Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

as sunis myliu, visus isglostau, jei seimininkai leidzia. bet vat namie nenoriu :) man namuose tai tik kates patinka :) o ir siaip gyviu uztenka man namie...kate...200litru akvariumas su zuveliokais, vyras, vaikas... :lol: 

Atsakyti

Kaip sutaria katė ir žuvytės?  :D 

Atsakyti

Laba, su švente  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva: 

Alta, bet ir Lietuvoje kažkada turizmo nebuvo, ir lygiai taip pat galėjai būti padavėjos aprėkta. GAvo ES pinigėlių, daug kas keitės ir į gerą pusę. Gal kažkada ir Bulgarijoje taip bus, pasikeis žmonių mentalitetas, pamatys kad turistai ne priešai. Kiek skaičiau apie Veneciją, pvz vietiniai gi baisiausiai  nekenčia turistų ir net jiems kenkia. 

Dėl šunų-kačių tai čia tiesiog kiek žmonių, tiek nuomonių. Mes irgi visada už šunį buvom, bet jo priežiūra sudėtingesnė nei katės. Plius, tų visokių mažų nemėgstam, reiktų rimto, didelio. O, čia jau visko daugiau: ir laiko ir priežiūros ir pan. Tad, katė idealus variantas. Katė šuns charakterio - išvis net vyrams patinka  :) taigi, kaip šuniuką dresiruoja, draugauja abu, mat gi tas katinas visur iš paskos, ramybės neduoda, ir miauksi garsiausiai  :D  :D Ir, net namo grįžusį pasitinka.  :D​ 

Atsakyti

Kaip sutaria katė ir žuvytės?  :D

nulis reakcijos zinok :) gali prie stiklo kates snukeli prilipdyt, net nereaguoja, kad ten uz stiklo kazkas plaukioja :D pamenu kazkada net per plansete buvau atsisiuntus zaidima katems, ten buvo galima pasirinkti muse arba zuvyte ir ji plaukioja ekrane, ir atseit kate turi ja gausdyt. pfff, vel nulis reakcijos :D va gyva muse jei pamato ar kokia naktine plastake, tai uj, dantim kalena :D arba pas mus megsta balandziai ant balkono palanges nutupt, ir kadangi dabar jau nemazai metu i balkona ponia visai neileidziama, tai per balkono langa tupedama dantim kalena ziuredama i balandzius :D zodziu paukstienos megeja labiau, nei zuvies :D ant jos valgomo maisto irgi tai jauciasi :D is zuvies valgo tik tuna

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 06 liepos 2019 - 18:12

Mano katei tai dzin ji mėgsta ar nemėgsta - jai svarbu medžioti. Pas mane ji kambarinė katė, bet kai atostogaujam, o katę palieku mamai, tada patampa laukine  :D ...ne tik drugelius ar muses vaikosi, bet ir kurmius pernai mamos kieme išnaikino, o paukščiukus jeigu kas leistų - tai ir iš inkilų iškrapštytų  ...net kaimynų šunį iš kiemo išvaro, kol ten ji svečiuojasi, tol kaimynų šuo ten kojos įkelti negali  :lol: 

Atsakyti

Tai gal jei dangti nukelciau ir realiai pasiekt zuvytes galetu kazi kas butu :D bet va per stikla tik balandziai idomus. Turiu itarima, kad tada kai pro balkona issoko tai butent balandzius ir gaude.

Atsakyti

Tai kaip tos lietuvių bendruomenės išsibarsčiusios po pasaulį, giedojote Tautišką giesmę?  

8p.m.  :lietuva: 

Festina  :lietuva: 

Alta  :lietuva: 

Ir didžiausias būrys Limcamca, Sistina, Upjora, Terezza  :lietuva: 

Nepamiršau kurios?  :hmm: 

Atsakyti
Dar Elija ir Tresnia prie to gausaus burio :)
Atsakyti

Mes tai snd Mindauginiu proga pasivaikščiojom aplink ežerą 15 km

Atsakyti

Aš tai su kaimynais šampe išgėriau  :D  daba kažkurie dar ferverkus šaudo  :lietuva:​ 

Atsakyti

kas norit asara nubraukt, paziurekit Five feet apart, labai jaudinanti drama.

baigiau visus ziurimus serialus ziuret pagaliau, tai dabar filmu sankaupas tustinu, nes tuoj kompe nebetilps :D nu tuoj atostogos, tai jei tokie orai bus, tai man rodos tik filmus ir beliks ziuret :D

Atsakyti

Oi ne, turbūt tuo metu aš maiviausi prieš veidrodį ir prieš bambeklį  :flirt2:  

Nusipirkau dvi sukneles, tegu net nebando per visas atostogas lyti  :D 

Ryt jau krausiu lagaminą  :yahoo:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 06 liepos 2019 - 22:53