Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

As tai busiu lodorius ir megausiuos jusu darbstumu :D 

Upjora, isitikinus, kad gera skaiciu balionu prisaudei???

Limca, sveikinimai dideliausi!!!

Atsakyti

Ne tu viena, aš tai nutraukiau.  :D​ 
Grįžai į Sodrą? :blink:​ 

Ai, jau aišku, tik nuo atbulo galo skaitau. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 28 birželio 2019 - 20:58

Tai aš palikau jas, negražinau Sodrai. Sustabdyti tai reiškia, kad paskui vėl pratęsti kaupimą antroj pakopoj, nes stabdyti galima tik 12 mėn per visą laikotarpį, o nutrauki, arba grįžti su pinigais į Sodrą arba palieki ten kur kaupei. 

Nu, kad ne. Stabdai ir stabdai. Pinigai lieka "užšaldyti" kaupimo fonde, tau kasmet nuskaičiuoja administravimo mokesčius. Jei nutrauki, tavo visi sukaupti pinigai grįžta į Sodrą.  :hmm: 

Sustabdytą kaupimą bet kada gali vėl atnaujinti. Bent jau taip mums aiškino. 

Atsakyti

Tikslinu, 2 pakopoj sukauptos lėšos ir toliau "dirba" ir po kaupimo sustabdymo.

Atsakyti

Tikslinu, 2 pakopoj sukauptos lėšos ir toliau "dirba" ir po kaupimo sustabdymo.

Are you sure?

Atsakyti

Are you sure?

Almost.

"Beje, jei kažkada sustabdei įmokas į II pakopos fondą, Tavo sukauptos lėšos yra toliau investuojamos, o atsinaujinti įmokas gali bet kada INVL savitarnoje ar biure"

Šaltinis: https://www.invl.com...pensiju-fondai/

Nežinau kaip kituose fonduose.

Atsakyti

Almost.

"Beje, jei kažkada sustabdei įmokas į II pakopos fondą, Tavo sukauptos lėšos yra toliau investuojamos, o atsinaujinti įmokas gali bet kada INVL savitarnoje ar biure"

Šaltinis: https://www.invl.com...pensiju-fondai/

Nežinau kaip kituose fonduose.

Aš ne šitame, ale ar gali būt skirtingai? Nu niekur neperskaičiau tokio dalyko. Tipo, kol sustabdyta, bet neišeita į sodrą, o palikta fonde, jie gali investuot tavo pinigus iš kurių tu negausi ekonominės naudos? Sijaubas.

Atsakyti

Aš ne šitame, ale ar gali būt skirtingai? Nu niekur neperskaičiau tokio dalyko. Tipo, kol sustabdyta, bet neišeita į sodrą, o palikta fonde, jie gali investuot tavo pinigus iš kurių tu negausi ekonominės naudos? Sijaubas.

Realiai aš negaliu tau aCakyti į šį klausimą. Iki šiandien galvojau, kad tie pinigai guli "miortvym gruzom" ir laukia mano panCijos. Bet va radau ką radau.  :unsure:​ 

Atsakyti

O jei aš iš vis nieko dėl tų 2% nedarysiu ir nespresiu dabar? Mano iki šiol avivoj buvo. Kas  nors keisis tokiu atveju? O jei kažkada sugalvosiu pereit į kitą fondą?

Atsakyti

O jei aš iš vis nieko dėl tų 2% nedarysiu ir nespresiu dabar? Mano iki šiol avivoj buvo. Kas  nors keisis tokiu atveju? O jei kažkada sugalvosiu pereit į kitą fondą?

Jei nespręsi dabar, tai kasmet procentas didės, pvz. nuo 1,8 iki 3. Tik po 06.30 jau atsisakyt negalėsi. Aš irgi avivoj. Vakar pažiūrėjau, sukaupta suma penkiaženklė. Pasilikau ten, 3-ios pakopos neimu, nes mano manymu man neapsimoka. O į kitą fondą, ko gero, su tuo kraičiu išeisi, šito va tikrai nežinau.

Atsakyti

As tai busiu lodorius ir megausiuos jusu darbstumu :D

Nifiga. Apsiimk pareigas. Kitaip įmoka tavo triguba bus  :B​ 

Atsakyti

Fate, prisipažinsiu, neperskaičiavau. Pasitikėjau piršteliais. 

Orage, čėdyk basanoškes. 

Esu tiek pavargus, kad net miegoti eit tingiu. 

Atsakyti