Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Eularija, kas tau aCitiko? Aš perku viską, kad tinka ir patinka. Nežinai žmogus, kada gali prireikti. Sekmadienio baliui uošvienė nupirko lininę gražią suknelę. Bet jau esu kojas nusidaužius.  :oh:  :oh:  :oh: Tai niežti nagai ryt iki Next palėkti kelnių lininių pasižiūrėti. :ax:​ 

Ir aš pastarąjį pusmetį sau nieko negailėjau, bet  deja piniginė nėra neišsenkantis šaltinis  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Akinių skaitymuimir man jau reikia,  nes jau nekartą į kuriozines situacijas patekau dėl negalėjimo perskaityti  :D 

Bet nueinu į optiką, pažiūriu rėmų kainas ir pagalvoju, kad dar gal nelabai reikia  :D​ 

Atsakyti

Vajej, kaip tie darbai prie kompų ir nuolatiniai spoksojimai į telefonus akis sugadina. Mano mamai bus 81, niekad dar akinių nėra turėjus.

Aš tai lyg ir matau, ale viena akis kaip tai prasčiau lyg.

Atsakyti

o rimtai, jei tik su viena akim bedos, irgi israso akinius? vienas stiklas tada bus "serganciai" akiai, kitas tiesiog paprastas stiklas sveikajai? kazkaip seimoj pas mus visi be akiniu, na neskaitant brolienes, ai dabar ir sunenui 5 metu akinukus reikia nesiot, bet pas ji ten kazkaip tas sutvarkomas dalykas, kur akinukus kazkuri laika panesiojus po to ju greiciausia nebereiks.

Atsakyti

Akinių skaitymuimir man jau reikia,  nes jau nekartą į kuriozines situacijas patekau dėl negalėjimo perskaityti  :D

Bet nueinu į optiką, pažiūriu rėmų kainas ir pagalvoju, kad dar gal nelabai reikia  :D​ 

O tu neapsigauk, ten rėmelių yra ir už 9,99€  Ir beje, vizualiai jie man daug daug gražesni. Mane kai pirmą kartą, tai optika konkrečiai išdraugavo.  :B  Aš įėjau receptus į priekį atkišus, nu tai ir parinko... su akcija... vardiniai rėmeliai, antri už 0,01€. Kitokių žinokit net neapsimoka imti, nes 2 reikia, akcijos nėr, tai tas pats gausis. Mgm, kur gi ne  :B  Šiandien kai nuėjau atsiimti antrųjų, apžiūrėjau. Tai ir 9,99 ir 29€. Ir kur kas tinkamesni mano veido formai. O iš vardinių ėmiau mažiausiai baisius, nes nu nebuvo iš ko rinktis  :oh:​ 

Atsakyti

o rimtai, jei tik su viena akim bedos, irgi israso akinius? vienas stiklas tada bus "serganciai" akiai, kitas tiesiog paprastas stiklas sveikajai? kazkaip seimoj pas mus visi be akiniu, na neskaitant brolienes, ai dabar ir sunenui 5 metu akinukus reikia nesiot, bet pas ji ten kazkaip tas sutvarkomas dalykas, kur akinukus kazkuri laika panesiojus po to ju greiciausia nebereiks.

Tai tikriausiai priklauso nuo to, kaip stipriai ta viena serga. Man jei ne tas astigmatizmas, tai net nebūtų rašę akinių. Sakė gydytoja, kad paprastai iki 1 dioptrijos pacientai dažniausiai net nesikreipia. 

Atsakyti

Tai tikriausiai priklauso nuo to, kaip stipriai ta viena serga. Man jei ne tas astigmatizmas, tai net nebūtų rašę akinių. Sakė gydytoja, kad paprastai iki 1 dioptrijos pacientai dažniausiai net nesikreipia. 

tai vat nelabai zinau as tu skaiciu. sakau, jei nebutu tikrine, tai pati gal dar ir pastebejus nebuciau, bet kai nuejau, ir oplia, sako nu nelabai su jusu ta desine. bet dar ne tiek matyt, nes paskyre tik pasirodyt po puses metu. aisku jau praejo dukart po puse metu, tai jau tikrai gal reiktu nueit, akys ne juokas, kad neprisidirbt daugiau uz tokius nenuejimus...nors pokyciu kaip ir nejauciu, bet tai nejauciau ir pries metus, o va yra kaip yra.

Atsakyti

Pas mane akiniai apačioje pasilpninti, tai gerai kai akys pavargę ir tada galiu su jais dirbti (kai dirbu labai smulkiai,dažniausiai  nusiimu akinius), o ir Tlf perksaityti žinutę metant žvilgsnį akys geriau reaguoja, seniau būdavo kai matai iš arti gerai, su akiniais greitai pažiūrėjus į ekraną, nes susilieja viskas.

Atsakyti

O tu neapsigauk, ten rėmelių yra ir už 9,99€  Ir beje, vizualiai jie man daug daug gražesni. Mane kai pirmą kartą, tai optika konkrečiai išdraugavo.  :B  Aš įėjau receptus į priekį atkišus, nu tai ir parinko... su akcija... vardiniai rėmeliai, antri už 0,01€. Kitokių žinokit net neapsimoka imti, nes 2 reikia, akcijos nėr, tai tas pats gausis. Mgm, kur gi ne  :B  Šiandien kai nuėjau atsiimti antrųjų, apžiūrėjau. Tai ir 9,99 ir 29€. Ir kur kas tinkamesni mano veido formai. O iš vardinių ėmiau mažiausiai baisius, nes nu nebuvo iš ko rinktis  :oh:​ 

Kurie man gražūs, tai pusę algos kainuoja  :B 

Mano akys tai dėl amžiaus pasilpo. Iš arti arba prieblandoje skatyti smulkų sriftą problema. Kai tikrina, tai dar antrą nuo apačios eilutę matau.

Atsakyti

Mano mergos kas vakarą skandalus kelia. Dabar viena balkone rėkauja, kita prieš veidrodį atsisėdus koliojasi.  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 05 liepos 2019 - 22:31
QUOTE(Limcamca @ 2019 07 05, 18:45)
<p>Matai, kaip Bulgarija nusivažiavo. O, galėjo iš turizmo gyventi. </p><p>Įdomumo dėlei pasižiūrėjau, iš mūsų skristi, kainos tai tokios pat, nesumažėję nė kiek. </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Upjora" data-cid="72463687" data-time="1562328972"><div><p></p><p>Limcamca, uošvių namas ir kiemas yra pavyzdiniai, o mūsų lodorius yra inteligentų draugijos narys ir visus tuliko reikalus daro tik kieme. Per savo karjerą mūsų šeimoje tik vieną kartą atliko nr2 prie jūros, taip visada ir viską neša namo.</p></div></blockquote><p></p><p>Eik tu sau, vargšiukas. O, kaip jis tada viešbutyje išbūna?</p><p>Ot vargelis, taip. </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Upjora" data-cid="72463688" data-time="1562329015"><div><p>Limcamca, o kaip tą Kentukio vištą kepsi?</p></div></blockquote><p></p><p>Avoliosiu miltuose su visokiais prieskoniais ir virsiu aliejuje. Vaikai valgys su bulvytėm fri, o mes su vyru su jogurtiniu padažu. Užsimanom kartais nesveiko maisto. </p><p>Atradau Lidl iškaulintas šlauneles, labai gera mėsa, labai minkšta. </p>

Oi ta lietuviu kalba , limcamca. Tiek metu esi ER pavaldine .Kad nusivaziuot nuo kalno , reikia but buvus ant jo.O cia panasu kad turizmas klestejo aleksandro makedoniecio laikais.Siaip nezinau , pagal sugriuvusia infrastruktura sprendziu.
Cia reikia is naujo kurti , ta turizma. Bet nemanau ,kad yra sansu. Gal sistinos bobutes draugems ir pasiseke , buna ,tesiog pasiseka .Nes viskas cia nuo personaliju priklauso. Papuoli ant gero zmogaus ,lieki patenkintas ,o buna kad zvaigzdetam viesbuty iskeikia paprasius sakutes.Ar kurorte kelio paklausus.O buna ,kad nusiurusiam kioske nuostabiai aptarnauja. Amzinas siurprizas ir expromtas.O avialinijos planuoja reisus pagal metadata atsiliepimus .Pernai buvo leidosi 6 lektuvai per diena , siemet 6 per savaite biggrin.gif
Atsakyti

Mano mergos kas vakarą skandalus kelia. Dabar viena balkone rėkauja, kita prieš veidrodį atsisėdus koliojasi.  :D​ 

Paduos tavo mergas kaimynai į teismą už keliamą triukšmą  :D  ...kaip tik dabar Prancūzijoje teisiamas gaidys už giedojimą  :lol:  :lol: 

https://www.alfa.lt/...aujantis-gaidys

Atsakyti