Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Zinok nzn. Nemaciau. Papurski putom. Drozi i apacia kazkaip ir valosi. Jauciu gerai paaiskinau  :D

Iskart aisku pasidare  :D O siaip tai rimtai idomu kas per aparatas. Pats nemegstamiausias darbas langus valyt, kol prisiruosiu  :oh: 

Atsakyti

as dirbsiu sestadieni, man prasom pastomatu :B

kodel iskart garbanotos?  taigi droziant langus subraizyt galima. o tu apie ka ? :laugh: :laugh:

Per didelis. Netilps jis

Tai as irgi apie langus 😂

Atsakyti

Man daba sūnus gamina visokius taco, pasta ir hamburgerius BBQ  :taika:​ paskiau aiškina, kad mamai reikia dietos laikytis, nes mama stoooora  :bash:

Beveik kaip mb, vis paragauk pyragėlio, gal dar pakartosi, tu valgyk valgyk... o po to "oj, bumbulėli, reiktų dietos laikytis, sportuoti"... nors pritrėkšk prie sienos :D

Atsakyti

Iskart aisku pasidare  :D O siaip tai rimtai idomu kas per aparatas. Pats nemegstamiausias darbas langus valyt, kol prisiruosiu  :oh:

Jei nepamirsiu, paklausiu mamos.

ji man vasara ji rode, tik uzmeciau aki, nesigilinau. Vat ir nepamenu nei ksip atrodo 😆

Atsakyti

nu man tada dar pasiseke, nes vyras maitina, bet nieko apie svori nesako :D o gal bijo? :hmm: :hmm:

Atsakyti

nu man tada dar pasiseke, nes vyras maitina, bet nieko apie svori nesako :D o gal bijo? :hmm: :hmm:

Šluotos bijo, arba langus dar teks valyti :D

Atsakyti

Šluotos bijo, arba langus dar teks valyti :D

nevalo jis langu :huh2:  nors ir as retai juos valau :lol: 11auksto privalumai, kad neuzsinesa greit :D o kai saule sviecia visada galima uzuolaidas uztraukt :lol:

Atsakyti

Zinok nzn. Nemaciau. Papurski putom. Drozi i apacia kazkaip ir valosi. Jauciu gerai paaiskinau  :D 

Labai gerai😁

Jus apie dietas, o as bulviu keptu laukiu su cesnakiniu padazu😎 

Atsakyti

Labai gerai😁

o vaikyti, perspjovei visas :D desimta vakaro keptos bulves :D

Atsakyti

o vaikyti, perspjovei visas :D desimta vakaro keptos bulves :D

Man jokio skirtumo kada😂 noriu ir taskas😎 

Atsakyti

Labai gerai😁

Už keptas bulves dabar, ne ne, inksto neduočiau, bet nužudyt ką nors jau galėčiau  :B​ 

Atsakyti

Už keptas bulves dabar, ne ne, inksto neduočiau, bet nužudyt ką nors jau galėčiau  :B​ 

As visko visko is maisto atsisakyti galiu, bet tik ne bulviu. Visiska silpnybe viskam is bulviu. 

Atsakyti