Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ne.

MB nuskaiciavo. Atsiėmė pavasarį is luminor

Atsakyti

Klausykit, savaitgalis gi. Gal jau baigsit tuos procentus skaičiuot?

Nado Fedia, nado :D 

Atsakyti

MB nuskaiciavo. Atsiėmė pavasarį is luminor

Ar tikrai 2 pakopa??? Gal investicini gyvybes draudima, kuriam GPM lengvata taike?

Atsakyti

penCijos, penCijos, penCijos.... o man penCija siandien jau parejo :lol:  nu tokio fail'o nesu dar gyvenime turejus :lol:  zodziu...lakstem siandien visa diena po pardes, vaikui basuciu ieskojau. grizom pavarge (nu man puse dienos po pardes trankytis tolygu dviem darbo dienom), iejus namo dejausi rankine ant spinteles ir kazkaip nepataikiau, krito, viskas pabiro. bet dar ne cia esme :D surinkau viska atgal greit, tipo ryt susitvarkysiu. na ir atejo momentas, kad...kur mano telefonas??? nu nera... ir ten, ir ten, niekur kur paprastai deduosi nera. iskart galvoj kratinys -  kur buvau issiemusi, kur galejau palikt... po to kazkaip i galva atejo mintis, kad gi galejo po spintele nukrist, kai rankine nukrito. stveriu nuo spinteles telefona, isijungiu zibintuveli ir pasilenkusi po spintele svieciu, ziuriu ar nera. vyras salia stovedamas zvengia ir klausia- nuuu, tai yra? as dar, zinoma, susinervavusi, atsakau- aisku, kad nera, pyze, busiu kazkur palikusi. o vyras jau raitosi is juoko. as pasikelusi dar zvilgsniu zudyt bandau, nes nu cia gi nieko juokingo!!! ir tada jau jis sako- nu tai isjunk ta zibintuveli, jei nera. as jungt... ir vuolia, taigi savo telefonu ir svieciau :lol: :lol: nu as esu girdejusi, kaip zmones akiniu iesko, nors jie ant galvos ir pan., bet nu paimt SAVO telefona i rankas, isijungt zibintuveli ir ieskot SAVO telefono.... :lol: 

tai va... basuciu taip ir neradom.

Atsakyti

Senatve, Frofe, ne kitaip.

Atsakyti

penCijos, penCijos, penCijos.... o man penCija siandien jau parejo :lol:  nu tokio fail'o nesu dar gyvenime turejus :lol:  zodziu...lakstem siandien visa diena po pardes, vaikui basuciu ieskojau. grizom pavarge (nu man puse dienos po pardes trankytis tolygu dviem darbo dienom), iejus namo dejausi rankine ant spinteles ir kazkaip nepataikiau, krito, viskas pabiro. bet dar ne cia esme :D surinkau viska atgal greit, tipo ryt susitvarkysiu. na ir atejo momentas, kad...kur mano telefonas??? nu nera... ir ten, ir ten, niekur kur paprastai deduosi nera. iskart galvoj kratinys -  kur buvau issiemusi, kur galejau palikt... po to kazkaip i galva atejo mintis, kad gi galejo po spintele nukrist, kai rankine nukrito. stveriu nuo spinteles telefona, isijungiu zibintuveli ir pasilenkusi po spintele svieciu, ziuriu ar nera. vyras salia stovedamas zvengia ir klausia- nuuu, tai yra? as dar, zinoma, susinervavusi, atsakau- aisku, kad nera, pyze, busiu kazkur palikusi. o vyras jau raitosi is juoko. as pasikelusi dar zvilgsniu zudyt bandau, nes nu cia gi nieko juokingo!!! ir tada jau jis sako- nu tai isjunk ta zibintuveli, jei nera. as jungt... ir vuolia, taigi savo telefonu ir svieciau :lol: :lol: nu as esu girdejusi, kaip zmones akiniu iesko, nors jie ant galvos ir pan., bet nu paimt SAVO telefona i rankas, isijungt zibintuveli ir ieskot SAVO telefono.... :lol: 

Pize.  :lol:  :lol:  Užtai telefoną radai.  :lol: 

Atsakyti

Senatve, Frofe, ne kitaip.

tai teip teip...o jus vis- malalietka malalietka... :D

Pize.  :lol:  :lol:  Užtai telefoną radai.  :lol:

nu jo, be telefono as kaip be ranku, o vaikas ir basas gali pavaiksciot :lol:

bet tai jau sikna jauciu, kad pareina paauglyste...sitos negrazios, sitos nepatogios, fuuu, kaip tokias galima nesiot! ir pan.  nu bet uztat dvi maudymkes ivalde :B 

Atsakyti

Ar tikrai 2 pakopa??? Gal investicini gyvybes draudima, kuriam GPM lengvata taike?

3 pakopa atsiėmė. Tikrai žinau. Gal irgi lengvata buvo kurią reikėjo grąžint. Nes kažką banke minėjo, kad jei sukakus 60m atsiimti, nereiktų mokėt. Taip kad geriausia iš vis patiems savo pinigus investuot, nes jau bankai bei fondai tikrai nenysiskriaus saves😀

Atsakyti

Aisku nenusiskriaus. 

Atsakyti

Verkiu  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Susižėriau tris apdovanojimus ir mano nuotrauka įtraukta į Foto Arte grupės galeriją   :rolleyes:  :ax:

Priedas  Foto Arte.JPG   56,89KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 29 birželio 2019 - 20:05

Dar naguoti ir ūsuoti grožiai

48153458942_c2e3b427fb_c.jpg

48153383441_0210228e0c_z.jpg

48153384066_289241c911_z.jpg

Atsakyti