Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Orage, nu kuo daugiau uzdirbi, tuo maziau ir jausi tuos 3 proc. Uzdirbant 3000, 90 euru nera dideli pingai.

Nu taip. Su 3k DU, nenusibadausi gavęs 2,9k. Bet psichologiškai, kai gauni mažiau, net ir tuos keliasdešimt eurų, vis tiek smegenis spaudžia  :D Visai kitaip, nei kai tuos pačius keliasdešimt eur pervedi pats  :D​ 

Atsakyti

Nu taip. Su 3k DU, nenusibadausi gavęs 2,9k. Bet psichologiškai, kai gauni mažiau, net ir tuos keliasdešimt eurų, vis tiek smegenis spaudžia  :D Visai kitaip, nei kai tuos pačius keliasdešimt eur pervedi pats  :D 

Aš tai kažkaip nematau skirtumo pats ar ne pats. Gi vistiek sau 😀

Atsakyti

Aš tai kažkaip nematau skirtumo pats ar ne pats. Gi vistiek sau 😀

Tarp antros ir trečios pakopos nemažas skirtumas. Kokia prasmė prikaupti, bet negalėti juos turėti visus, o jeigu bac ir užverti kojas, tai ir lieka neišnaudoti, nesvarbu, kad paveldi kažkas, bet pats jais jau nebepasinaudosi, nežinau man tai nepraeina, po savęs paliksiu būtą, manau pakankamas paveldėjimas bus, o su trečia pakopa kada nori tada nusiimi, gali nesulaukti pensijos, jais pasinaudoti, gali nemokėti jei negali. 

Atsakyti

Nu ne tik du, kas maksimaliai kaupia tai tris, įsikandai du ir du.  :D 

OK 3. Labai žiauriai keičia esmę. Tiesiog bankrotan veda

Atsakyti

Tarp antros ir trečios pakopos nemažas skirtumas. Kokia prasmė prikaupti, bet negalėti juos turėti visus, o jeigu bac ir užverti kojas, tai ir lieka neišnaudoti, nesvarbu, kad paveldi kažkas, bet pats jais jau nebepasinaudosi, nežinau man tai nepraeina, po savęs paliksiu būtą, manau pakankamas paveldėjimas bus, o su trečia pakopa kada nori tada nusiimi, gali nesulaukti pensijos, jais pasinaudoti, gali nemokėti jei negali. 

Tai taip, gerai kad gali nuimt anksčiau. Tik toks ir privalumas realiai 

Atsakyti

Ir anksčiau ir visus išėjus pensijon, su antra šūdą gausi, trupinius. Plius dar pirksi už tuos pinigus anuitetą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja*: 29 birželio 2019 - 14:43

Realiai tai privalumas yra 15 proc tavo sukauptų pinigų, ką pasiims Sodra už anuitetą virš 10k. Plius kasmet nuo įmoku taip pat susigrąžini 15 proc. Jei nesukaupsi 10k, tai taip, jokio skirtumo praktiškai. Tik negalėsi nekaupt.

Atsakyti

Realiai tai privalumas yra 15 proc tavo sukauptų pinigų, ką pasiims Sodra už anuitetą virš 10k. Plius kasmet nuo įmoku taip pat susigrąžini 15 proc. Jei nesukaupsi 10k, tai taip, jokio skirtumo praktiškai. Tik negalėsi nekaupt.
I tai 3 pakopa nusiimant 15% nenuskaiciuos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 29 birželio 2019 - 16:07

orage, tavo 2 pakopa perlipo per 10t?

Atsakyti

orage, tavo 2 pakopa perlipo per 10t?

Dar ne. Bet per ateinančius 20 metų tikrai būtų perkopę  :D  Spėjau sustabdyt.  :D​ 

Atsakyti

I tai 3 pakopa nusiimant 15% nenuskaiciuos

Ne.

Atsakyti

Klausykit, savaitgalis gi. Gal jau baigsit tuos procentus skaičiuot?

Atsakyti