grizau namo, vyras vakariene pagamines .... as jam sakau- man nuo siandien gi dieta, o jis man- o tai ne rytoj? reikia issikraustyt is namu, kad tas rytojus ateitu
Su kazkokiu aparatu sakei, gal robotu? Labai noriu ji isbandyti ar gal koki super truper buda zinot, nes kazkokia katastrofa su langu valymu, jau viska isbandzius, bet vitrininiai vistiek man neblizga kaip noreciau. Kreipiausi i langu gamintojus, tai pasiule jau tik poliruoti, kur masinom poliruoja su pasta👽
Zinok nzn. Nemaciau. Papurski putom. Drozi i apacia kazkaip ir valosi. Jauciu gerai paaiskinau
Cia tai kur? i tema, ar privat?
pastomatu i Vilniu, nuuu
Zinok nzn. Nemaciau. Papurski putom. Drozi i apacia kazkaip ir valosi. Jauciu gerai paaiskinau
ypac apie drozima
pastomatu i Vilniu, nuuu
Tai mes sestadieni busim Trakuose, galit privaziuoti ir pasiskolinti
Egipte buvau 4 kartus. Del viesbuciu - patariu rinktis kuo naujesni ir skaityt atsiliepimus. Šiemet buvom Albatros sea world prie marsa alam, tai kaip is sechrezados pasaku, geresniam nesu buvus niekur pasauly. O dar stovi prie pat fantastisko grozio koralinio rifo. Nebereik jokiu nardymo ekskursiju, uzsidedi savo priemones ir nulipi nuo tiltelio.
Dar neblogas buvo Hilton prie Hurgados.
Pats hurgados miestas baisus, esu karta ten atostogavus, daugiau nebenoriu.
Siaip esu turbut i dauguma ekskursiju vaziavus. Butina aplankyti Kaira ir Luksora karta gyvenime
Nevertos demesio ekskursijos yra keturraciais safari pas beduinus, ir daug yra prastu su laivais. Tas tai reik lb atidziai rinktis.
Visas Egipto grozis realiai yra po vandeniu, todel bent pavirsinis nardymas yra privalu isbandyt
grizau namo, vyras vakariene pagamines .... as jam sakau- man nuo siandien gi dieta, o jis man- o tai ne rytoj? reikia issikraustyt is namu, kad tas rytojus ateitu
Per jumi ir as pradejau dietos laikytis . Kazkokia baranka aplink juosmeni atsirado . Vakare buvo darzoviu mixas: salierai, pomidoriuksi, agurkas, ridikas baltas. Ir truputi vaisiu
ypac apie drozima
Pas kazka garbanotos mintys
Tai mes sestadieni busim Trakuose, galit privaziuoti ir pasiskolinti
as dirbsiu sestadieni, man prasom pastomatu
Pas kazka garbanotos mintys
kodel iskart garbanotos? taigi droziant langus subraizyt galima. o tu apie ka ?
Aha, prisimenu, tu buvai.
Ką galima nuveikti/aplankyti per kelias dienas, skrydis su persėdimu, per kur patogiau? Kur dar galima nuvykti iįskyrus Fl., apylinkėse, kas arti?
Žodžiu, kolkas nežinau nieko, kelionė planuojama, aš turiu prisijungti arba ne.
Mane baisiai apsunkina tie persėdimai, pusė dienos laukimo kažkur. Kai jau atvykstu, tai nebūnu žvalūs agurkėlis.
Netoli yra Piza ir Siena, jei nusibos Florencijoj vaikščiot, galesi ten nuvaziuot
grizau namo, vyras vakariene pagamines .... as jam sakau- man nuo siandien gi dieta, o jis man- o tai ne rytoj? reikia issikraustyt is namu, kad tas rytojus ateituMan daba sūnus gamina visokius taco, pasta ir hamburgerius BBQ paskiau aiškina, kad mamai reikia dietos laikytis, nes mama stoooora