Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Gal eikit pačios svertis  :rolleyes:​ 

Na jau ne, nesulauksit  :bebe: Vasara, ledai visokie kasdien, dar darve vis torciuku privaisina. Nesisveriu ir isivaizduoju, kad vis dar -5 kg  :hihihi:​ 

Atsakyti

Gal eikit pačios svertis  :rolleyes:​ 

Ryte svėriausi  :irnesakyk: nieko gero  :B 

Tai mano juodoji su savo 4.5kg tikra storule pries  Teres kates :D

Nu jei jau visus žvėrius matuojamės, tai pfff... +/- 50 kg.

Atsakyti

Nu jei jau visus žvėrius matuojamės, tai pfff... +/- 50 kg.

Maniškės dar ir narkotos. Pasitepu rankas kanapiniu kremu, tai gatavos su visa skūra nulaižyt.  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2019 06 28, 17:50)
<p><strong>Linamog</strong>, kaip tavo nuomone, www.takeluckhome.com yra patikima parduotuvė?</p>

Jauciu, kad nelabai

Jau siandien net man biFki vesokas vejas. Isijunkit IG De Miko stories, zvygauju visa vakara.
Atsakyti

Maniškės dar ir narkotos. Pasitepu rankas kanapiniu kremu, tai gatavos su visa skūra nulaižyt.  :D​ 

Aha, maniškis ir neteptus visus kaimynus sutiktus nuskalbia. 

Atsakyti

Ryte svėriausi  :irnesakyk: Nu jei jau visus žvėrius matuojamės, tai pfff... +/- 50 kg.nieko gero  :B

Kai ką išbraukus sakyčiau super  :D 

Atsakyti

O as kokosu aliejum negaliu teptis. Puola kaip zverys savo siurksciais liezuviais mane praust  :D​ 

Atsakyti

Jauciu, kad nelabai

Jau siandien net man biFki vesokas vejas. Isijunkit IG De Miko stories, zvygauju visa vakara.

Ačiū. Aš irgi taip prasiryškinau. :)​ 

Atsakyti

Kai ką išbraukus sakyčiau super  :D

Aha, tiek gal kokių 14 kai buvau svėriau  :D Bet gal ir nieko būtų  :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Tuo labiau, kad kaupima antroj pakopoj susistabdziau  :unsure:

Ne tu viena, aš tai nutraukiau.  :D​ 

Atsakyti

Ne tu viena, aš tai nutraukiau.  :D​ 

O tu tikra, kad nori, kad tavo sukauptos 2 pakopoj grįžtų sodrai?  :hmm: 

Aš tai 2 sustabdžiau, bet pasidariau 3. 

Atsakyti

O tu tikra, kad nori, kad tavo sukauptos 2 pakopoj grįžtų sodrai?  :hmm: Aš tai 2 sustabdžiau, bet pasidariau 3. 
Tai aš palikau jas, negražinau Sodrai. Sustabdyti tai reiškia, kad paskui vėl pratęsti kaupimą antroj pakopoj, nes stabdyti galima tik 12 mėn per visą laikotarpį, o nutrauki, arba grįžti su pinigais į Sodrą arba palieki ten kur kaupei. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja*: 28 birželio 2019 - 20:42