Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Nu labas mergaitės, kokią temą užmačiau.  :ax: Jungiuos ir aš, gaila burbulų negaliu dar gert, ligonis vis dar, antradienį į polikliniką, ryte visokius tyrimus darytis.

Terezza, tavo foto kelionių nerealios, informatyvios, lyg pati ten būčiau buvus. 

tai nieko, mes palauksim ;) bus dar tu progu :D

Atsakyti

Tai va burbulų ir reikia. Luju neleis meluot.

Oi ne ne, žinau aš savo galvoskausmius. Jokie burbulai ir jokie su laipsniais. Tik daug daug vandens ir išsigulėt. Deja.

Ot, velnias, tik atejau i SM ir is kart bedutes uzsimaniau. O jau beveik buvau istojus i dorovinguju gretas. 

Nu bėda viena nevaikšto  :B  :D​ 

Atsakyti

:huh2:  dažų atvežti?  :D​ 

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Nu labas mergaitės, kokią temą užmačiau.  :ax: Jungiuos ir aš, gaila burbulų negaliu dar gert, ligonis vis dar, antradienį į polikliniką, ryte visokius tyrimus darytis.

Terezza, tavo foto kelionių nerealios, informatyvios, lyg pati ten būčiau buvus. 

Sveik,  :4u:  stipriai čia tave žiūriu suėmė. 

O aš šią savaitę nesulaukiau citologinių atsakymų, rytoj nedarbo diena... Nežinojimas labiausiai tampo nervus. 

Atsakyti

Ėėė, tai mudvi kas rehidroną kas borjomi galim rankoj laikyt. Anos tik po taurę tutės, o mes tai po butelką  :D​ 

Atsakyti
O tai kuri volva nusipirkai orage? Dyzeli ar benzina?
Zinok as dar automatiskai transmisijai turiu nekaltybe biggrin.gif
Atsakyti

Tingiu, žinok, daiginimais užsiimti. O iš kašarnyčios ištąsys. Suberiu sėklas į vazonus ir palieku lauke. Kas išauga, tą laistau.
Aš irgi taip darysiu ir tikiuosi gero rezultato, o tai tos iš garden centro moki brangei, o paskui niekaip nesubukoja šaltyje 😊

Rykute, maladec emei ir padarei-mintis tapo kunu. :4u:  Tai i tema su burbulu taure reik ateit. Ainu, ikisiu saldyt. Labs.
Tu tik daugiau paimk nes daug švęsti ir ilgai švęsti reikes.

Sveikos :4u: Ir kas galejo pagalvoti, kad ramioji Sistina bus tas paskutinis lasas taureje :rolleyes:
Sveika, sugrįžusi ❤ Turbut girdėjai kaip saukiau :) 

Reikia baigt reportažą, bet taip rankos nekyla... Ta paskutinė kortelė kai užlūžo, tai tik telefoninės nuotraukos yra. O jos tikrai prastos....  Gal kaip nors susikaupsiu.
Tu nepamiršk, kad yra labai laukiančių Tavo reportažo 😊ir labai bijau, kad jis artėja į pabaigą.

Kaip pasiilgau fates . O tai kaip cia yra , cia bus nuo sosto nuspirtuju tema? As va tokiu uztareja esu biggrin.gif
👍 

Buratinas, junkis, ką ten tik laikini  :4u:  :D 
Ir Buratinas ir dar pora negirdėtų nicku nykštukus kėlė aukštyn, tai galėtų ir prisijungti. 

SPA  :wub:  :D 
Jeigu jau apie tai prakalbom, tai galvojam į Birštoną porai dienų. Gal rekomenduotumete kur apsistoti geriau. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 10 kovo 2019 - 15:00

Sveik,  :4u:  stipriai čia tave žiūriu suėmė. 

O aš šią savaitę nesulaukiau citologinių atsakymų, rytoj nedarbo diena... Nežinojimas labiausiai tampo nervus. 

Jo, jau kai griebė tai griebė. Gerai, kad MB šiuo metu nedirba, tai viskas ant jo, su šuniukais lauke vaikšto, į parduotuvę laksto. :D Mama jo namie po reabilitacijos, tai jai maistą veža. Žodžiu turi reikalų, bet dar ir į žvejybą suspėja, vakar stintų prigaudė, šiandien valgysim. 

Jo, nežinojimas kartais ištampo nervus.  :4u: 

Ėėė, tai mudvi kas rehidroną kas borjomi galim rankoj laikyt. Anos tik po taurę tutės, o mes tai po butelką  :D​ 

Gurkšteliu rehidrono, jis atgal, nebelenda, vandenį laku.  :D​ 

Atsakyti

Birštone mes buvo Vytautas  bet va sakė savaitgaliais daug žmonių ir visas žavesys dingsta jo. Man dar Eglės sanatorija patiko, skanūs koldūnai su žvėriena :D daugiau patirčių neturiu asmeniškai. Harmony man patinka spa, bet restoranas labai prastas ir brangus. 

Atsakyti

Sistina, Birstone Vytautas SPA be priekaistu. Tik but gerai ne savaitgali, nes tuomet zmoniu tirstoka. Tai erzina biski, kei net gulta sunku rast.

Atsakyti

O tai kuri volva nusipirkai orage? Dyzeli ar benzina?
Zinok as dar automatiskai transmisijai turiu nekaltybe biggrin.gif

Žinok zyzelių. Nėr anų benzų europinių. Tikiuosi per ateinančius 4-5 nepasieksim vokietijos ir neuždraus dar zyzeliais važinėt.

Vau, tai kai būsi "ant LT" galėsiu padėt su šituo pirmu kartu  :D  Duosiu prasinešt  :D 

Atsakyti

Ėėėė, o šita gražia proga, gal mums reiktų temos pavadinimą susigalvot? Na, kad turėt kažkokį raktinį žodį visada tą patį?

Atsakyti