nu ne, draudzia tik nuo 4 ar 5 metu, pas mane dar tiek nera
jei claim is tavo insurance (tavo kaltee) tada nuima, jei ne tavo (apmoka kitas draudimas) tada like avisi NCB.
Nesiginciju, gal pas tavo kitokios draudimo salygos.
Tikrai taip. Šitas kūdikėlis sunkiai perkalbamas. Tikras angliokas. Jeigu kalendoriuje pavasaris - vasara, vadinasi nereikia jokių ilgų kelnių, megztinių, striukių ir pan. dalykų. Gali už lango būti vėjas, sniegas ir pavasaris, kalendorius rašo: vasara, vadinasi vasara ir taškas.
Jo jo angliokas.,Rasiau gi, kaip skraiduole prie +35 is Vilniaus i +12 su lietumi Dubline su sortais isskrido. Nes gi vasara o mergai 25.
Tresnia, dzin ka aiskina kaltininkai - jei ir pries juos uzstabdytu, jie turi laikut saugu atstuma, kadsustabdyt spetu, nebent jus nespetumet ir vidurini pirmam i uzpakali sukistumet.
Upjora, normali vasara kai lauke +20?????!!!!!! Taigi cia praktiskai speigas!
Jo jo angliokas.,Rasiau gi, kaip skraiduole prie +35 is Vilniaus i +12 su lietumi Dubline su sortais isskrido. Nes gi vasara o mergai 25.
Tresnia, dzin ka aiskina kaltininkai - jei ir pries juos uzstabdytu, jie turi laikut saugu atstuma, kadsustabdyt spetu, nebent jus nespetumet ir vidurini pirmam i uzpakali sukistumet.
Upjora, normali vasara kai lauke +20?????!!!!!! Taigi cia praktiskai speigas!
Va, va... uzsienieciai vaikai
Mano vyras irgi sako, kad kalte bus pripazinta arba abipuse, arba nesilaikymas saugios distancijos. Sako, mazai sansu, kad jie bus pilnai kalti, nes jie priekyje vaziavo. Aisku, paskui gali kreiptis i teisma, jeigu nesi patenkintas draudimo sprendimu.
Mane irgi šiandien ištiko tas.. nežinau kaip pavadinti, tarkim "marazmo sindromas". Kaip Frofesorei ir dar kažkam.
Įsijungiau internetinės parduotuvės langą, žiūriu, kainos eurais tik mirga. Galvoju, kokia nagla parduotuvė, kainą jau eurais nurodo. Paskui atsipeikėjau, kad eurais jau mokam senų seniausiai.
Mane irgi šiandien ištiko tas.. nežinau kaip pavadinti, tarkim "marazmo sindromas". Kaip Frofesorei ir dar kažkam.
Įsijungiau internetinės parduotuvės langą, žiūriu, kainos eurais tik mirga. Galvoju, kokia nagla parduotuvė, kainą jau eurais nurodo. Paskui atsipeikėjau, kad eurais jau mokam senų seniausiai.
neliudek, man sake, kad cia tik senatve