Išroviau ir naxer išmečiau braškes. Nedera, o tos kelios prinokusios nėra ypatingai skanios. Игра не стоинт свечь.
Aš irgi jau namo pagaliau parsivilkau. Užvažiavau į Ozą pakeisti laikrodžiams batarkių, tai kaip tyčia laikrodininkas pusvalandžiui išėjęs. Tai ant palaukimo nuėjau į Peek&Cloppenburg. Ten prisiėmiau prisimatavau gražių drapanėlių ir jau bevelijau viską pirkti, bet susiėmiau, įsižnybau sau ir viską kabinoje palikau . Sutaupiau
Jei ryt dar ko nors norėsis, tai grįšiu ir nusipirksiu.
Eularija, kas tau aCitiko? Aš perku viską, kad tinka ir patinka. Nežinai žmogus, kada gali prireikti. Sekmadienio baliui uošvienė nupirko lininę gražią suknelę. Bet jau esu kojas nusidaužius. Tai niežti nagai ryt iki Next palėkti kelnių lininių pasižiūrėti.
Matai, kaip Bulgarija nusivažiavo. O, galėjo iš turizmo gyventi.
Įdomumo dėlei pasižiūrėjau, iš mūsų skristi, kainos tai tokios pat, nesumažėję nė kiek.
Limcamca, uošvių namas ir kiemas yra pavyzdiniai, o mūsų lodorius yra inteligentų draugijos narys ir visus tuliko reikalus daro tik kieme. Per savo karjerą mūsų šeimoje tik vieną kartą atliko nr2 prie jūros, taip visada ir viską neša namo.
Eik tu sau, vargšiukas. O, kaip jis tada viešbutyje išbūna?
Ot vargelis, taip.
Limcamca, o kaip tą Kentukio vištą kepsi?
Avoliosiu miltuose su visokiais prieskoniais ir virsiu aliejuje. Vaikai valgys su bulvytėm fri, o mes su vyru su jogurtiniu padažu. Užsimanom kartais nesveiko maisto.
Atradau Lidl iškaulintas šlauneles, labai gera mėsa, labai minkšta.
Iš vištienos praktiškai tik šitai ir valgau jau ne vieneri metai, super geras dalykas.
tik dabar sita geri uzmatei? as jau nezinau kiek metu jas net vietoj file dazniau naudoju, nes ne tokia sausa mesa man ju. o saslykai kokie fantastiski gaunasi is ju! dabar ir kalakuto slaunis tik iskaulintas imu, nes vargas su tom didziulem nenukaulintom slaunim
tik dabar sita geri uzmatei? as jau nezinau kiek metu jas net vietoj file dazniau naudoju, nes ne tokia sausa mesa man ju. o saslykai kokie fantastiski gaunasi is ju! dabar ir kalakuto slaunis tik iskaulintas imu, nes vargas su tom didziulem nenukaulintom slaunim
Aš irgi senų seniausiai jas perku. Daug ką iš jų gaminu. Šašlykus irgi pastoviai tik šlaunelių mėsos valgėm, bet kartais norisi ir kiaulienos sprandinės šašlykų.
Ramiai, ramiai mergičkos. Pas jus ir bevielis internetas greičiausias Europoje
Anksčiau niekur nemačiau tos mėsos, tai giriuosi ir rekomenduoju, kai Lidl pradėjo tokiom prekiaut
Tiesa, prie halal maisto mačiau.
Man ir vištienos šlaunelių mėsa patinka, dažnai ant žarijų kepam, dar suktinukus su įdaru kokiu patroškinu
Futbolas sekmadienį, ir dar visą dieną, nes turnyras. Kuo geriau seksis, tuo ilgiau būsim
Šiandien vakarienei KFC viščiukas. Užbėgau į Lidl, tai to tai ano, o gavosi taip, kad apsipirkau visai kitai savaitei. Taip ir būna.
Upjora bėgioja, matyt jau bus net skyles ant padų pratrynus
tai ko cia Tau del rytojaus palinketi tada ar, kad sektusi ar, kad ilgai buti nereiketu Na svarbu vaikas laimingas
Limcamca, lakstau kaip be galvos. Skylių nėra, puikioji pedikiūro meistrė taip sutvarkė pėdas.
Sėkmės turnyre tavo šaunuoliui.
Ryt iš pat ryto dar į pešyklą ir tada jau į sostinę minsiu. Tik pensininkai gali daryt balių sekmadienį.
Pavydžiu visoms atostogųjūrmalųirišeiginų. Man jau greit savaitgalis Lietuvoje šviečiasi. Šeštadienį su klasiokai, sekmadienį noriu drauges aplankyti, pirmadienį namo.
Vaikutis kitą savaitgalį su skautėm išvažiuoja į tikrą stovyklą, miegos miegmaišiuose palapinėse, tėvui širdį jau dabar skauda, nori pirkti super truper miegmaišį. Nieko, išgyvens. Po to namų minkštą lovą įvertins.
Linamog, tikiuosi tavo šuniui nieko rimto.
Lodorius ryt dviem naktim į internetą išvaro. Oi, bus zyzimo, kai pasiimsiu pirmadienį.
Lekiu. Iki!
...pasiilgau
Generolas ir kale rupestingai vengia baseino. Na stela vandens palaka ,kai galvoja ,kad as jos nematau. O generolas su kiaurasamciu siuksles pazvejoja ir kojas pamirko.
Beje bulgarijoje turizmas siemet oficialiai zlugo pagaliau. Pilnas feisbukas tusciu pliazu ir parduodamu bizniu ,galima net kedemis atskirai pirkt.Pagaliau gavo ko nusipelne ****** uz pusryciu bandeliu nekepima ,arbatos nevirima ir grubijaninima ant turistu.
mamos kaimyne su drauge buvo praejusi menesi, tai labai dziaugesi atostogomis Bulgarijoje. o dar tik 300 EUR tekainavo, bet gal ju reikalavimai nebuvo dideli.
Ramiai, ramiai mergičkos. Pas jus ir bevielis internetas greičiausias Europoje
Anksčiau niekur nemačiau tos mėsos, tai giriuosi ir rekomenduoju, kai Lidl pradėjo tokiom prekiaut
Tiesa, prie halal maisto mačiau.
va ir man naujiena ta iskaulinta mesyte na reikes nusipirkti ir isbandyti.
Labos ciocios, Tai valgot mėsą? Mane virtuvės šefė 3 dienas badu marino su visokiom fuiveu jūros bjaurybėm dienos pietum, po to gavau kažkokį švelniai tariant ne lietuviškam skoniui, bet tikrą avienos plovą. Tai šian išsiroviau atsiimti savo pirmųjų očkarikų į Panoramą, tai va sveikai ir skaniai pavalgiau McDonalde Tai va, dabar jau esu akiniuota ne dama. Vėl kiaurai sienas matau Tai dabar labiau patyrę dalinkitės gerąja praktika. Akinius iš karto gavau dvejus. Vieni skairymui-kompui, kiti į tolį. Nu bet kaip man su jais abejais gyvent patogiai? Vairuoju su vienais akiniais, einu į pardę, tada traukiu kitus, skaityt etiketėm?