Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

nu ne, draudzia tik nuo 4 ar 5 metu, pas mane dar tiek nera biggrin.gif
jei claim is tavo insurance (tavo kaltee) tada nuima, jei ne tavo (apmoka kitas draudimas) tada like avisi NCB.

Nesiginciju, gal pas tavo kitokios draudimo salygos.  :4u:​ 

Atsakyti

Tikrai taip. Šitas kūdikėlis sunkiai perkalbamas. Tikras angliokas. Jeigu kalendoriuje pavasaris - vasara, vadinasi nereikia jokių ilgų kelnių, megztinių, striukių ir pan. dalykų. Gali už lango būti vėjas, sniegas ir pavasaris, kalendorius rašo: vasara, vadinasi vasara ir taškas. 

Jo jo angliokas.,Rasiau gi, kaip skraiduole prie +35 is Vilniaus i +12 su lietumi Dubline su sortais isskrido. Nes gi vasara :rolleyes: o mergai 25.

Tresnia, dzin ka aiskina kaltininkai - jei ir pries juos uzstabdytu, jie turi laikut saugu atstuma, kadsustabdyt spetu, nebent jus nespetumet ir vidurini pirmam i uzpakali sukistumet. 

Upjora, normali vasara kai lauke +20?????!!!!!! Taigi cia praktiskai speigas!

Atsakyti

Autoregistratorius tėvui padėjo kai avarija buvo sankryžoje ir tėvas važiavo per žalią, o kaltininkė ir sakė, per žalią. Tai tokiu atveju peržiūrėta filmuota medžiaga buvo pridėta prie bylos. 

Atsakyti

Koks kaifas kopose vartytis 🥰 gaila, kad šiandien jau namo 🙄

Atsakyti

Jo jo angliokas.,Rasiau gi, kaip skraiduole prie +35 is Vilniaus i +12 su lietumi Dubline su sortais isskrido. Nes gi vasara :rolleyes: o mergai 25.

Tresnia, dzin ka aiskina kaltininkai - jei ir pries juos uzstabdytu, jie turi laikut saugu atstuma, kadsustabdyt spetu, nebent jus nespetumet ir vidurini pirmam i uzpakali sukistumet. 

Upjora, normali vasara kai lauke +20?????!!!!!! Taigi cia praktiskai speigas!

Va, va... uzsienieciai vaikai  :D  :D 

Mano vyras irgi sako, kad kalte bus pripazinta arba abipuse, arba nesilaikymas saugios distancijos. Sako, mazai sansu, kad jie bus pilnai kalti, nes jie priekyje vaziavo. Aisku, paskui gali kreiptis i teisma, jeigu nesi patenkintas draudimo sprendimu. 

Atsakyti

Mane irgi šiandien ištiko  tas.. nežinau kaip pavadinti, tarkim "marazmo sindromas". Kaip Frofesorei ir dar kažkam.

Įsijungiau internetinės parduotuvės langą, žiūriu,  kainos eurais  tik mirga.   Galvoju, kokia nagla parduotuvė, kainą jau eurais nurodo. Paskui atsipeikėjau, kad eurais jau mokam senų seniausiai. :) 

Atsakyti

Fate, +20 yra pats tas. Speigas nuo -0  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mane irgi šiandien ištiko  tas.. nežinau kaip pavadinti, tarkim "marazmo sindromas". Kaip Frofesorei ir dar kažkam.

Įsijungiau internetinės parduotuvės langą, žiūriu,  kainos eurais  tik mirga.   Galvoju, kokia nagla parduotuvė, kainą jau eurais nurodo. Paskui atsipeikėjau, kad eurais jau mokam senų seniausiai. :)

neliudek, man sake, kad cia tik senatve :lol: 

Atsakyti

neliudek, man sake, kad cia tik senatve :lol:

Čia ne tik senatvė. :) 

Karštis, Frofesore. :D Ir to priežastis - smegenų suskystėjimas.

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 07 01, 15:07)
Mano vyras irgi sako, kad kalte bus pripazinta arba abipuse, arba nesilaikymas saugios distancijos. Sako, mazai sansu, kad jie bus pilnai kalti, nes jie priekyje vaziavo. Aisku, paskui gali kreiptis i teisma, jeigu nesi patenkintas draudimo sprendimu. 

Nu kad jie kairinej juostoj vaziavo, o mes desinej juostoj biggrin.gif ir saugiu atstumu nuo priesais musu masinos vaziavom, ir sustojom laiku net ir tokiu greiciu, bet kad kazkoks apsiuostes bala zino ko, vaziuoja ir radeda nesaugius manevrus daryt ta cia jau ne mano kalte, as uz savus pinigus nekeisiu priekinio bamperio. As tai ir nekeisciau, ten pora ibrezimu, bet maniskis ta masina glosto ir myluoja, tai jam taip sirdi skauda biggrin.gif biggrin.gif
Jau nusiuntem video savo insurance, sake perduos jo insurance, nes jis jau aiskina kad pries ji masina staigiai stabdyt pradejo, nors ten masinos pries juos net nebuvo ax.gif
Atsakyti

Čia ne tik senatvė. :)

Karštis, Frofesore. :D Ir to priežastis - smegenų suskystėjimas.

oj, mane tada saltis taip paveike :D nes sestadieni vesoka buvo, tai va ir nustojo smegenys veikt prie zemesnes temperaturos :D 

Atsakyti

oj, mane tada saltis taip paveike :D nes sestadieni vesoka buvo, tai va ir nustojo smegenys veikt prie zemesnes temperaturos :D

Supratau, užšąlo. :)​ 

Atsakyti