Labas rytas,
Kažkaip gavosi ilgas savaitgalis, gal, kad penktadienį nedirbau Atrodo, tiek daug nuveikiau: ir pabaliavojau, ir padirbau, ir pasitvarkiau, ir vaikų nakvojo svetimų ir futbolas ir t.t. ir pan.
Šiandien mažylis išvarė į eilinę kažkokią sporto olimpiadą, aš kaip mama perekšlė kalbinau pasiimti kokį švarką/treningiuką/megztuką, nes vėjas žiūriu yra. Nors ir šilta. Niekaip nesutiko, koja treptelėjo, kad neims jis jokio treningiuko/megztuko/švarkiuko ir išvarė visas pusplikis.
Labas rytas Pas mus savaitgalis su nuoykiais
Su draugais vaziavom i kempingus, nes sestadieni pagaliau vasara iki uk atejo, tai butu buvus nuodeme sedet namie. Isvaziavom abu laimingi su nuotikom, kad savaitgalis, saule sviecia nugi ir vos neprisiplojom ant greitkelio del idiotu apsirukiusiu ar apsivartojusiu kazko Kaip plojosi is niekur nieko priesais mus ant greitkelio i ta metalini barjiera kur skiria abie eismo puses, tai MB vos sugebejo sustot kad ir mes i juos neivaziuotume. O greitiss greitkeli aisku neblogas tai va, pikta kai gali sugadint savaitgali kazkas per savo neatsakinguma
Maasinai musu kaip ir nekliuvo nieko stipriai, bet vistiek gaila, visos metalo siuksles nuo tos masinos i musiske skrido, bumperis priekiniis pabraizytas vietomis, nesinori is savo kisenes tvarkyt, tai dar ir claim'o neisvengsim Gerai, kad pas mus kamera masinoj stovejo, viskas uzfiksuota, nes jie ten dar bande vos ne apsimest, kad pries juos masina pradejo staigiai stabdyt nors ta asina nuo ju gerokai toli buvo
Nu bet zodziu pasiekem mes ta kempinga savo, ir po to jau smagii savaitgalis praejo, bet vairuot tai kazkaip bauugu man po tu ivykiu, tai siandien i darba isitempus labai visa laika buvau, nemalonu
Oi, kaip nesmagu Tresnia. Jūs neklaiminkit iš savo draudimo. Savam tik praneškit, o paskui imkit advokatus ir jie tegul klaimina iš kaltininkų.