Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Graži rozalija, labai. Aš taip pat tokią turiu, pretenduoja ateityje tapti tokio dydžio. Tik pas mane žydi tik kokias 3 savaites.

O levanda užtai pas mane kaip Provanso laukuose. Kitos irgi tokios bus po keleto metų.

Parodyk!

Atsakyti

Parodyk!

Parodysiu, kai pradės žydėt, dabar tik tik skleidžiasi. Tai dar tokio grožio nėra. Nors mažiukės tai jau seniai žydi.

Atsakyti

Laba. 

Guliu pleže ir relaksuoju ⛱️👙🥰  kaip gera nieko neveikti ir nieko neplanuoti 🤗

Aš irgi prisigulėjau, bangos Melnragėj 3 balai, garsus šniokštimas, faina. 

Atsakyti

Grįžau iš salės, griebiau siurblį, o jis, parazitas, darbui įpusėjus ėmė ir nusprogo. Nežinau, nuo perkaitimo išsijungė (yra taip anksčiau buvę), ar numiro visai. Tai čia blogas dalykas.

O geras tas, kad gavau įvertinimą už vieną savaitės geriausių nuotraukų. (Taip, vėl giriuosi).  :rolleyes:

Priedas  Best of the week.JPG   86,08KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Prisikepėm burgerių šiandien su jautiena 🥰 oras fantastika, tikros atostogos ⛱️👙

Daba ledų ir vafliukų į Basanavičiaus g lekiam, reik juk Palangą apžiūrėti 🤣😂

Atsakyti

Tai dar negrįžot iš pliažo? Kur vadalojatės? Pirmadienis juk, į darbus laikas.

Atsakyti

Labas rytas, kam į darbus, o kam į langus atostogų saulė šviečia 😊Upjora, tai ar savaitgalį pavyko kojas sušilti nors kiek 😊

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Pas mus savaitgalis su nuoykiais unsure.gif
Su draugais vaziavom i kempingus, nes sestadieni pagaliau vasara iki uk atejo, tai butu buvus nuodeme sedet namie. Isvaziavom abu laimingi su nuotikom, kad savaitgalis, saule sviecia bigsmile.gif nugi ir vos neprisiplojom ant greitkelio del idiotu apsirukiusiu ar apsivartojusiu kazko unsure.gif Kaip plojosi is niekur nieko priesais mus ant greitkelio i ta metalini barjiera kur skiria abie eismo puses, tai MB vos sugebejo sustot kad ir mes i juos neivaziuotume. O greitiss greitkeli aisku neblogas unsure.gif tai va, pikta kai gali sugadint savaitgali kazkas per savo neatsakinguma ax.gif unsure.gif
Maasinai musu kaip ir nekliuvo nieko stipriai, bet vistiek gaila, visos metalo siuksles nuo tos masinos i musiske skrido, bumperis priekiniis pabraizytas vietomis, nesinori is savo kisenes tvarkyt, tai dar ir claim'o neisvengsim unsure.gif Gerai, kad pas mus kamera masinoj stovejo, viskas uzfiksuota, nes jie ten dar bande vos ne apsimest, kad pries juos masina pradejo staigiai stabdyt nors ta asina nuo ju gerokai toli buvo unsure.gif

Nu bet zodziu pasiekem mes ta kempinga savo, ir po to jau smagii savaitgalis praejo, bet vairuot tai kazkaip bauugu man po tu ivykiu, tai siandien i darba isitempus labai visa laika buvau, nemalonu unsure.gif
Atsakyti

Oi, Trešnia, nemalonus įvykis.  :4u: 

Sistina, o taip! Pasišildėm šeštadienį, vakar vėsiau, šiandien pati ta vasara. Kai dirbt reikia, tie +20° yra tobula. Kaip tavo atostogos?

Atsakyti
Tresnia, gerai, kad kamera turejot. Mes irgi vis pasvarstom, kad registratorius butinybe.
Padariau rytine treniruote su instruktore, kuria per Labas rytas, Lietuva rode. Bliam, buvo reikalu, tokia intensyvi, nu bet formos dar nepraradau, uf. biggrin.gif Laidos vedejai gerokai sunkiau sekesi.
Pirma atostogu diena, ir iprastine busena, kad nu negalima sedet, gulet irgi ne, reikia kazka veikt, eit, daryt. Uztruks, kol persijungsiu i relax rezima.
Atsakyti

Tresnia, gerai, kad kamera turejot. Mes irgi vis pasvarstom, kad registratorius butinybe.

man tai įdomu, ar pas mus LT registratoriaus įrašai pripažįstami kaip įrodymai esant reikalui?

Tresnia, kaip suprantu, Uk gyvena?

Atsakyti

Pirma atostogu diena, ir iprastine busena, kad nu negalima sedet, gulet irgi ne, reikia kazka veikt, eit, daryt. Uztruks, kol persijungsiu i relax rezima.

Man irgi šiandien pirma atostogų diena. Kol išsimiegojau, kol išsikuičiau - jau pusės dienos ir nėra. Kiba reiks žadintuvą statytis, kad nepramiegot geriausio metų laikotarpio  :D 

Atsakyti