Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas. Mano vaikis jau pagaliau be langetes  :yahoo: Nepejom grizt, jau chebrai skambina, i lauka reikia lekt  :D​ 

Atsakyti

:rolleyes:  :ax:

Priedas  Fly.JPG   44,67KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ir vakarykščia, dėl Fb nulūžimo įvertinta šiandien.

Priedas  Capitan.JPG   66,37KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas. Mano vaikis jau pagaliau be langetes  :yahoo: Nepejom grizt, jau chebrai skambina, i lauka reikia lekt  :D​ 

Kaip smagu, Persefone. Tegul dabar jau aplenkia jį traumos  :4u:  :4u: 

Laba  :4u: 

Atsakyti

Labas. Mano vaikis jau pagaliau be langetes  :yahoo: Nepejom grizt, jau chebrai skambina, i lauka reikia lekt  :D 

Kokios puikios naujienos. Va ką reiškia jaunas amžius viskas gija labai greitai. 

O ko jau čia trepsi kojele 😊pats laikas susimąstyti apie turima talentą ir iš jo pradėti gyventi 😊

Atsakyti

Kokios puikios naujienos. Va ką reiškia jaunas amžius viskas gija labai greitai. 

O ko jau čia trepsi kojele 😊pats laikas susimąstyti apie turima talentą ir iš jo pradėti gyventi 😊

Pamažu kreipiu mintis šia linkme.

Atsakyti

Gera ideja Terezza! 

Sedziu ant sopkes, pavargau net kvepuoti. 

Atsakyti

Gera ideja Terezza! 

Sedziu ant sopkes, pavargau net kvepuoti. 

Ką taip veikei?

Atsakyti

Ką taip veikei?

Tai žinai kaip būna: vienas reikalas, kitas reikalas ir vsio, nebepakvėpuoji  :D  :D 

Penktadienis  :yahoo: Rytoj miegosiu  :yahoo:​ 

Atsakyti

Labas rytas, 

..aš oro uoste laukiu savo “paukščio”. Smagu Lietuvoje, bet yra gera, kad galiu grįžti 😊į salą 😊

Tai žinai kaip būna: vienas reikalas, kitas reikalas ir vsio, nebepakvėpuoji  :D  :D

Penktadienis  :yahoo: Rytoj miegosiu  :yahoo: 

Tai sakai rytoj nei footbulo,nei svarbių reikalų nieko kas sutrukdyti miegą. 🤣☺

O kaip su tautiskos giesmes giedojimu rytoj?! 

Atsakyti

O man šiandien laisva, dar daba guliu ir lovoje kavą geriu  :wub:  vėliau varysiu nagučius susitvarkyti  :nail:​ 

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2019 07 05, 11:19)
<p>O man šiandien laisva, dar daba guliu ir lovoje kavą geriu  wub.gif  vėliau varysiu nagučius susitvarkyti  nail.gif​ </p>

As irgi lovoj su kava, reikes tuoj kilt, vest Baskervili laukan. Kazkokia zaraza ant sprando jam isaugo, 12d kirpykla, po jos reikes uzrasyt pas chirurge, kad apziuretu.
Atsakyti