Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Paduos tavo mergas kaimynai į teismą už keliamą triukšmą  :D  ...kaip tik dabar Prancūzijoje teisiamas gaidys už giedojimą  :lol:  :lol:

https://www.alfa.lt/...aujantis-gaidys

Oi blyn, kur ritasi pasaulis  :lol: 

Klausykit, damos, man čia va toks klausimas kilo: kodėl dažnas vyras nepakenčią kačių?

Per gyvenimą esu sutikus tik vieną kačių nepernešančią moterį, o va vyrų tikrai labai nemažai, kurie patys mielai tas kates vietoj šunų vaikytųsi? Kame čia fenomenas?

Atsakyti

Klausykit, damos, man čia va toks klausimas kilo: kodėl dažnas vyras nepakenčią kačių?

Per gyvenimą esu sutikus tik vieną kačių nepernešančią moterį, o va vyrų tikrai labai nemažai, kurie patys mielai tas kates vietoj šunų vaikytųsi? Kame čia fenomenas?

niekada nemegau, kaciu, nebent mazyciu kaciuku ir tai turbut tik vaikysteje, kazkaip su metais visaip palankiai i juos ziuriu, ir ypac kai tu taip meilei savo katytes pateiki...:)

apie vyras nekazka galiu pasakyti, is tiesu nesu girdejusi vyro, kad  sakytu, kad noriu katino, kad suns tai tikrai taip, o su katinais kazkaip sudetingesnis reikalas...

Atsakyti

Gal tipo nevyriška katės norėti  :hmm: ...nors jeigu jau namuose ta katė atsiranda - tai tada jau ir myli  :D​ 

Atsakyti

niekada nemegau, kaciu, nebent mazyciu kaciuku ir tai turbut tik vaikysteje, kazkaip su metais visaip palankiai i juos ziuriu, ir ypac kai tu taip meilei savo katytes pateiki... :)

apie vyras nekazka galiu pasakyti, is tiesu nesu girdejusi vyro, kad  sakytu, kad noriu katino, kad suns tai tikrai taip, o su katinais kazkaip sudetingesnis reikalas...

Man kaip tik šuva atrodo reikalas sudėtingesnis. Jam daug daugiau dėmesio ir priežiūros reikia. Jau vien tas vedžiojimas kiek laiko atima. Žinoma, iš šuns emocijų bei bendravimo gerokai daugiau. 

Aš pati, jei galėčiau, tai dar ir katės vienos kitos norėčiau, ir poros šunų, ir žirgų. Dar žalčiuką mielai laikyčiau. Bet yra taip, kad su mano gyvenimo būdu ir galimybėmis derinasi tik katės.

Atsakyti

Nugi nevyyyyyriška  :D  Glaustosi, murkia, visokios meilės seilės.  :D  Nors maniškis labai labai myli kates. Labiau nei šunis. 

Labdien

Pasiėmiau užuolaidas, dabar dilema, kas valys langą. Manau ne aš  :B 

Atsakyti

Gal tipo nevyriška katės norėti  :hmm: ...nors jeigu jau namuose ta katė atsiranda - tai tada jau ir myli  :D​ 

ne visi :) maniskes taip ir nepamilo :) nera priesai, bet tikrai ir ne draugai :) kitaip sakant, vienas kita tik toleruoja :D bet kate prie jo ir neina, visada islaiko saugu atstuma :) bet jis kaciu apskritai nelabai megsta. tik va musu seimoj taip jau gavosi, kad kate pas mane atsirado pora menesiu pries mums susipazistant, tai nebuvo kur detis, teko gyvent ir su ja :D 

Atsakyti

ne visi :) maniskes taip ir nepamilo :) nera priesai, bet tikrai ir ne draugai :) kitaip sakant, vienas kita tik toleruoja :D bet kate prie jo ir neina, visada islaiko saugu atstuma :) bet jis kaciu apskritai nelabai megsta. tik va musu seimoj taip jau gavosi, kad kate pas mane atsirado pora menesiu pries mums susipazistant, tai nebuvo kur detis, teko gyvent ir su ja :D

O tai galvoji šunį labiau mylėtų? :hmm:​  Gal jis apskritai linkęs mylėti tik žmones  :D 

Atsakyti

Man katės ir nelabai, nu nemyliu aš jų  :D  bet pažįstu vieną vyrą kuris augina ir labai myli kates  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 06 liepos 2019 - 15:07

O tai galvoji šunį labiau mylėtų? :hmm:​  Gal jis apskritai linkęs mylėti tik žmones  :D

suni tikrai myletu, ir net labai nori :) jis jau yra turejes suni, tik po skyrybu su pana suo pasiliko su ja :) o tada akiratyje pasirodziau as su savo kate :D 

Atsakyti

Man katės ir nelabai, nu nemyliu aš jų  :D  bet pažįstu vieną vyrą kuris augina ir labai myli kates  :wub:​ 

Na va, Rykute ne vyras, o kačių nemyli. Tai ne nuo lyties priklauso namuose bus šuo ar katė  :) 

O ir visų čia šunų turėtojų ar vyrai, ar pačios labiau tuos šunis mylit, prižiūrit ir vedžiojat  :mastau:​ 

Atsakyti

Na va, Rykute ne vyras, o kačių nemyli. Tai ne nuo lyties priklauso namuose bus šuo ar katė  :)

O ir visų čia šunų turėtojų ar vyrai, ar pačios labiau tuos šunis mylit, prižiūrit ir vedžiojat  :mastau:​ 

Mano sūnus tai labai myli ir vedžioja, žaidžia, rūpinasi  :wub: prieš tai papūgą turėjome, tai ir buvo draugeliai  :D  o katės tai jam matomai neįdomios, bet gal, kad pas mus jų niekada namie ir nebuvo :hmm:​ 

Atsakyti

Bambeklis myli kates, biškutį tik mažiau negu aš. Visada pakalbina kokį kaimyną, keli net pas mus į namus užeina. Čia aš apie katinus, ne žmones  :D 

Dažniau vyrai nori šuns, nes gali jį valdyti, būti vadu. O katinas valdo tave  :hihihi: 

Atsakyti