Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas, 

Kažkaip gavosi ilgas savaitgalis, gal, kad penktadienį nedirbau  :hmm: Atrodo, tiek daug nuveikiau: ir pabaliavojau, ir padirbau, ir pasitvarkiau, ir vaikų nakvojo svetimų ir futbolas ir t.t. ir pan. 

Šiandien mažylis išvarė į eilinę kažkokią sporto olimpiadą, aš kaip mama perekšlė kalbinau pasiimti kokį švarką/treningiuką/megztuką, nes vėjas žiūriu yra. Nors ir šilta. Niekaip nesutiko, koja treptelėjo, kad neims jis jokio treningiuko/megztuko/švarkiuko ir išvarė visas pusplikis.  :unsure: 

Labas rytas 4u.gifPas mus savaitgalis su nuoykiais unsure.gif
Su draugais vaziavom i kempingus, nes sestadieni pagaliau vasara iki uk atejo, tai butu buvus nuodeme sedet namie. Isvaziavom abu laimingi su nuotikom, kad savaitgalis, saule sviecia bigsmile.gifnugi ir vos neprisiplojom ant greitkelio del idiotu apsirukiusiu ar apsivartojusiu kazko unsure.gifKaip plojosi is niekur nieko priesais mus ant greitkelio i ta metalini barjiera kur skiria abie eismo puses, tai MB vos sugebejo sustot kad ir mes i juos neivaziuotume. O greitiss greitkeli aisku neblogas unsure.giftai va, pikta kai gali sugadint savaitgali kazkas per savo neatsakinguma ax.gifunsure.gif
Maasinai musu kaip ir nekliuvo nieko stipriai, bet vistiek gaila, visos metalo siuksles nuo tos masinos i musiske skrido, bumperis priekiniis pabraizytas vietomis, nesinori is savo kisenes tvarkyt, tai dar ir claim'o neisvengsim unsure.gifGerai, kad pas mus kamera masinoj stovejo, viskas uzfiksuota, nes jie ten dar bande vos ne apsimest, kad pries juos masina pradejo staigiai stabdyt nors ta asina nuo ju gerokai toli buvo unsure.gif

Nu bet zodziu pasiekem mes ta kempinga savo, ir po to jau smagii savaitgalis praejo, bet vairuot tai kazkaip bauugu man po tu ivykiu, tai siandien i darba isitempus labai visa laika buvau, nemalonu unsure.gif

Oi, kaip nesmagu Tresnia. Jūs neklaiminkit iš savo draudimo. Savam tik praneškit, o paskui imkit advokatus ir jie tegul klaimina iš kaltininkų.  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2019 07 01, 11:38)
man tai įdomu, ar pas mus LT registratoriaus įrašai pripažįstami kaip įrodymai esant reikalui?</p><p>Tresnia, kaip suprantu, Uk gyvena?</p>

Kiek girdejau, pripazistami.

QUOTE(Limcamca @ 2019 07 01, 11:46)
Šiandien mažylis išvarė į eilinę kažkokią sporto olimpiadą, aš kaip mama perekšlė kalbinau pasiimti kokį švarką/treningiuką/megztuką, nes vėjas žiūriu yra. Nors ir šilta. Niekaip nesutiko, koja treptelėjo, kad neims jis jokio treningiuko/megztuko/švarkiuko ir išvarė visas pusplikis.  unsure.gif 

Nu ot kudikelis nesukalbamas. Mama man sakydavo - butinai pasiimt reik, nusivilkt visad galesi, o kai reik ir neturi, tada tai sudukas.
Atsakyti

Tikrai taip. Šitas kūdikėlis sunkiai perkalbamas. Tikras angliokas. Jeigu kalendoriuje pavasaris - vasara, vadinasi nereikia jokių ilgų kelnių, megztinių, striukių ir pan. dalykų. Gali už lango būti vėjas, sniegas ir pavasaris, kalendorius rašo: vasara, vadinasi vasara ir taškas. 

Atsakyti

o tai jei ziema uzsiltu iki +20 vistiek su ziemine striuke vaiksciotu, nes kalendoriuje tai ziema? :D 

Atsakyti

Sveikos :) 

kas čia gero, kas naujo, neturiu laiko net kada skaityti :B 

savaitgalį turėjau kasmetinį dviračių žygį į Šventąją, smagu buvo, kadangi šiemet su dviračiais nelaksčiau, tai žiauriai jautėsi krūvis,  bet nusprendžiau, kad reik naujo dviračio :) Patekom  dar į Mijos koncertą, tai buvau labai nustebusi, kad ji vėl sugrįžo pas savo beprotį exą, ji dainavo o jis už pulto sėdėjo :oh: 

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 07 01, 12:32)
Tresnia, gerai, kad kamera turejot. Mes irgi vis pasvarstom, kad registratorius butinybe.

Tai dar butu is musu kaltus padare ax.gif biggrin.gif

QUOTE(Pinotija @ 2019 07 01, 12:38)
Tresnia, kaip suprantu, Uk gyvena?

Aha uk, cia net policija neatvaziavo i vieta bigsmile.gif blink.gif biggrin.gif

QUOTE(Limcamca @ 2019 07 01, 12:46)
Oi, kaip nesmagu Tresnia. Jūs neklaiminkit iš savo draudimo. Savam tik praneškit, o paskui imkit advokatus ir jie tegul klaimina iš kaltininkų.  4u.gif

Tai maniskis tvarkys, bandysim per insurance tvarkyt, nes per advokatus tai pigiau sutvarkyt tuos kelis ibrezimus, nei kad advokatai kainuos unsure.gif
Atsakyti

Tresnia, tai kaip tik per advokatus jums nieko nekainuos, o per savo insurance prarasit NCB. 

Frofesore, pf... si vasari taip ir buvo, uzkaitino iki +20, bet ziema yra ziema, ir eini su striuke ir pirstinem. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 07 01, 13:57)
Tresnia, tai kaip tik per advokatus jums nieko nekainuos, o per savo insurance prarasit NCB.

Neprarasim, nes ne musu kalte 4u.gif ncB nuraso kai tavo kalte mirksiukas.gif
Atsakyti

Ne, Tresnia. NCB nuraso bet kokiu atveju, jeigu kreipiesi, t.y. claimini is savo draudima.  Jeigu NCB esi apdraudes, tada nenuraso 2 metus (reikia skaityti siaip savo T&C). Tai reiskia 2 metus jeigu pravazinesi be ivykiu, tada jie isliks kokie yra. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 07 01, 14:12)
<p>Ne, Tresnia. NCB nuraso bet kokiu atveju, jeigu kreipiesi, t.y. claimini is savo draudima.  Jeigu NCB esi apdraudes, tada nenuraso 2 metus (reikia skaityti siaip savo T&C). Tai reiskia 2 metus jeigu pravazinesi be ivykiu, tada jie isliks kokie yra. </p>

As praeitais metais claima dariau nes ir beprotis kazkoks i mane ivazavo ziede, sake nemate manes nes saule sviete bigsmile.gif biggrin.gif ir kadangi ne mano kalte buvo, visi NCB liko mirksiukas.gif tai kaip zinot dabar kaip cia is tikro yra unsure.gif
Atsakyti

Apdraudusi gal buvai?

Geriausia būtų skaityti savo draudimo TC arba pasiskambinti ir pasiklausti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 01 liepos 2019 - 12:27
QUOTE(Limcamca @ 2019 07 01, 14:26)
<p>Apdraudusi gal buvai?</p>
<p> </p>
<p>Geriausia būtų skaityti savo draudimo TC arba pasiskambinti ir pasiklausti. </p>

nu ne, draudzia tik nuo 4 ar 5 metu, pas mane dar tiek nera biggrin.gif
jei claim is tavo insurance (tavo kaltee) tada nuima, jei ne tavo (apmoka kitas draudimas) tada like avisi NCB.
Atsakyti