Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nu tai mes pribūsim su -5 ir sniegu. Aš kartais galiu gi taip, Frofesorė neduos pameluot  :D​ 

dar Lietuvoj tai gal ir issigasciau :D bet tik ne Ispanijoj :P 

Atsakyti

dar Lietuvoj tai gal ir issigasciau :D bet tik ne Ispanijoj :P
Tai pala, per ateinančius +/- 20 metų klimato kaita, bla bla bla  :rolleyes:​ Mano galios dar sustiprės  :rolleyes:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 28 birželio 2019 - 18:38

Pasvėriau kačiūras. Bestija 2,7kg, Harpija lygiai kilu daugiau.

Atsakyti

Bet tai kokios coliukės jos. Pamenu mano Musytė apie 3-4 kg svėrė, nu tokia blusytė buvo  :wub:​ 

Atsakyti

Bet tai kokios coliukės jos. Pamenu mano Musytė apie 3-4 kg svėrė, nu tokia blusytė buvo  :wub:​ 

Nu žinok kai ta sunkesnė coliukė naktį ant pilvo užšoka, tai jaučiasi ne kaip coliukė, o kaip cielas kumelys  :D 

Atsakyti

Nu kokios čia coliukės, mano naujokas net 2 kg neša, žvėrių žvėris, ėda ir nestorėja. Nu gal daba jau būtų kokis ​du du šimtai.

Atsakyti

Mano brisius tiek kažkur sveria 😁

Atsakyti

Gal eikit pačios svertis  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Limcamca, sveikinu! :4u: 17 metu,cia ne baika, siais laikais mazai kas tiek santuokoj isgyvena. 

Tereza, irgi sveikinu! Fotkes super,tikrai vertos best, manau gausi dar ne karta  :mirksiukas:

Apie Siaure gal nieko nesakysiu  :D man pietus labiau patinka. Tik kad pareigas jau ziuriu issidalinot, jauciu manes i vila nebepriimsit. Tuo labiau, kad kaupima antroj pakopoj susistabdziau  :unsure:

Eularija, nu pagaliau grizai,pasigedau jau as taves  :rolleyes:

Einu koki kokteiliuka susimakaluosiu penktadienio proga...

Atsakyti

Tereza, irgi sveikinu! Fotkes super,tikrai vertos best, manau gausi dar ne karta  :mirksiukas:

Dėkui  :4u: 

Atsakyti

Gal eikit pačios svertis  :rolleyes:​ 

Tai taip, kaipgis kitaip. Bent kartą per savaitę pasitikrinu.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Tai mano juodoji su savo 4.5kg tikra storule pries  Teres kates :D

Atsakyti