Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Aa tai savaitgalio pietus ir vakareliu uzkandzius, ir desertus gaminsiu

Tai ten visas gyvenimas bus ištisas vakarėlis  :D 

Gulės su riedučiais ant gulto ir įsivaizduos, kad važiuoja. Galva tai suksis gi.

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Orage, jo. Nu, tikiuosi, kad tavo penCija bus ori. Nes mano tai ne kažką.... Dviese juk smagiau ją taškyt bus.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Gulės su riedučiais ant gulto ir įsivaizduos, kad važiuoja. Galva tai suksis gi.

vos monitoriaus kava neapvariau  :lol:  

Atsakyti

Orage, jo. Nu, tikiuosi, kad tavo penCija bus ori. Nes mano tai ne kažką.... Dviese juk smagiau ją taškyt bus.  :rolleyes:​ 

Ai, nu tavo UK "ne kažką" greičiausiai bus oresnė už mano sukauptą 3 pakopoj, bet dviese aišku bus smagiau. Ir basučių babutiškų nereiks ten mums!

Atsakyti

Tai ten visas gyvenimas bus ištisas vakarėlis  :D

:lol:  :lol:  :lol:​ 

As tik savaitgalinius vakarelius jamu 😂

Atsakyti

As tik savaitgalinius vakarelius jamu 😂

Tipo siūlai visą savaitę badaut? Bo mano braškių toms skėrėms neužteks.

Atsakyti

Orage, mes su guminiais botais galėsime visus metus vaikščioti. O tų bobutiškų basanoškių nebrokyk, pas mus būna vasara. Kartais.

Atsakyti

Orage, mes su guminiais botais galėsime visus metus vaikščioti. O tų bobutiškų basanoškių nebrokyk, pas mus būna vasara. Kartais.

Ok, pasidėsiu į skladuką, pačėdysiu iki penCijos. Tas abi dienas, kai bus vasara, susigadys.  :D 

Ties, tos pietinės gal mums kartais atsiųs Terės braškių ir Eularijos pomidorų. Mes anoms irgi kokį "plamiany priviet" nusiųsim. Briedžio ir Lodoriaus foto  :wub: 

Atsakyti

nu bet tai naglumas, jos mums fotkes, o mes matai natura turesim siust. fig, noresit braskiu, teks vilon vaziuot :D 

Atsakyti

nu bet tai naglumas, jos mums fotkes, o mes matai natura turesim siust. fig, noresit braskiu, teks vilon vaziuot :D

O tu nebijai, kad mes pas jus į vilą su... sniegu atvyksim?  :nail:​ 

Atsakyti

O tu nebijai, kad mes pas jus į vilą su... sniegu atvyksim?  :nail:​ 

Nebijom. Ištirps.  :smoke:​ 

O į braškes nesikesink - bapkių tai nedavei.

Atsakyti

Nebijom. Ištirps.  :smoke:​ 

O į braškes nesikesink - bapkių tai nedavei.

Nu tai mes pribūsim su -5 ir sniegu. Aš kartais galiu gi taip, Frofesorė neduos pameluot  :D​ 

Atsakyti