Frofesorė, 29 Bir 2019 - 20:00, parašė: penCijos, penCijos, penCijos.... o man penCija siandien jau parejo nu tokio fail'o nesu dar gyvenime turejus zodziu...lakstem siandien visa diena po pardes, vaikui basuciu ieskojau. grizom pavarge (nu man puse dienos po pardes trankytis tolygu dviem darbo dienom), iejus namo dejausi rankine ant spinteles ir kazkaip nepataikiau, krito, viskas pabiro. bet dar ne cia esme surinkau viska atgal greit, tipo ryt susitvarkysiu. na ir atejo momentas, kad...kur mano telefonas??? nu nera... ir ten, ir ten, niekur kur paprastai deduosi nera. iskart galvoj kratinys - kur buvau issiemusi, kur galejau palikt... po to kazkaip i galva atejo mintis, kad gi galejo po spintele nukrist, kai rankine nukrito. stveriu nuo spinteles telefona, isijungiu zibintuveli ir pasilenkusi po spintele svieciu, ziuriu ar nera. vyras salia stovedamas zvengia ir klausia- nuuu, tai yra? as dar, zinoma, susinervavusi, atsakau- aisku, kad nera, pyze, busiu kazkur palikusi. o vyras jau raitosi is juoko. as pasikelusi dar zvilgsniu zudyt bandau, nes nu cia gi nieko juokingo!!! ir tada jau jis sako- nu tai isjunk ta zibintuveli, jei nera. as jungt... ir vuolia, taigi savo telefonu ir svieciau nu as esu girdejusi, kaip zmones akiniu iesko, nors jie ant galvos ir pan., bet nu paimt SAVO telefona i rankas, isijungt zibintuveli ir ieskot SAVO telefono.... tai va... basuciu taip ir neradom.Hahaaaa, mano šefei buvo panaši istorija, dar senais laikais, kai nokia 3310 buvo vau aparatas, pasakoja: "vaikštau po maximą, skambina generalinis. Vaikštau šneku, kažkuriuo momentu tik pyst per kojas - kur **** telefonas???! Stoju vidury pardės, knisuos per kišenes, išverčiu kuprinė. Nėr! Pavogė! Stopūdovai pavogė! Ir dar tas generalinis blyn kažko nori, pliac, o aš telefono nerandu!"
O pas mus šiandien išmušė laimės valanda
20190629_212235-1512x2016.jpg 455,9KB 0 Parsiųsta kartų