik Orage :lol: ji cia vasara is musu isvijo :D  dabar dar to lietaus nedaug, bet zada, zada :D zodziu striuke ir guminius irgi isimesk i lagamina :D

Nu čia daba, aš noriu lietuviškos vasaros, nereikia man pragaro liepsnų  :lol:  Oragė mano draugė, ar pamiršai  :ax:​ 

Atsakyti

Nu čia daba, aš noriu lietuviškos vasaros, nereikia man pragaro liepsnų  :lol:  Oragė mano draugė, ar pamiršai  :ax:​ 

nebus tau net lietuviskos vasaros, Orage rudeni ant Lietuvos pasauke :D

Atsakyti

nebus tau net lietuviskos vasaros, Orage rudeni ant Lietuvos pasauke :D

Bus bus, mes ne vienai dienai grįžtam  :victory2:​ 

Atsakyti

viltis kieno ten motina? :hmm: :hmm: :D :D

pernai net spalio 18diena buvo silciau nei pvz siandien liepos 6 :D

Atsakyti

viltis kieno ten motina? :hmm: :hmm: :D :D

pernai net spalio 18diena buvo silciau nei pvz siandien liepos 6 :D

Atsakyti

Nepavydėk man ilgų atostogų  :liezuvis:  :D 

Atsakyti

Tai kaip tos lietuvių bendruomenės išsibarsčiusios po pasaulį, giedojote Tautišką giesmę?  

8p.m.  :lietuva:

Festina  :lietuva:

Alta  :lietuva:

Ir didžiausias būrys Limcamca, Sistina, Upjora, Terezza  :lietuva:

Nepamiršau kurios?  :hmm:

O taip. Kartu su Elija, Elijum ir Elijūte unisonu traukėm. Kaipgi kitaip?

kas norit asara nubraukt, paziurekit Five feet apart, labai jaudinanti drama.

baigiau visus ziurimus serialus ziuret pagaliau, tai dabar filmu sankaupas tustinu, nes tuoj kompe nebetilps :D nu tuoj atostogos, tai jei tokie orai bus, tai man rodos tik filmus ir beliks ziuret :D

Aš baigsiu ryt Hanibalą žiūūrėt. Elijūtė dar kažkokį prisakė, bet aš per girtą galvą pamiršau. Reikės skambinti, kad primintų  :oh: 

Atsakyti

Išsikrausčiau į svetainę, bambeklis kaip su švilpuku nosim varo  :oh: 

Mano miegas turbūt jau išvyko į tėvynę anksčiau manęs  :mastau: Jei nebūtų apsiniaukęs dangus, tokiu laiku jau beveik šviesu būna. Pas mus dabar pusė trijų nakties, ar ryto, nežinau  :D​ 

Atsakyti