Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Viesbuti imti ne maziau 5*, rinkciaus prie koralinio rifo, butinai skaityti atsiliepimus, vezciaus savo priemones pavirsiniam nardymui. Valgant vengti marmalu, padazu, kurie atviruose induose. Jei paleis vidurius, kreiptis i vietini daktara, tik jie turi veiksmingu priemoniu, sustabdanciu ta specifini egiptietiska reikala. As asmeniskai is vietiniu ekskursiju i tolimuosius taskus nepirkciau.

Exkursiju is vietiniu irgi nepirkciau.Siulau profesionale didele agentura kuri visur veza su dideliais profesionaliais autobusais,su tuoletais,gidais,WF ir tt,bet per puse kainos kaip Itaka,ar dar kokios jos ten buna.Zodziu zmogui 35-40$.Nes viezvuciai mums siule po 70-110$ zmogui uz ta pati.Mes ta agentura atsitiktinai radom mieste.Tik paskui paskaiciau visokius saitus ir radau,kad ja labai daug zmoniu rekomenduoja.O del viezbucio tai musu 4 zvaigzduciu buvo daug geresnis negu kitas penkiu.Butinai nusipirkit plaukimo batus.

Atsakyti

o man tai apsisprendimas-galvosūkis. Birželio 1, Florenccija, 5 dienoms. nežinau, ką daryt, atsakymui turiu dvi dienas.

koks dar galvosukis..Florencija nuostabi...pirmyn...

Atsakyti

Hmmm, įlindau į fb ir nesuprantu, čia tik mane išmetė, ar visą fb grupę ištrynė?  :hmm:​ 

Atsakyti

panasu, kad istryne

Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2019 03 11, 18:27)
<p>o man tai apsisprendimas-galvosūkis. Birželio 1, Florenccija, 5 dienoms. nežinau, ką daryt, atsakymui turiu dvi dienas.</p>

Kokie uz ir pries?
Atsakyti

ka butent nori isgirst? as pernai buvau.

Aha, prisimenu, tu buvai.

Ką galima nuveikti/aplankyti per kelias dienas, skrydis su persėdimu, per kur patogiau? Kur dar galima nuvykti iįskyrus Fl., apylinkėse, kas arti?

Žodžiu, kolkas nežinau nieko, kelionė planuojama, aš turiu prisijungti arba ne.

Mane baisiai apsunkina tie persėdimai, pusė dienos laukimo kažkur. Kai jau atvykstu, tai nebūnu žvalūs agurkėlis.

Atsakyti

Prie Florencijos Piza prie pat.Sedi i autobusa ir nuvaziuoji i ten dar.

Atsakyti

Hmmm, įlindau į fb ir nesuprantu, čia tik mane išmetė, ar visą fb grupę ištrynė?  :hmm:​ 

Aš išėjau vakar pati, bet kiek žinau, kadangi išėjo iš temos narės, tai fb ir panaikinta dėl foto ir info gausos. Visada galima susikurti naują :) 

Atsakyti

Prie Florencijos Piza prie pat.Sedi i autobusa ir nuvaziuoji i ten dar.

na beveik 100km..tai ne taip ir salia :)

Atsakyti

Ačiū visoms, kas atsiliepė apie Egiptą, nu įdomu bus aplankyti ir patiems susidaryt nuomonę , ilgą laiką ir aš ten nenorėjau, tik , kad nelabai yra kur važiuoti ankstyvą pavasarį. :)   Rykute, skrydis ne toks jau ir trumpas, rašo 4,5 valandos, o pvz. į Bulgariją 2valandos :D

Atsakyti

Ačiū visoms, kas atsiliepė apie Egiptą, nu įdomu bus aplankyti ir patiems susidaryt nuomonę , ilgą laiką ir aš ten nenorėjau, tik , kad nelabai yra kur važiuoti ankstyvą pavasarį. :)   Rykute, skrydis ne toks jau ir trumpas, rašo 4,5 valandos, o pvz. į Bulgariją 2valandos :D

Na man 4.5 val tai juokas, kai skraidydavau po 10 ir daugiau, o dar persėdimai ir bendro virš 20 valandų :D

Atsakyti

Siusk cia.

Madam, Elija,

parasiau tau i mesendzeri zinute. 

Cia tai kur?  :hmm: i tema, ar privat?

Atsakyti